Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.nnhellas.gr/bancassurance/ultra-plan/gnostopoihseis-aeiforias

Όχι δεν αξίζει Το κόστος είναι (3.87% κάθε χρόνο επί του κεφαλαίου). Δηλαδή, αν έχεις επενδύσει 1000 ευρώ, θα πληρώνεις 38.7 ευρώ κάθε χρόνο. Όσο μεγαλώνει το επενδυμένο κεφάλαιο, τόσο θα μεγαλώνει η προμήθεια: αν το κεφάλαιό σου φτάσει στα 10000 ευρώ, θα πληρώνεις 387 ευρώ κάθε χρόνο. Καλύτερα Revolut η wise.

Αν θυμάμαι καλά έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημέρες.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/proionta-upiresies/asfaleia/suntaksiodotika-programmata/smart-premium

Σύμφωνα με τους όρους τους προγράμματος οι οποίο όπως συνηθίζεται από την συγκεκριμένη εταιρία NN είναι σκοπίμως θόλοι, εγγυημένο είναι μόνο το 85% του κεφαλαίου που συνολικά θα δώσεις.

Στις 21/4/2025 στις 6:43 ΜΜ, Valerie2000 είπε

είναι στα 475€

Ουσιαστικά είναι το 85% μείον την ασφάλεια ή τους φόρους που μπορεί να έχει το πρόγραμμα, αυτα θα τα δεις στα ψηλά γραμματα.

Ουσιαστικά αν πάνε καλά τα πράγματα σε 20 χρόνια θα πάρεις τα λεφτά σου συν την οποία απόδοση ανάλογα με το επενδυτικό που σου έχουν συνδέσει τον λογαριασμό.

Στην χειρότερη θα πάρεις το 85% των χρημάτων σου, δηλαδή από 48.000 που θα τους δώσεις το κατώτερο πόσο που θα πάρεις εγγυημένα είναι 40.800.

Μπορεί τα πράγματα να πάνε καλά και να έχεις κέρδος, άλλα μπορεί κ να μην πάνε κ να χάσεις 7.200.

Σε έναν απλό αποταμιευτικο λογαριασμό τα λεφτά σου είναι πιο σίγουρα. Επειδή έχω καει από την συγκεκριμένη εταιρία, και πήγα δικαστικά και δεν έβγαλα άκρη, φύγε τώρα που έχεις μικρή χασουρα. Είναι αλήτες.

Επεξ/σία από bill999r
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bill999r είπε

https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/proionta-upiresies/asfaleia/suntaksiodotika-programmata/smart-premium

Σύμφωνα με τους όρους τους προγράμματος οι οποίο όπως συνηθίζεται από την συγκεκριμένη εταιρία NN είναι σκοπίμως θόλοι, εγγυημένο είναι μόνο το 85% του κεφαλαίου που συνολικά θα δώσεις.

Ουσιαστικά είναι το 85% μείον την ασφάλεια ή τους φόρους που μπορεί να έχει το πρόγραμμα, αυτα θα τα δεις στα ψηλά γραμματα.

Ουσιαστικά αν πάνε καλά τα πράγματα σε 20 χρόνια θα πάρεις τα λεφτά σου συν την οποία απόδοση ανάλογα με το επενδυτικό που σου έχουν συνδέσει τον λογαριασμό.

Στην χειρότερη θα πάρεις το 85% των χρημάτων σου, δηλαδή από 48.000 που θα τους δώσεις το κατώτερο πόσο που θα πάρεις εγγυημένα είναι 40.800.

Μπορεί τα πράγματα να πάνε καλά και να έχεις κέρδος, άλλα μπορεί κ να μην πάνε κ να χάσεις 7.200.

Σε έναν απλό αποταμιευτικο λογαριασμό τα λεφτά σου είναι πιο σίγουρα. Επειδή έχω καει από την συγκεκριμένη εταιρία, και πήγα δικαστικά και δεν έβγαλα άκρη, φύγε τώρα που έχεις μικρή χασουρα. Είναι αλήτες.

Σας ευχαριστώ για την απάντηση ! Ωχ κατάλαβα είχατε δυσάρεστη εμπειρία για να ακούω δικαστήρια . Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να διακόψω το συμβόλαιο και να κάνω έναν απλό αποταμιευτικό όπως πήγα να κάνω στην αρχή . Αλλά με τα μαθηματικά δεν τα πάω καθόλου καλά και δεδομένου του νεαρού της ηλικία μου σκέφτομαι μήπως έψαχναν κορόιδο … και το βρήκαν 🥲

1 ώρα πριν, StringKIller-gr είπε

Αχχ.χχ.... 

Κλασική περίπτωση βλάβης.

Το σημαντικότερο είναι να μας πεις πόσο τις εκατό επιτόκιο σου δίνει τοb πρόγραμμα, υποψιάζομαι θα είναι γύρο στο 1% που είναι σκέτη κοροϊδία.

Άκου τι θα έκανα εγώ στην θέση σου, που σίγουρα δεν είμαι.

Ανοίγεις λογαριασμό στην Ρεβολουτ, βάζεις χρήματα στον λογαριασμό πολύ έχει εκεί και τον χαρακτηρίζει ευέλικτο κεφάλαιο και σου δίνει σήμερα επιτόκιο 1.66% με καταβολή τόκων κάθε μέρα.

Το σημαντικότερο είναι τα χρήματα σου ΆΜΕΣΑ ΔΙΑΘΈΣΙΜΑ ΧΩΡΊΣ ΠΈΝΑΛΤΙ.

Επειδή μου αρέσουν τα μαθηματικά θα σου πω αυτό μόνο, μέχρι να τα ξαναπούμε.

Στο τέλος της 15ετιας θα έχεις βάλει 36.200 ευρώ και το κεφάλαιο σου θα είναι 41.134 ευρώ.

Στην Ρεβολουτ το επιτόκιο είναι δυναμικό και μπορεί να αλλάξει είτε πρός τα πάνω είτε πρός τα κάτω.

Θα σου Έλεγα να αγοράζεις και μια μετοχή ή κομμάτι μετοχής αντί να βάζεις τα χρήματα όλα στο ευέλικτο κεφάλαιο, 150 ευέλικτο κεφάλαιο και 50 ευρώ μια μεγάλη εταιρεία που σου αρέσει πχ. Coca cola, Google, Microsoft, Amazon... Κ.α.

Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο, η ερώτηση που θέλω να κάνεις στην τράπεζα σου είναι αυτήν. Στο τέλος της 15ετιας πόσα χρήματα θα πάρω πίσω συνολικά στο χέρι μου.... Και φυσικά να μας γράψεις εδώ την απάντηση.

:)

Φιλικά 

Αναστάσιος.

Screenshot_2025-04-22-18-44-11-049_com.android.chrome.jpg

Θα σας γελάσω… νομίζω στα και καλά παραδείγματα των αποδόσεων που μου έδειχνε σε υποθετικά πλαίσια , μου είπε στην χειρότερη , το πιο χαμηλό στο 1,8% που και πάλι κερδισμένη θα βγω.  Έχω την ρεβολουτ την οποία χρησιμοποίησα μόνο σε Ουγγαρία και Σερβία , δεν ήξερα ότι έχεις τέτοιες δυνατότητες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Valerie2000 είπε

Σας ευχαριστώ για την απάντηση ! Ωχ κατάλαβα είχατε δυσάρεστη εμπειρία για να ακούω δικαστήρια . Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να διακόψω το συμβόλαιο και να κάνω έναν απλό αποταμιευτικό όπως πήγα να κάνω στην αρχή . Αλλά με τα μαθηματικά δεν τα πάω καθόλου καλά και δεδομένου του νεαρού της ηλικία μου σκέφτομαι μήπως έψαχναν κορόιδο … και το βρήκαν 🥲

λοιπον εχω το ιδιο προγραμμα, ειμαι στον 8ο χρονο. μια χαρα ειναι η ΝΝ και μια χαρα παει. αποψη μου, κρατα το 6 χρονια. αν τοτε δεις οτι δεν παει καλα, παρε το κεφαλαιο σου και ολα καλα. Δεν ειναι το καλυτερο προγραμμα, αλλα ουτε το χειροτερο. Ειναι δουλεια των υπαλληλων να το προωθουν. 

ειναι πιθανο στα 6 χρονια να εισαι αρκετα % πανω στα χρηματα σου και αρα να σε συμφερει να το κρατησεις. 

Επεξ/σία από varade
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, varade είπε

λοιπον εχω το ιδιο προγραμμα, ειμαι στον 8ο χρονο. μια χαρα ειναι η ΝΝ και μια χαρα παει. αποψη μου, κρατα το 6 χρονια. αν τοτε δεις οτι δεν παει καλα, παρε το κεφαλαιο σου και ολα καλα. Δεν ειναι το καλυτερο προγραμμα, αλλα ουτε το χειροτερο. Ειναι δουλεια των υπαλληλων να το προωθουν. 

ειναι πιθανο στα 6 χρονια να εισαι αρκετα % πανω στα χρηματα σου και αρα να σε συμφερει να το κρατησεις. 

Σας ευχαριστώ για την απάντηση 

Δημοσ.

Δεν αξίζει, ο πληθωρισμός ειναι μεγαλύτερος απο το ποσοστό που σου δίνουν.

Κοινώς συνεχίζεις να χάνεις χρήματα αλλα με πιο αργό ρυθμό.

Οπως ειπαν και άλλοι υπάρχουν αρκετές fintech να επενδύσει κάποιος.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Δεν αξίζει, ο πληθωρισμός ειναι μεγαλύτερος απο το ποσοστό που σου δίνουν.

Κοινώς συνεχίζεις να χάνεις χρήματα αλλα με πιο αργό ρυθμό.

Οπως ειπαν και άλλοι υπάρχουν αρκετές fintech να επενδύσει κάποιος.

Σας ευχαριστώ για την απάντηση .

οποτε εσείς στη θέση μου θα διακόπτετε το συμβόλαιο ; Γιατί εδώ και τρεις μήνες που καταθέτω , από τα 600€ η αξία του λογαριασμού μου είναι ακόμα στα 475€, εκεί προβληματίστηκα . Ίσως η απόδοση φανει μετά τα δυο έτη , ίσως απλώς όπως είπατε χάνω με αργό ρυθμό τα χρήματα 

Δημοσ.

Κανένα χρήμα σε ελληνική τράπεζα. Χρηματοδοτήθηκαν με αίμα λαού κ δεν στάθηκαν ποτέ στο ύψος των περιστάσεων.

• Thanks 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Valerie2000 είπε

Σας ευχαριστώ για την απάντηση .

οποτε εσείς στη θέση μου θα διακόπτετε το συμβόλαιο ; Γιατί εδώ και τρεις μήνες που καταθέτω , από τα 600€ η αξία του λογαριασμού μου είναι ακόμα στα 475€, εκεί προβληματίστηκα . Ίσως η απόδοση φανει μετά τα δυο έτη , ίσως απλώς όπως είπατε χάνω με αργό ρυθμό τα χρήματα 

Ζητήστε το συμβόλαιο και αναλυτική κατάσταση για να δείτε:     

Ποσοστά χαρτοφυλακίου και επιλεγμένα αμοιβαία κεφάλαια.      

Ακριβή κόστη (διαχείρισης, ασφαλίστρων).

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Ζητήστε το συμβόλαιο και αναλυτική κατάσταση για να δείτε:     

Ποσοστά χαρτοφυλακίου και επιλεγμένα αμοιβαία κεφάλαια.      

Ακριβή κόστη (διαχείρισης, ασφαλίστρων).

Σας ευχαριστώ 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bill999r είπε

θολοι δεν ειναι οι οροι αλλα το κερδος που τελικα θα εχεις. Λογικο, γιατι μετα απο 15-20 χρονια κανεις δε μπορει να σου εγγυηθει τι θα παρεις απο ενα τετοιο προγραμμα. Εξαρταται απο παραγοντες

47 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Κανένα χρήμα σε ελληνική τράπεζα. Χρηματοδοτήθηκαν με αίμα λαού κ δεν στάθηκαν ποτέ στο ύψος των περιστάσεων.

το χρημα τους το βαζουμε για τη δικη μας εξυπηρετηση, οχι για τη δικη τους

53 λεπτά πριν, Valerie2000 είπε

δλδ περιμενες να δεις κερδος απο τους πρωτους 3 μηνες?

καλο ειναι να βαζεις το χρημα καθε χρονο, οχι καθε μηνα

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

θολοι δεν ειναι οι οροι αλλα το κερδος που τελικα θα εχεις. Λογικο, γιατι μετα απο 15-20 χρονια κανεις δε μπορει να σου εγγυηθει τι θα παρεις απο ενα τετοιο προγραμμα. Εξαρταται απο παραγοντες

το χρημα τους το βαζουμε για τη δικη μας εξυπηρετηση, οχι για τη δικη τους

δλδ περιμενες να δεις κερδος απο τους πρωτους 3 μηνες?

καλο ειναι να βαζεις το χρημα καθε χρονο, οχι καθε μηνα

Δεν περίμενα να δω απόδοση από τους πρώτους 3 μήνες προφανώς , περίμενα να μην χάνω χρήματα . Από 600€ που πληρώνω , η αξία να είναι στα 475€ , το λες και χάσιμο χρημάτων . Δεν ξέρω για αυτό και ρώτησα εδώ γνώμες , είμαι μόνο 24 , εγώ πήγα για άνοιγμααπλού αποταμιευτιξου  λογαριασμού και βρέθηκα σε αυτή τη θέση 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Valerie2000 είπε

Δεν περίμενα να δω απόδοση από τους πρώτους 3 μήνες προφανώς , περίμενα να μην χάνω χρήματα . Από 600€ που πληρώνω , η αξία να είναι στα 475€ , το λες και χάσιμο χρημάτων . Δεν ξέρω για αυτό και ρώτησα εδώ γνώμες , είμαι μόνο 24 , εγώ πήγα για άνοιγμααπλού αποταμιευτιξου  λογαριασμού και βρέθηκα σε αυτή τη θέση 

Στα 5 χρόνια ήμουν χαμένος κι εγώ, μετά άρχισε να ανεβαίνει το κέρδος.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε

μετα απο 15-20 χρονια

Πάντως εμείς μετά από 25 χρόνια που ήταν η συμφωνία ξέρεις τι πήραμε; Ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό.

Τα λεφτά είχαν υπεξαιρεθει με πλαστογραφία.

Όταν απευθύνθηκα στην ελληνική δικαιοσύνη δίνοντας στον δικηγόρο πάνω από 1000 ευρώ για αγωγή ξέρεις τι μου απάντησαν;

Ότι τα πλημμελήματα παραγράφονται στην πενταετία από την τέλεση τους. Όταν το πήραμε εμείς χαμπάρι ήταν αργά για την ελληνική δικαιοσύνη.

Οπότε και κερατάς και δαρμενος.

Όποιος θέλει μπορεί ελεύθερα να πάει να πετάξει τα λεφτά σε τέτοιες ασφαλιστικές. Όμως σε κάθε περίπτωση θα τον κλέψουν.

• Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.

Το καλό του προγράμματος είναι ότι σε βάζει στη διαδικασία να βάζεις στην άκρη κάποια χρήματα, και ότι εγγυάται την επιστροφή του 85%. Με τα διαχειριστικά έξοδα που έχει, και αν όντως ισχύει το 3,85% του κεφαλαίου κάθε χρόνο, η πιθανότητα θετικής απόδοσης είναι πρακτικά μηδενική. Καμία σχέση με αποταμιευτικο λογαριασμό. Αν είσαι άνθρωπος που δεν αφήνει κάτι στην άκρη, συνέχισέ το. Αν είσαι εγκρατής και δεν ξοδεύεις μέχρι και το τελευταίο σου ευρώ, πιο πολλά θα συγκεντρώσεις ακόμα και σε έναν απλό (άτοκο) λογαριασμό. Βέβαια αν το διακόψεις τώρα, θα χάσεις ένα σημαντικό ποσό. Κοίταξε, για το καλό σου, και για να μην πέφτεις θύμα του κάθε ασφαλιστή, τραπεζικού υπαλλήλου, που θέλει να προωθήσει προϊόντα που του δίνουν bonus, να αποκτήσεις μία στοιχειώδη οικονομική και επενδυτική παιδεία.

Αν το πρόγραμμα αυτό εξασφάλιζε, όπως κάποια προγράμματα παλαιότερα, έκπτωση φόρου, θα ήταν μια χαρά. Αλλά το συγκεκριμένο μου μοιάζει η χαρά του ασφαλιστή και της εταιρείας, που ψάχνει θύματα, για να τους δεσμεύσει σε τακτικές καταβολές για τα επόμενα 20 χρόνια, με μηδενική έως ελάχιστη απόδοση.

• Like 5
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...