StringKIller-gr Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Εγώ θα σου έλεγα πήγαινε αύριο και κάνε διακοπή συμβολαίου. Πάρε τα χρήματα Βάλτα στην revolut στο πρόγραμμα που σου δίνει τόκο κάθε μέρα και άσε την κυρία που σε έπεισε να χάσει το μπόνους τής. Εγώ με 81 ευρώ κάθε 3 μέρες παίρνω 1 λεπτό, αν είχα 810 θα έπαιρνα 10 λεπτά, δεν είναι το μεγάλο ποσό αλλά τα χρήματα μου δίνουν κάτι πίσω. 1
Vstromrider Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 5 ώρες πριν, bill999r είπε τις πλαστογραφημένες επιταγές τις επιταγες σου τις πλαστογραφισε καποιος απατεωνας ανθρωπος. Οχι η εταιρια. τα εχεις μπερδεμενα στο κεφαλι σου. Δεν θα πω ποτε οτι εχω συναντησει μεχρι σημερα , προγραμμα αποταμιευτικο ασφαλιστικης εταιριας που να αξιζει τον κοπο, παραπανω απο εναν υποχρεωτικο λογαριασμο που πληρωνει καποιος που δεν μπορει να κουμανταρει ευκολα τα οικονομικα του, αλλα απο αυτο, μεχρι το "η εταιρια με εκλεψε" εναι χαωδης διαφορά. 3 ώρες πριν, Valerie2000 είπε Εντωμεταξύ κοιτάζοντας το ασφαλιστήριο συμβόλαιο μου , στο σημείο «δικαιούχοι-κληρονόμοι» δεν υπάρχουν ονόματα . Δεν μου είχε κάνει καν την ερώτηση αν θέλω να ορίσω τα αδέλφια η τους γονείς μου χτυπά ξύλο . Άρα σκ@ ασφάλεια . Πως την πάτησα έτσι ειναι οι νομιμοι κληρονομοι που στην κατασταση σου οπως καταλαβαινω (χωρις δικια σου οικογενεια, παιδια) σκοτιστηκες ποιος θα τα παρει και αν τα πάρει. 3
bill999r Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε μεσολαβησει η κριση. Ποτέ τα πήρες; φαντάζομαι είχαμε το ίδιο πρόγραμμα. Ήταν συνδεδεμένο σε ενα αμοιβαίο της ιντεραμερικαν σωστά; Λοιπόν εγώ έτυχε να είμαι 25 το 2012. Εκείνη τη χρονιά όταν πήγα στην ιντεραμερικαν το κεφάλαιο λόγω κρίσης ήταν στο 60% του συνολικού κεφαλαίου που είχαμε δώσει. Για να καταλάβεις ενώ ο πατέρας μου όλα τα χρόνια είχε δώσει για παράδειγμα 1000 ευρώ, το κεφάλαιο λόγω τής πτώσης του αμοιβαίου ήταν στα 600 ευρώ. Ο ασφαλιστής της ιντεραμερικαν μου πρότεινε να περιμένω να ανέβει ξανά το αμοιβαίο για να πάρω τουλάχιστον τα λεφτά μου πίσω. Ξέρεις πόσα χρόνια περίμενα να ανέβει ώστε να πάρω το κεφάλαιο που είχαμε δώσει; 2 χρονακια φίλε μου. Τα πήρα και έφαγαν μουτζα. 1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε περιεργα Τι ακριβώς σου φαίνεται περίεργο; Γτ και ο δικηγόρος αρχικά με τα στοιχεία που είχα μου είχε πει ότι δεν θα πηγαίναμε καν σε δίκη και ότι θα τα βρίσκαμε εξωδικαστικά. Μετά κάναμε αγωγή γτ πάλι ήταν σίγουρος ότι θα φοβόταν η NN και θα με αποζημιωνε. Στο τέλος με κάλεσαν στο πρωτοδικείο και μου είπαν ναι μεν αλλά έχει παραγραφει. Το περίεργο στην Ελλάδα θα ήταν να έβρισκα το δίκιο μου φίλε. Τότε θα έπρεπε να απορρησεις.... 3 ώρες πριν, eri77 είπε έφτυσες Αυτό το έκανε η μάνα μου που την ήξερε χρόνια και μάλιστα ήταν γνωστές πριν αυτοανακηρυχθεί ασφαλιστρια. Αλλά τι τα θες; Μείναμε εμείς με το πουλί στο χέρι;
Valerie2000 Δημοσ. 23 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 33 λεπτά πριν, StringKIller-gr είπε Εγώ θα σου έλεγα πήγαινε αύριο και κάνε διακοπή συμβολαίου. Πάρε τα χρήματα Βάλτα στην revolut στο πρόγραμμα που σου δίνει τόκο κάθε μέρα και άσε την κυρία που σε έπεισε να χάσει το μπόνους τής. Εγώ με 81 ευρώ κάθε 3 μέρες παίρνω 1 λεπτό, αν είχα 810 θα έπαιρνα 10 λεπτά, δεν είναι το μεγάλο ποσό αλλά τα χρήματα μου δίνουν κάτι πίσω. Μου έκλεισαν ραντεβού όποτε θα πάω και θα κάνω διακοπή!
bill999r Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 23 λεπτά πριν, Vstromrider είπε πλαστογραφισε καποιος απατεωνας ανθρωπος. Συμφωνώ φίλε μου αλλά σου είπα την εξέλιξη. Όταν απευθύνεσαι σε μια τέτοια εταιρία το κάνεις για την θεωρητική ασφάλεια που σου προσφέρει το μέγεθος της. Όταν λοιπόν ένας πελάτης παρουσιάζει τέτοια στοιχεία θα πρέπει αν είσαι σοβαρή εταιρία να το χειριστεις κατάλληλα. Αυτοί απλά έλεγξαν αν υπάρχει πιθανότητα να πάω δικαστικά και να κερδίσω. Όταν βεβαιώθηκαν ότι δεν πρόκειται να έχω πάτημα για δική μου έκλεισαν την πόρτα. Εκείνο τον καιρό μάλιστα μπήκαν φυλακή κάποια στελέχη της που δραστηριοποιούνταν στην Λάρισα μιας και είχαν κάνει αντίστοιχες απάτες και σε άλλους πελάτες. Όμως κ πάλι δεν τους ένοιαξε. Εγώ μετά από αυτά που έζησα θεωρώ πώς ήταν γραμμή της εταιρείας να εξαπατούν ανυποψίαστους πελάτες. Είχαν πλήρη γνώση για αυτό αλληλοκαλύπτονταν.
fitsoulas2024 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 58 λεπτά πριν, bill999r είπε Ποτέ τα πήρες; φαντάζομαι είχαμε το ίδιο πρόγραμμα. Ήταν συνδεδεμένο σε ενα αμοιβαίο της ιντεραμερικαν σωστά; Λοιπόν εγώ έτυχε να είμαι 25 το 2012. Εκείνη τη χρονιά όταν πήγα στην ιντεραμερικαν το κεφάλαιο λόγω κρίσης ήταν στο 60% του συνολικού κεφαλαίου που είχαμε δώσει. Για να καταλάβεις ενώ ο πατέρας μου όλα τα χρόνια είχε δώσει για παράδειγμα 1000 ευρώ, το κεφάλαιο λόγω τής πτώσης του αμοιβαίου ήταν στα 600 ευρώ. Ο ασφαλιστής της ιντεραμερικαν μου πρότεινε να περιμένω να ανέβει ξανά το αμοιβαίο για να πάρω τουλάχιστον τα λεφτά μου πίσω. Ξέρεις πόσα χρόνια περίμενα να ανέβει ώστε να πάρω το κεφάλαιο που είχαμε δώσει; 2 χρονακια φίλε μου. Τα πήρα και έφαγαν μουτζα. To 2017. Nαι, συνδεδεμενα σε Αμοιβαια των ιδιων. Ειχε καλα λεφτα, η αληθεια ειναι. Με ετησια εξοδα φακελου και συντηρησης, δε θυμαμαι πως ακριβως τα λεγανε:)) Αλλα αφορολογητα. Εβαζα ενα ποσο καθε χρονο με ετησια προσαυξηση. Για περισσοτερο κερδος επρεπε λεει να το παρακολουθεις και να συζητας τις προοπτικες με τον ασφαλιστη σου. Εγω απλα το ειχα αφησει, εξαλλου οπως ειπα ειχε μηδενικο ρισκο. Ο κινδυνος λεει υπηρχε μονο σε περιπτωση πολεμου, ή καποιας συγκλονιστικης κρισης(η οποια οντως συνεβη! και μειωσε το κερδος). Το αλλο που ειχα κανει, μικροτερης διαρκειας, ηταν με τη Εθνικη μεσω της Εθνικης Ασφαλιστικης, παλι εγγυημενο, συνδεδεμενο με εναν χρηματιστηριακο δεικτη. Αυτο ειχε λιγοτερα λεφτα απ οσα περιμενα και φορο. 1
GREGORYMO Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Στις 23/4/2025 στις 1:43 ΠΜ, bill999r είπε Τα αρχικά συμβόλαια είχαν γίνει στην NN, που αργότερα έγινε ING και στη συνέχεια ξαναλλαξε όνομα ( γιατί άραγε;;;). Όντως τα συμβόλαια τα σύναψε γνωστή της οικογένειας μας που αυτοαποκαλούνταν ασφαλιστρια όπως όλοι οι αμόρφωτοι τεμπέληδες που δεν ήθελαν να δουλέψουν αλλά προτιμούσαν να ξεζουμισουν γνωστούς και συγγενείς. Ήταν η περίοδος όπου σε κάθε ελληνικό σπίτι έμπαιναν τέτοια κατακάθια τάζοντας επενδυτικά προγράμματα με καλούς όρους που θα εξασφάλιζαν στα παιδιά της οικογένειάς ένα καλό κομποδεμα για το ξεκίνημα της ενήλικης ζωής τους. Οι γονείς μας , άνθρωποι της βιοπάλης που είχαν στερηθεί πραγματικά στη ζωή τους, έδιναν το υστέρημα τους ώστε εγώ κ η αδερφή μου να έχουμε ένα κεφάλαιο ώστε να μετά τις σπουδές μας να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε την επαγγελματική μας σταδιοδρομία. Κάθε εξάμηνο λοιπόν το προαναφερθέν παράσιτο ερχόταν σπίτι μας, καθόταν στο σαλόνι του πατρικού μου, μπουκωνε το κερασματακι που της πρόσφερε η μάνα μου, έλεγε το ποίημα ότι όλα είναι καλά και τα λεφτά βρίσκονται σε καλά χέρια, ίσως να έδειχνε και κανένα παλιοχαρτο με αποδόσεις κ αριθμούς και στο τέλος τσεπωνε το χρήμα κ πήγαινε να κλέψει κάποιο άλλο σπίτι. Τα χρόνια κύλησαν και αφού συμπλήρωσα τα 25 πήγα από την NN (έτσι την έλεγαν τότε μετά απο τις αλλεπάλληλες αλλαγές ονομάτων) να είσπραξω. Η ίδια κυρία είχε το θράσος να μου πει πως εντός εβδομάδας θα παραλάμβανα τα χρήματα μου. Η βδομάδα έγινε 2 βδομάδες και στη συνέχεια ένα λάθος που θα διορθωνοταν. Μετά από κανένα μήνα το παραμύθι άλλαξε και περιμέναμε ενημέρωση από τα κεντρικά. Στο τέλος μας είπαν ότι δεν είχαμε ενεργά συμβόλαια , αφού εγώ και η αδερφή μου τα είχαμε σπάσει εμπροθεσμα και είχαμε πάρει τα χρήματα. Το σπάσιμο είχε γίνει σε υποκατάστημα της Πειραιώς. Πήγα κατευθείαν σε δικηγόρο, βρήκαμε τα αντίγραφα των διάγραμμων επιταγών όπου υπέγραφα εγώ σε ημερομηνία που αποδεδειγμένα ήμουν εκτός Ελλάδος και η αδερφή μου που ήταν αποδεδειγμένα ανήλικη και δεν μπορούσε να υπογράψει δογραμμη επιταγή. Έγινε η αγωγή αλλά καθώς το ποσο ήταν κάτω από 100.000 ευρώ, το αδίκημα θεωρείται πλημμέλημα και έτσι έγινε αυτό που είπα παραπάνω. Στην υγειά των κοροιδων λοιπόν. Το μόνο που μετανιώνω πλέον στα 37 είναι που φέρθηκαν τόσο φλωρικα και πήγα σε δικηγόρο. Ήμουν 25 χωρίς υποχρεώσεις και παιδιά. Έπρεπε απλά να αρπάξω ένα μαχαίρι και να το μπηξω κατευθείαν στην καρδιά της ασφαλιστριας. Με την ωραία ελληνική δικαιοσύνη που έχουμε τωρα θα ήμουν έξω και θα γινομουν τραπερ. Τουλάχιστον ορκίστηκα πως ότι και να μου συμβεί στη ζωή, όσο απεγνωσμένος και να είμαι,ποτέ δεν θα ξαναδώσω λεφτά σε ασφαλιστική και δεν θα ξαναπλησιασω δικηγόρο για να βρώ το δίκιο μου. Στην μαφία πας μόνο αν είσαι μαφιόζος. Το σπάσιμο πόσα χρόνια ΠΡΙΝ είχε γίνει? ΜΕΤΑ το υποτιθέμενο σπάσιμο, ερχόταν η ασφαλιστρια και εισέπραττε? Στις 23/4/2025 στις 1:57 ΠΜ, fitsoulas2024 είπε Φιλε μου συμπασχω, αλλα απο 67χιλ. και πανω ειναι κακουργημα. 120.000
ATmega Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 9 ώρες πριν, StringKIller-gr είπε Εγώ θα σου έλεγα πήγαινε αύριο και κάνε διακοπή συμβολαίου. Πάρε τα χρήματα Βάλτα στην revolut στο πρόγραμμα που σου δίνει τόκο κάθε μέρα και άσε την κυρία που σε έπεισε να χάσει το μπόνους τής. Εγώ με 81 ευρώ κάθε 3 μέρες παίρνω 1 λεπτό, αν είχα 810 θα έπαιρνα 10 λεπτά, δεν είναι το μεγάλο ποσό αλλά τα χρήματα μου δίνουν κάτι πίσω. Αναφέρεσαι στο πρόγραμμα Ευέλικτο Κεφάλαιο 1,55%? Δηλαδή αν κάποιος σήμερα βάλει 10.000 τότε θα παίρνει περίπου 4€/ήμερα (120/μήνα)?
asdfnikos Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 31 λεπτά πριν, ATmega είπε Αναφέρεσαι στο πρόγραμμα Ευέλικτο Κεφάλαιο 1,55%? Δηλαδή αν κάποιος σήμερα βάλει 10.000 τότε θα παίρνει περίπου 4€/ήμερα (120/μήνα)? το 1.55% είναι ετήσιο όχι τον μήνα
Vstromrider Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 9 ώρες πριν, bill999r είπε Τι ακριβώς σου φαίνεται περίεργο; Γτ και ο δικηγόρος αρχικά με τα στοιχεία που είχα μου είχε πει ότι δεν θα πηγαίναμε καν σε δίκη και ότι θα τα βρίσκαμε εξωδικαστικά. 9 ώρες πριν, bill999r είπε Συμφωνώ φίλε μου αλλά σου είπα την εξέλιξη. Όταν απευθύνεσαι σε μια τέτοια εταιρία το κάνεις για την θεωρητική ασφάλεια που σου προσφέρει το μέγεθος της. Όταν λοιπόν ένας πελάτης παρουσιάζει τέτοια στοιχεία θα πρέπει αν είσαι σοβαρή εταιρία να το χειριστεις κατάλληλα. Αυτοί απλά έλεγξαν αν υπάρχει πιθανότητα να πάω δικαστικά και να κερδίσω. Όταν βεβαιώθηκαν ότι δεν πρόκειται να έχω πάτημα για δική μου έκλεισαν την πόρτα. Εγω καταλαβαινω οτι σε εκαναν μεροκαματο και οι δυο. Και η ασφαλιστρια , και ο δικηγορος που σου εδωσε ψευτικες ελπιδες. Οι ασφαλιστες δεν εχουν έμμισθη σχεση με καμια εταιρια. Δεν ειναι υπαλληλοι για να απολογηθει καποια ασφαλιστικη εταιρια. Ο ιδιος ασφαλιστης μπορει να πουλαει 1-2-10-110 ασφαλιστικές εταιρίες. Σαν να ψωνισεις iphone απο τον Γερμανο , να σε κοροιδεψει ο υπαλληλος και να εχει ευθυνη η Apple! Σε αυτη την περιπτωση θα εχει ευθυνη ο Γερμανος, γιατι ο απατεωνας ειναι υπαλληλος του.
The_Judas Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) και ο δικηγόρος του δεν ήξερε για την παραγραφή; τι περίμενε, να τους τρομάξει; Σίγουρα και και αυτός δεν φέρθηκε σωστά. Η ασφαλιστική δεν τον έκλεψε άμεσα αλλά έχει ευθύνη. Γιατί η εταιρεία έδωσε τα χρήματα σε τρίτο πρόσωπο με πλαστά στοιχεία. Τα χρήματα τα επιστρέφει η ασφαλιστική με έμβασμα αφού τηρήσει τον προβλεπόμενο έλεγχο... όχι ο συνεργάτης-υπάλληλος. ισως θα μπορούσε να γίνει και καμία καταγγελία στον εποπτικό φορέα των ασφαλιστικών (Νομίζω ότι είναι η τράπεζα της Ελλάδος) ή στον συνήγορο του καταναλωτή και την γ.γ καταναλωτή; Λεφτά δεν θα πάρει λόγω παραγραφής αλλά ίσως τους ρίξουν κανένα πρόστιμο. Κατά τ'άλλα όπως ειπώθηκε δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε κανέναν σε τέτοια θέματα. Εμένα η interamerican μου έστελνε συνέχεια επιστολές ταχυδρομικά και τελευταία και ηλεκτρονική ενημερώση. Επεξ/σία 24 Απριλίου από The_Judas 2
ATmega Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, asdfnikos είπε 3 ώρες πριν, asdfnikos είπε το 1.55% είναι ετήσιο όχι τον μήνα Περίπου 13€/μήνα βγαίνει με 10.000 αρχικό κεφάλαιο. Επεξ/σία 24 Απριλίου από ATmega
bill999r Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 6 ώρες πριν, Vstromrider είπε εκαναν μεροκαματο Πολύ σωστό. 6 ώρες πριν, Vstromrider είπε ασφαλιστης μπορει να πουλαει 1-2-10-110 Καμια σχέση. Ήταν ασφαλιστρια στα γραφεία της NN στην πόλη μου. Υπήρχαν κανονικά γραφεία NN όπως και interamerican. Κάθε γραφείο είχε τους υπαλλήλους του. 9 ώρες πριν, GREGORYMO είπε ασφαλιστρια και εισέπραττε? Όχι φίλε μου. Τα συγκεκριμένα συμβόλαιαν , όπως και αυτά της ιντεραμερικαν ουσιαστικά άρχισαν να εξυπηρετούνται μόνα τους το 2006 λόγω θανάτου του πατέρα μου. Το υποτιθέμενο σπάσιμο έγινε το 2007 αν θυμάμαι καλά.
stylish Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 16 hours ago, StringKIller-gr said: Εγώ θα σου έλεγα πήγαινε αύριο και κάνε διακοπή συμβολαίου. Πάρε τα χρήματα Βάλτα στην revolut στο πρόγραμμα που σου δίνει τόκο κάθε μέρα και άσε την κυρία που σε έπεισε να χάσει το μπόνους τής. Εγώ με 81 ευρώ κάθε 3 μέρες παίρνω 1 λεπτό, αν είχα 810 θα έπαιρνα 10 λεπτά, δεν είναι το μεγάλο ποσό αλλά τα χρήματα μου δίνουν κάτι πίσω. Γνωρίζουμε αν έχει κατι και η Paypal?
Vstromrider Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 31 λεπτά πριν, bill999r είπε Καμια σχέση. Ήταν ασφαλιστρια στα γραφεία της NN στην πόλη μου. Υπήρχαν κανονικά γραφεία NN όπως και interamerican. Κάθε γραφείο είχε τους υπαλλήλους του. ΔΕν ηταν υπαλληλος. Ηταν ελ επαγγελματιας ασφαλιστικος συμβουλος. 6 ώρες πριν, The_Judas είπε Γιατί η εταιρεία έδωσε τα χρήματα σε τρίτο πρόσωπο με πλαστά στοιχεία. Τα χρήματα τα επιστρέφει η ασφαλιστική με έμβασμα αφού τηρήσει τον προβλεπόμενο έλεγχο... όχι ο συνεργάτης-υπάλληλος. μιλαει για παλια απο οτι καταλαβα ο φιλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα