Morosana Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Γνωρίζει κανείς αν δικαιούμαι κάποιου είδους αποζημίωση σε περίπτωση που παραλάβω κάποιο προϊόν μετά από επιστροφή και παρουσιάζει και τη δεύτερη φορά το ίδιο ελλατωμα με τη πρώτη; Το προϊόν είναι μια καρέκλα που και στις 2 περιπτώσεις το ένα πόδι είναι πιο κοντό (δεν ξέρω αν είναι ελλατωματικό παρτίδα γιατί οι υπόλοιπες καρέκλες του σετ ήταν σωστές) . Μπορώ να κάνω πατέντα με αποστάτες αλλά δεν θέλω, γνωρίζω ότι μπορώ να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω αλλά η γυναίκα μου θέλει τη συγκεκριμένη καρέκλα και εγώ δεν έχω καμία διάθεση να πάω πάλι και να κουβαλάω καρέκλες στο αμάξι σαν το γύφτο 😛
christos4 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Πίεσε το κατάστημα να σου στείλουν με δικά τους έξοδα καινούριο..
Morosana Δημοσ. 22 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου Δεν θέλω να μάθω τι complimentary μπορεί να κάνει το κατάστημα αλλά τι δικαιούμαι σαν καταναλωτής
Nabuko Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 8 ώρες πριν, Morosana είπε αλλά τι δικαιούμαι σαν καταναλωτής Ότι δικαιούσαι και την πρώτη φορά. Δεν αλλάζει κάτι όσες φορές και να σου στείλουν ελαττωματικό προϊόν. 4
Morosana Δημοσ. 23 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2 ώρες πριν, milos_ είπε έλα, πες την αλήθεια. να σε βγεί τζάμπα η καρέκλα θες Χαλάρωσε δεν πήρα καμία Poltrona Frau για να ψάχνω όφελος, κάτι κήπου από σκανδιναβικό μαγαζί που σου δίνουν δώρο αλενοκλειδο πήρα 😛 Όπως έγραψα παραπάνω ότι δεν με ενδιαφέρει το complimentary και τι πολιτική έχει το κάθε κατάστημα αλλά να μάθω τι ισχύει.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Απριλίου Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 1 ώρα πριν, Morosana είπε Χαλάρωσε δεν πήρα καμία Poltrona Frau για να ψάχνω όφελος, κάτι κήπου από σκανδιναβικό μαγαζί που σου δίνουν δώρο αλενοκλειδο πήρα 😛 Όπως έγραψα παραπάνω ότι δεν με ενδιαφέρει το complimentary και τι πολιτική έχει το κάθε κατάστημα αλλά να μάθω τι ισχύει. Ισχύει ότι δικαιούστε επισκευή /αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων 3
StamTheMan Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Στις 22/4/2025 στις 7:55 ΜΜ, Morosana είπε Γνωρίζει κανείς αν δικαιούμαι κάποιου είδους αποζημίωση Ναι,αποζημιωνεσαι με μια ιδια καινουργια καρεκλα. Και lifetime δωρεαν εισοδο στο καταστημα. 8
Kostasspil Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Σε παρόμοιο περιστατικό, με άλλο προϊόν βέβαια, ζήτησα πιστωτικό και πήρα κάτι άλλο. Τώρα αν θέλεις τη συγκεκριμένη καρέκλα, νομίζω δε μπορείς να κάνεις και πολλά. Ποιες είναι οι πιθανότητες να πέσεις και 3η φορά σε ελαττωματική; 1
Morosana Δημοσ. 24 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2 ώρες πριν, Kostasspil είπε Σε παρόμοιο περιστατικό, με άλλο προϊόν βέβαια, ζήτησα πιστωτικό και πήρα κάτι άλλο. Τώρα αν θέλεις τη συγκεκριμένη καρέκλα, νομίζω δε μπορείς να κάνεις και πολλά. Ποιες είναι οι πιθανότητες να πέσεις και 3η φορά σε ελαττωματική; Και η πιθανότητα να σε χτυπήσει 2 φορές κεραυνός είναι ελάχιστες αλλά έχουν αναφερθεί μέχρι και 11 στο ίδιο άτομο 😛 Η αλήθεια είναι ότι είμαι ένα τσακ πριν το refund αλλά ήδη έχουμε στήσει τις 5 από τις 6 μαζί με τα παρελκόμενα και βαριέμαι αφάνταστα να περιμένω κάποιον από τη μεταφορική να έρθει να τα παραλάβει και όλο το πήγαινε έλα
sdikr Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Δες το αλλιώς, στην 4η λάθος μπορείς να τους ζητήσεις να σου δώσουν τα 4 μικρότερα ποδάρια να κάνεις μια σωστή! μετά θα τους χρεώσεις υπηρεσία γιατί θα έχουν πλέον 3 με ιδια ποδάρια. ισως να ζητούσες να ανοίξεις την συσκευασία εκεί ώστε να βεβαίωθεις πως είναι ίδιο μήκος; 1
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Ζήτα ξανά αλλαγή αλλά ζήτα να δεις ο ίδιος την νέα καρέκλα επι τόπου ώστε να είναι σωστή. Αν είναι εξ αποστάσεως αγορά μίλα στο τηλέφωνο με κάποιον υπεύθυνο και πες του να ελέγξει αυτός "για το δικό του καλό" καθώς άμα είναι πάλι λάθος θα ξαναζητήσεις επιστροφή κλπ και θα ταλαιπωρείται ο ίδιος
Morosana Δημοσ. 24 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 10 λεπτά πριν, sdikr είπε Δες το αλλιώς, στην 4η λάθος μπορείς να τους ζητήσεις να σου δώσουν τα 4 μικρότερα ποδάρια να κάνεις μια σωστή! μετά θα τους χρεώσεις υπηρεσία γιατί θα έχουν πλέον 3 με ιδια ποδάρια. ισως να ζητούσες να ανοίξεις την συσκευασία εκεί ώστε να βεβαίωθεις πως είναι ίδιο μήκος; Τα πόδια είναι ίσια, η διαφορά είναι 1 2 χιλιοστά που μπορώ να το κλέψω με ροδελες αλλά το θεωρώ μαλακιά να κάνω έστω την παραμικρή πατέντα σε κάτι καινούργιο. Το πρόβλημα.μαλλον είναι στη βάση της καρέκλας που η φωλιά είναι λίγο πιο βαθειά και δημιουργεί αυτή τη διαφορά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα