Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/4/2025 στις 11:32 ΜΜ, Valerie2000 είπε

Πραγματικά λυπάμαι πολύ ! Όπως φαίνεται κομμένα και ραμμένα όλα στα μέτρα τους που λέει και η γιαγιά μου .

Σας ευχαριστώ για την απάντηση ! Η αλήθεια είναι ότι για απλό αποταμιευτικό πήγαινα και με έπιασε η υπάλληλος που πρέπει να ήταν και διευθύντρια του υποκαταστήματος και στην αρχή ήθελε να με πείσει να βάλω όλο το ποσό που είχα στην χρεωστική μου (μισθοδοσίας). Ευτυχώς στο δεύτερο ραντεβού γιατί ήθελα να το σκεφτώ κιόλας , δεν κατέθεσα το ποσό και συμφώνησα στα 200. Η αλήθεια είναι ότι τόσα περίπου μπορώ να τα βάζω στην άκρη και καλύτερα να το έκανα μόνη μου , η να ψαχνόμουν με κάτι πιο safe όπως ρεβολουτ. 

Μπορεις να πας σε χρηματιστηριακή πχ μιας τράπεζας. Όχι στην τράπεζα καθεαυτή. Eurobank ΑΧΕΠΥ, Piraios ΑΧΕΠΥ και άλλες. Και μιλησε με χρηματιστηριακό σύμβουλο. Θα σου δειξουν πως μπορεις να εκτελεις εντολές μονη σου, ακομα και τηλεφωνικά και θα βλεπεις στην ιστοσελίδα τους ανά πάσα στιγμή που βρισκεσαι.

Παράλληλα για μηναιές καταβολές, δες μια από τις προτεινομενες online πλατφορμες.πχ με revolut μπορεις να αγοράζεις etfs χωρίς προμηθεια αν θεσεις μηνιαία εντολή.

Στις 19/5/2025 στις 11:36 ΜΜ, bill999r είπε

Φίλε μου , κάτι μου είχε πει, δεν θυμάμαι ακριβώς όμως, αλλά από τη στάση της εταιρίας κατάλαβα ότι λεφτά δεν πρόκειται να έπαιρνα πίσω. Ο δικηγόρος για να προχωρήσουμε θα ήθελε και άλλο τάισμα οπότε προτίμησα να παρατήσω την νομική οδό μιας και δεν θα έβγαζα άκρη σίγουρα.

Αν αποτελει κάποιο ειδος δικαιωσης, πια οι ασφαλιστηκές ,για να σου πιστώσουν ακομα και 5 ευρώ, θελουν να τους στειλεις αποδεικτικο κατοχής λογαριασμού που φαινεται  ότι εισαι δικαιούχος. Τώρα, επειδή ειναι και ταλαιπωρία, και πιεσα τον ασφαλιτή μου να το κανει αυτός, μου απαντησε πως η ασφλιστική δεν δεχεται κάτι τέτοιο, γιατι στο περελθόν ειχαν γινει "πολλά".

Επίσης, 5 χρόνια εσεις τι κανατε , δεν ελεγχεται πως πανε τα λεφτά σας; Τόσο πολύ στον κοσμο σας εισασταν; Τεσπα το ποινικο οντως έχει 5ετία για να μη συνωστιζονται τα δικαστήρια, αλλά το αστικο πρέπει να ειναι παραπάνω διορια.

Επεξ/σία από jimarass26
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimarass26 είπε

5 χρόνια εσεις τι κανατε

Είπα κ παραπάνω ότι η ενημέρωση που είχαμε δεν δημιουργούσε την παραμικρή αμφιβολία. Εδώ όταν πήγα να είσπραξω και μου ζητούσαν διορία για την υποτιθέμενη εκταμίευση μιας και είχαν συστημικά προβλήματα και διαδικασίες που έπρεπε να ακολουθήσουν. Η εξαπάτηση σε άλλο επίπεδο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...