Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λεζάντες που περιέχουν τις λέξεις "Musk" ή και "Tesla"  είναι κατα 90% fake news/clickbait εδώ και καιρό, αλλά για κάποιο μαγικό τρόπο φέρνουν αμέτρητα click & views με τις αντιπαραθέσεις κλπ. και γι' αυτό δε σταματάνε...  αυτή είναι η (γενικότερη) πρακτική στα social και της "ενημέρωσης" που προέρχεται απ οποιονδήποτε nowadays....
Το λυπηρό ότι υπάρχει κόσμος καταπίνει αμάσητα τους τίτλους.

Στα του θέματος. κανείς σώφρον η και γνώστης δε μπορεί να εκλάβει στα σοβαρά έναν τέτοιο ισχυρισμό.  Οι πληροφορίες για κάθε drive του οχήματος είναι διαθέσιμες στον ιδιοκτήτη ακόμα κι αν οδηγήσει για ένα λεπτό. Η χαρά του geek είναι οι πληροφορίες που σου δίνει διαθέσιμες το αυτοκίνητο (μεσώ ανάλογου app) και τίποτα δε μπορεί να κρυφτεί/αλλοιωθεί. Είτε για ένα drive είτε συγκεντρωτικά, για συγκεκριμένη  περίοδο κλπ γενικά όρεξη να έχεις να βγάζεις info και stats.
Ότι ναναι λοιπόν.

Επεξ/σία από pentraks
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 21/04/2025 at 00:58, cpc464 said:

Ναι δεν ξέρω τι λέω,φοβερά αυτοκίνητα βασισμένα σε τεχνολογία που τους έδωσε η FIAT την δεκαετία του 70 (fiat 125),Και το NIVA φοβερό,ειδικά όταν τρακάρεις και σου καρφωθεί η ρεζέρβα στο στήθος,γιατί είναι πανω απο την μηχανή, μέχρι και με το ρώσικο πρώτυπο ασφαλείας ARCAP είχε πάρει το επικό 0 σε ασφάλεια.

Ετσι και αλλιώς τι ξέρω εγώ ο ταπεινός,έχω μόνο 30 χρόνια οδηγός και δεν είναι ότι έχω συγκρίνει το Niva 1700  με μικρότερου κυβισμού γιαπωνέζικα όπως to suzuki jimny η το samurai.

Άντε πάλι εκτός θέματος. Εσύ έλεγες ότι θα ΄χεις αλλάξει το LADA 20 φορές, τώρα μας λές για ρεζέρβες και για 30 χρόνια οδηγός/μάστερ δοκιμαστής των off-road στους 4 Τροχούς. Εγώ σου επαναλαμβάνω σε περίπτωση που δεν διάβασες τίποτα, ότι δεν είπα τίποτα για το αν είναι καλά ως αυτοκίνητα ή ασφαλή. Τα παλιά LADA riva/nova είχαν χειρισμό τανκ και ασφάλεια "το αυτοκίνητο άθικτο-ο οδηγός νεκρός". 

Όσον αφορά το αν θα τα άλλαζες 20 φορές όμως, σε διαβεβαιώ ότι δεν καταλαβαίνουν Χριστό και να τα βάλεις μέσα σε βούρκο. Kαι ακόμα και σε περίπτωση βλάβης θα σου κόστιζε ένα πακέτο τσίχλες να τα επισκευάσεις.

Δημοσ.
7 minutes ago, MaIdoror said:

Άντε πάλι εκτός θέματος. Εσύ έλεγες ότι θα ΄χεις αλλάξει το LADA 20 φορές, τώρα μας λές για ρεζέρβες και για 30 χρόνια οδηγός/μάστερ δοκιμαστής των off-road στους 4 Τροχούς. Εγώ σου επαναλαμβάνω σε περίπτωση που δεν διάβασες τίποτα, ότι δεν είπα τίποτα για το αν είναι καλά ως αυτοκίνητα ή ασφαλή. Τα παλιά LADA riva/nova είχαν χειρισμό τανκ και ασφάλεια "το αυτοκίνητο άθικτο-ο οδηγός νεκρός". 

Όσον αφορά το αν θα τα άλλαζες 20 φορές όμως, σε διαβεβαιώ ότι δεν καταλαβαίνουν Χριστό και να τα βάλεις μέσα σε βούρκο. Kαι ακόμα και σε περίπτωση βλάβης θα σου κόστιζε ένα πακέτο τσίχλες να τα επισκευάσεις.

Τίποτα δεν άλλαξα και δεν βγήκα εκτός θέματος,αξιόπιστα? που το είδες;,αξιόπιστο δεν είναι μόνο το αυτοκίνητο που τσουλάει ακόμα και όταν πεθάνει ο οδηγός,και έχω κάνει διαδρομή σε χιόνι που το niva με προδωσε και τα άλλα με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο,τώρα όσο αφορά τα ανταλλακτικά ήταν απλά ανύπαρκτα,παρακάλαγε ο θείος μου που το είχε να κάνουν παζάρι οι ρωσοπόντιοι μπας και βρούμε τίποτα,ευτυχώς το έδωσε απόσυρση για το πεντακοσάρικο και ησυχάσαμε.

Δημοσ.
17 minutes ago, cpc464 said:

Τίποτα δεν άλλαξα και δεν βγήκα εκτός θέματος,αξιόπιστα? που το είδες;,αξιόπιστο δεν είναι μόνο το αυτοκίνητο που τσουλάει ακόμα και όταν πεθάνει ο οδηγός,και έχω κάνει διαδρομή σε χιόνι που το niva με προδωσε και τα άλλα με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο,τώρα όσο αφορά τα ανταλλακτικά ήταν απλά ανύπαρκτα,παρακάλαγε ο θείος μου που το είχε να κάνουν παζάρι οι ρωσοπόντιοι μπας και βρούμε τίποτα,ευτυχώς το έδωσε απόσυρση για το πεντακοσάρικο και ησυχάσαμε.

"Και αν είχες Lada θα άλλαζες ολόκληρο το αμάξι πανω απο 20 φορες." 
Aυτά ακριβώς ήταν τα λόγια σου. Άρα λες ότι θα χαλούσε συνέχεια και θα άλλαζες όλο το αυτοκίνητο 20 φορές.

Και μετά μου λες για Lada Libra (άθλιο μοντέλο παρεμπιπτόντως) 500 ευρώ, ασφάλεια, προδοσία στα χιονια, ανταλλακτικά που έψαχνε ο θείος σου, κόντρες με το Jimny και άλλες σάλτσες, όλα άσχετα με το αν σου μένει στα χέρια 500 φορές τον χρόνο και είσαι μονιμα στα συνεργεία ή όχι (η απάντηση είναι όχι).

Δεν έχω να πω κάτι άλλο, όποιος διαβάζει καταλαβαίνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, MaIdoror said:

"Και αν είχες Lada θα άλλαζες ολόκληρο το αμάξι πανω απο 20 φορες." 
Aυτά ακριβώς ήταν τα λόγια σου. Άρα λες ότι θα χαλούσε συνέχεια και θα άλλαζες όλο το αυτοκίνητο 20 φορές.

Και μετά μου λες για Lada Libra (άθλιο μοντέλο παρεμπιπτόντως) 500 ευρώ, ασφάλεια, προδοσία στα χιονια, ανταλλακτικά που έψαχνε ο θείος σου, κόντρες με το Jimny και άλλες σάλτσες, όλα άσχετα με το αν σου μένει στα χέρια 500 φορές τον χρόνο και είσαι μονιμα στα συνεργεία ή όχι (η απάντηση είναι όχι).

Δεν έχω να πω κάτι άλλο, όποιος διαβάζει καταλαβαίνει.

Μα αυτό σου λεώ,μένει στα χέρια 500 φορές,ούτε για κόντρες μίλησα,είπα ότι το ένα με πήγαινε στο σημείο Α απο το σημείο Β αλλά το άλλο όχι,σου έδειξα μοντέλα με τιμές κάτω απο 500€ και εσύ επιμένεις,με 500 αλλάζεις το αυτοκίνητο 20 φορές,fact είτε σου αρέσει ή όχι,και επιμένεις γιατί το φίλτρο νοσταλγίας που έχεις στο παρουσιάζει επικό αυτοκίνητο.

Ακόμα και με τα δικά σου λόγια εγώ μίλησα για lada και δεν διευκρίνησα μοντέλο, και απέδειξα ότι είναι εφικτό να το αγοράσεις 20 φορές.

εχεις δίκιο ουτε εγώ έχω να πω κάτι άλλο, όποιος διαβάζει καταλαβαίνει.

Επεξ/σία από cpc464
Δημοσ.
On 20/04/2025 at 01:20, Αντικειμενικός said:

Ότι βλακεια ανεβαινει διεθνώς, * καταληγει στο insomnia.gr. Το λες και συλλογή

* και έχει σχέση με τον Elon

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...