The_Judas Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 16 ώρες πριν, hexenlord είπε Είναι λίγο χαζό αυτό που θα ρωτήσω και ίσως ο κοπαιλοτ μου το πει γρηγορότερα αν ρωτήσω αλλά πάντα είχα την απορία: γιατί στις γυναίκες ότι βαφη και να βάλουν πιάνει ενώ οι άντρες δείχνουν σαν ξεβαμμενοι ευχουληδες Οι γυναίκες έχουν συνήθως πλούσια μαλλιά ακόμη και στα 50+. Οι άντρες συνήθως έχουν κάποια αραίωση λίγο-πολύ οπότε φαίνεται άσχημα το βαμμένο. Αν δεις άντρα με πλούσια κόμη, π.χ τον Μπράντ Πιτ μια χαρά φαίνεται πάνω του η βαφή. 1
chorrer Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Αν και γραφω σπανια, θα πω μονο τουτο. Εχουμε 2025 , η τεχνολογια εχει παει σε αλλα επιπεδα. Δεν χρησιμοποιω καποια ιδιαιτερη βαφη. Ειναι η ιδια που μου κανει η κομμωτρια τα μαλλια. 4 1
chorrer Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Να για αυτο γραφω σπανια πλεον. Ζητησα εγω την αποψη σου για το αμα κανω καλα η οχι? Απαντησα στο μελος που ρωταει για τις βαφες. Η φωτο δεν ειναι φλεξαρισμα αλλα δειγμα για το πως ειναι τα βαμμενα ακομα κι αν εχουν ασπρισει τελειως αν εχεις καλη κομμωτρια και δεν παρεις βαφη απο κινεζομαγαζο. 7
Alxd1974 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Παλια καποιοι εβαφαν μαλλι μουσι με μπογια παπουτσιων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα