Charismo Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Έχω χρόνια να παραγγείλω το οτιδήποτε από Σκρούτζ που δεν είχε άμεση διαθεσιμότητα. Έχει γεμίσει η πλατφόρμα καταστήματα με 30 ημέρες παράδοση που ρίχνουν πιστόλι λίγο πριν την προθεσμία. Σου επιστρέφουν προφανώς τα χρήματα, αλλά τα έχουν δεσμευμένα για ένα μήνα. Δεν θα το ρίσκαρα, το θεωρώ χάσιμο χρόνου. 3
manana Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Αμάν! Άρα με όλα αυτά που μου λέτε την πάτησα για τα καλά! Έλεγα να το πάρω πιο οικονομικά και τελικά θα καταλήξω και με δέσμευση χρημάτων και χωρίς κινητό 😢!
Charismo Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 1 minute ago, manana said: Αμάν! Άρα με όλα αυτά που μου λέτε την πάτησα για τα καλά! Έλεγα να το πάρω πιο οικονομικά και τελικά θα καταλήξω και με δέσμευση χρημάτων και χωρίς κινητό 😢! Δεν είναι απόλυτο πως θα φας άκυρο, απλά είναι ένα ρίσκο που εγώ προσωπικά δεν θα ήμουν διατεθειμένος να πάρω. 2
manana Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Charismo είπε Δεν είναι απόλυτο πως θα φας άκυρο, απλά είναι ένα ρίσκο που εγώ προσωπικά δεν θα ήμουν διατεθειμένος να πάρω. Νόμιζα ότι ήταν ευκαιρία και το μόνο που φοβήθηκα ήταν το VNP ή Emarket! Διαβάζοντας σχετικά καλές ή έστω καλύτερες κριτικές για το plus3 λέω ας το κάνω! Δεν με πειράζει η αναμονή,τουλάχιστον να μην έχω εξαπατηθεί. Σκέφτομαι να πάρω και το κατάστημα τηλεφωνο να τους πω ότι έκανα παραγγελία μέσω Σκρουτζ και πότε υπολογίζουν ότι θα έχω παραλαβή! Να δω τι θα μου πουν! Τώρα τι να πω; Ότι μάλλον φταίω που το έκανα! Και προφανώς έχετε όλοι δίκιο! Επεξ/σία 14 Μαϊου από manana
Dante80 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 18 minutes ago, manana said: Σκέφτομαι να πάρω και το κατάστημα τηλεφωνο να τους πω ότι έκανα παραγγελία μέσω Σκρουτζ και πότε υπολογίζουν ότι θα έχω παραλαβή! Να δω τι θα μου πουν! Να το κάνεις. Επίσης μην αγχώνεσαι τόσο, μιας και έχεις κάνει παραγγελία μέσω του καλαθιού του Σκρουτζ, θα μπορέσεις να την ακυρώσεις σχετικά εύκολα αν πάει κάτι στραβά. 1
manana Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Dante80 είπε Να το κάνεις. Επίσης μην αγχώνεσαι τόσο, μιας και έχεις κάνει παραγγελία μέσω του καλαθιού του Σκρουτζ, θα μπορέσεις να την ακυρώσεις σχετικά εύκολα αν πάει κάτι στραβά. Η αλήθεια είναι ότι έχω κατά κάποιο τρόπο την ασφάλεια του Σκρουτζ που προστατεύει ας πούμε τον καταναλωτή! Τουλάχιστον να ξέρω να ακυρώσω και να αγοράσω από αλλού! Μπήκα τώρα να δω λίγο την κατάσταση παραγγελίας και το έχουν προχωρήσει σήμερα, από εχτές στην "προετοιμασία"! Βέβαια σε αυτό το σημείο πορεί να μείνει και για αρκετό καιρό! Να δω τι θα μου πουν στο τηλέφωνο! Επεξ/σία 14 Μαϊου από manana
Dante80 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 1 minute ago, manana said: Η αλήθεια είναι ότι έχω κατά κάποιο τρόπο την ασφάλεια του Σκρουτζ που προστατεύει ας πούμε τον καταναλωτή! Τουλάχιστον να ξέρω να ακυρώσω και να αγοράσω από αλλού! Μπήκα τώρα να δω λίγο την κατάσταση παραγγελίας και το έχουν προχωρήσει σήμερα, από εχτές στην "προετοιμασία"! Βέβαια σε αυτό το σημείο πορεί να μείνει και για αρκετό καιρό! Να δω τι θα μου πουν στο τηλέφωνο! Προετοιμασία σημαίνει πως είδαν την παραγγελία και ετοιμάζουν τα πράγματα για αποστολή. Είμαι στην τρίτη εβδομάδα που έχω παραγγελία μου σε αυτό το στάδιο (το ήξερα βέβαια από πριν, είχα συνεννοηθεί με το μαγαζί πριν αγοράσω). Δλδ θέλω να πω πως αυτό που βλέπεις δεν σημαίνει πως έχουν προχωρήσει ιδιαίτερα... 1
manana Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Dante80 είπε Προετοιμασία σημαίνει πως είδαν την παραγγελία και ετοιμάζουν τα πράγματα για αποστολή. Είμαι στην τρίτη εβδομάδα που έχω παραγγελία μου σε αυτό το στάδιο (το ήξερα βέβαια από πριν, είχα συνεννοηθεί με το μαγαζί πριν αγοράσω). Δλδ θέλω να πω πως αυτό που βλέπεις δεν σημαίνει πως έχουν προχωρήσει ιδιαίτερα... Το φοβόμουν αυτό! Οπότε μόνο τηλεφωνικώς ίσως βγάλω άκρη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα