Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 10 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Το λέω από την εμπειρία μου και μόνο. Γιατί δεν παραθέτεις ένα λινκ; Λινκ για ποιο; Κι εμένα η εμπειρία από κινητά είναι η ίδια αλλά τότε έγραφε στη σελίδα του skroutz το EU Για το οτι τα μαγαζια του skroutz στην δικη τους ιστοσελιδα γραφουν για ευρωπαικη εγγυηση παραθετω δυο link που δεν αναφερεται κατι https://www.skroutz.gr/s/59321064/Samsung-Galaxy-A36-5G-Dual-SIM-6GB-128GB-Awesome-Black.html?product_id=246084335&sponsored=listing https://i-mob.gr/el/products/samsung-galaxy-a35-5g-6gb-128gb-awesome-navy
elgol Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Το δικο μου honor που το πηρα απο shopflix και ειναι EU μοντελο επικοινωνησα με honor uk και μου ειπε οτι δεν το καλυπτει διοτι δεν το εξαγουν στην Ελλαδα αρα εγγυηση μονο πωλητη (αν δεν κλεισει το μαγαζι) 3
tonyz21 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Το ότι είναι ακόμα ανοιχτό αυτό το thread νομίζω είναι ένα θαύμα
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, tonyz21 είπε Το ότι είναι ακόμα ανοιχτό αυτό το thread νομίζω είναι ένα θαύμα Γιατι να μην ειναι ανοιχτο ? Ποιον κανονα παραβιαζει ? Κοσμια συζητηση και ανταλλαγη αποψεων κανουμε . Εκτος και εννοεις κατι αλλο που δεν θελω να σκεφτω. Επειδη για το συγεκριμενο καταστημα που προανεφαρα για αγορα μεσω skroutz πηρα τηλεφωνο και οντως γραφει για το eu Τα προϊόντα μας έχουν αγοραστεί εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης και αναγράφεται η ισχύς της εγγύησης σε όλες της χώρες της Ε.Ε. https://i-mob.gr/el/πολιτικη-επιστροφων Θεωρω υποχρεωση μου να το γραψω Επεξ/σία 24 Απριλίου από Γιάννης Platano
kax54638 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 2 hours ago, elgol said: Το δικο μου honor που το πηρα απο shopflix και ειναι EU μοντελο επικοινωνησα με honor uk και μου ειπε οτι δεν το καλυπτει διοτι δεν το εξαγουν στην Ελλαδα αρα εγγυηση μονο πωλητη (αν δεν κλεισει το μαγαζι) To uk δεν είναι πλέον στο European Union. Ίσως για αυτό. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μίλησα το πρωί με skroutz τηλεφωνικά. Με πήραν τηλ από ταυτοποίηση του email που είχα στείλει με αυτό του εκεί λογαριασμού μου. Η κοπέλα επέμενε ότι όλα τα κινητά που πουλάνε είναι με αγορά από Ευρωπαϊκή αγορά. Οταν όμως την ρώτησα που το γράφουν αυτό και γιατί όπως παλιά δεν γράφουν για Ευρωπαϊκή εγγύηση μέσω αντιπροσωπείας δεν ήξερε να μου απαντήσει και μου είπε ότι την καλύπτει το skroutz σε κάθε περίπτωση. Δικη μου ερμηνεία : Το στέλνουμε ας skroutz το επισκευάζει δεν ξέρω με τι τρόπο και τι ανταλλακτικά και μας το γυρίζει πίσω. Κάπου 10 μέρες τουλάχιστον για αυτό ενώ αν το πάω σε επίσημο σέρβις ειδικά για samsung σε 2 ώρες το έχω πάρει πίσω. Μου είπε ότι θα το ψάξει και θα με ανακαλέσει. Ίδωμεν.. Επεξ/σία 24 Απριλίου από Γιάννης Platano
Rebelos2018 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Λινκ για ποιο; Κι εμένα η εμπειρία από κινητά είναι η ίδια αλλά τότε έγραφε στη σελίδα του skroutz το EU Για το οτι τα μαγαζια του skroutz στην δικη τους ιστοσελιδα γραφουν για ευρωπαικη εγγυηση παραθετω δυο link που δεν αναφερεται κατι https://www.skroutz.gr/s/59321064/Samsung-Galaxy-A36-5G-Dual-SIM-6GB-128GB-Awesome-Black.html?product_id=246084335&sponsored=listing https://i-mob.gr/el/products/samsung-galaxy-a35-5g-6gb-128gb-awesome-navy Φίλε μου. Αλήθεια θα στο πω τελευταία φορά γιατί κάπου χάνεσαι στην μετάφραση. Αν η συσκευή σου είναι EU, δεν θα ασχοληθείς ποτέ με το σκρουτζ για θέματα εγγύησης. Κατευθείαν στην smartec. Πάμε στο μαγαζί και στο λινκ που έστειλες. Εχει μέσα αυτό. ΚΚ: SM-A356BZKBEUE Το EU στο τέλος, τι σημαίνει; Edit: Μπήκα με vpn Γερμανία. https://www.jacob.de/produkte/samsung-galaxy-a35-artnr-100455727.html Στο τέλος θα φάω ban από το insomnia που μπαινοβγαίνω Γερμανία Ελλάδα. Επεξ/σία 24 Απριλίου από Rebelos2018
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Δεν μπορείς να ρωτήσεις το κατάστημα αν είναι ΕΕ έκδοση;Αν σου δώσουν το imei μπορεί να σου πει η samsung αν σε καλύπτει;
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δεν μπορείς να ρωτήσεις το κατάστημα αν είναι ΕΕ έκδοση;Αν σου δώσουν το imei μπορεί να σου πει η samsung αν σε καλύπτει; Αρα καθε φορα που αγοραζουμε απο skroutz πρεπει να κανουμε αυτη τη δουλεια αντι να μας το λεει το skroutz ?
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αρα καθε φορα που αγοραζουμε απο skroutz πρεπει να κανουμε αυτη τη δουλεια αντι να μας το λεει το skroutz ? Εχεις βρει την χαμηλότερη τιμή,σε ενδιαφέρει το τηλέφωνο.Και έχεις ενδοιασμό για την προέλευση/εγγύηση.Εγώ αντι να το ψάχνω κάποιες μέρες θα έπαιρνα τηλέφωνο να ξεμπερδευω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου H ερώτηση, αν κατάλαβα καλά από το πρώτο μήνυμα, ήταν "πού να ξέρουμε ότι είναι ευρωπαϊκό". Η απάντηση είναι, "επικοινωνούμε με το κατάστημα όπου εντοπίσαμε τη συσκευή που μας ενδιαφέρει και ρωτάμε". Το θεωρώ απείρως ασφαλέστερο από το να βασιστώ σε οποιαδήποτε πληροφορία αναρτημένη στο σκρουτζ. Ειλικρινά, δεν αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα. Το ότι δεν ψάχνει το σκρουτζ ένα προς ένα τα καταστήματα για το τι πληροφορίες αναρτούν; Οι όροι του προς τα συνεργαζόμενα με αυτό καταστήματα είναι σαφέστατοι (τους ανέφεραν αρκετοί, παρέθεσα σύνδεσμο κι εγώ): οι συσκευές πρέπει να απευθύνονται στην ευρωπαϊκή αγορά. Η τρίχα, τριχιά. 4 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) Όλη αυτή η συζήτηση δεν θα είχε λόγο αν το skroutz όπως παλιά, και θυμάμαι πολύ καλά, στην περιγραφή του κινητού έλεγε εγγύηση αντιπροσωπείας EU. Επεξ/σία 25 Απριλίου από Γιάννης Platano
elgol Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου On 24/04/2025 at 12:40, kax54638 said: To uk δεν είναι πλέον στο European Union. Ίσως για αυτό. Δε νομιζω οτι φταιει αυτο, το εκανα λογω γλωσσας. Θα κανω ομως κι ενα ερωτημα στο global site
Liverpool89 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Εμεις πριν 2 χρονια αγορασαμε ενα realme 9 pro+ απο σκρουτσ. Και τελικα δεν ειχε nfc γιατι δεν προοριζοταν για την ευρωπαϊκή αγορα. Ηταν Saudi Arabia. Μετα απο επικοινωνία, εγινε επιστροφη χρηματων. 2
manana Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα θέλω να ρωτήσω κάτι! Για αγορά smartphone . Γνωστές αλυσίδες Κωτσόβολος, public δίνουν 2 χρόνια εγγύηση. Κάποια καταστήματα ένα χρόνο. Αν αγοράσω μέσω skroutz αυτό το κατάστημα που δίνει ενα χρόνο, μέσω Σκρουτζ μου δίνει 2. Η διαφορά μου είναι γύρω στα 40 € . Να το κάνω ή να κάνω κατευθείαν παραγγελία στα μεγάλα καταστήματα; Αν θέλετε σας βάζω και λινκ για ποιο εννοώ Στο μεταξύ για προστασία οθόνης το Σκρουτζ ζητάει 65€ ενώ τα άλλα 100€. Αυτό έξτρα από την εγγύηση φυσικά! Επεξ/σία 12 Μαϊου από manana
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα