Petran1965 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Καλημέρα στην ομάδα. Αγόρασα προ 3μηνου το Realme GT 7 pro με μεμβράνη προστασίας προεγκατεστημένη . Κατάφερα να κάνω μία γρατζουνιά. Σκέφτομαι να βάλω τζαμάκι . Θα να μάθω αν υπάρχουν ποιότητες. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο. Ευχαριστώ Μόλις τώρα, Petran1965 είπε Καλημέρα στην ομάδα. Αγόρασα προ 3μηνου το Realme GT 7 pro με μεμβράνη προστασίας προεγκατεστημένη . Κατάφερα να κάνω μία γρατζουνιά. Σκέφτομαι να βάλω τζαμάκι . Θέλω να μάθω αν υπάρχουν ποιότητες στα τζαμάκια. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο. Ευχαριστώ
Fulgore Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Οι κυρτές οθόνες έχουν θέματα συμβατότητας με τα τζάμια(κακή εφαρμογή/ξεκολλάνε). Αυτό γράφουν πχ ορισμένοι και στο skroutz για ένα από αυτά Μονοδρομος μια καλή μεμβράνη/screen protector.
Fotia Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Ισως εξαρτάται απο το μοντέλο του κινητού και την ποιότητα στο τζάμι . Θελει ψάξιμο .. Παράδειγμα σε Μotorola fusion στο Γερμανό , έκαναν καλή δουλειά σε τοποθέτιση και το τζαμακι ήταν καλο ,πήγε συστημένο άτομο από άλλο. 1
milos_ Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Έχοντας κινητό με κυρτή οθόνη δεν κατάφερα να βρω τζαμακι ή μεμβράνη που να εφαρμόζει τέλεια.
tasvar Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Στις 24/4/2025 στις 9:21 ΠΜ, milos_ είπε Έχοντας κινητό με κυρτή οθόνη δεν κατάφερα να βρω τζαμακι ή μεμβράνη που να εφαρμόζει τέλεια. Εγώ με το moto fusion έβαλα μεμβράνη υδρογέλης που έκατσε μια χαρά. Σε κατάστημα που την "κόβει" σε μηχάνημα επιτόπου ανάλογα το μοντέλο....
kp1 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 4 ώρες πριν, tasvar είπε Εγώ με το moto fusion έβαλα μεμβράνη υδρογέλης που έκατσε μια χαρά. Σε κατάστημα που την "κόβει" σε μηχάνημα επιτόπου ανάλογα το μοντέλο.... Φιλε δηλαδη ειναι τζαμακι κομμένο στα μετρα σου;; Και που το εβαλες;;Ευχαριστώ
tasvar Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 6 ώρες πριν, kp1 είπε Φιλε δηλαδη ειναι τζαμακι κομμένο στα μετρα σου;; Και που το εβαλες;;Ευχαριστώ Δεν είναι τζαμακι. Είναι μια μεμβράνη. Την κόβει το μηχάνημα ανάλογα το μοντέλο. Υπάρχει συνήθως σε καταστήματα με αξεσουάρ - service κινητών. Εγώ την έβαλα στο Περιστέρι στο I-fox. Αλλά στα I repair έχουν σίγουρα που έχω δει. Από το να είναι σκέτη η οθόνη, έστω μια βασική προστασία την παρέχει. 1
kp1 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 8 ώρες πριν, tasvar είπε Δεν είναι τζαμακι. Είναι μια μεμβράνη. Την κόβει το μηχάνημα ανάλογα το μοντέλο. Υπάρχει συνήθως σε καταστήματα με αξεσουάρ - service κινητών. Εγώ την έβαλα στο Περιστέρι στο I-fox. Αλλά στα I repair έχουν σίγουρα που έχω δει. Από το να είναι σκέτη η οθόνη, έστω μια βασική προστασία την παρέχει. Δηλαδη tempered glass για αυτο το κινητο που να εφαρμόζει καλα χωρις βα ξεκολλαει δεν βγαλανε ποτε; ευχαριστώ
tasvar Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 52 λεπτά πριν, kp1 είπε Δηλαδη tempered glass για αυτο το κινητο που να εφαρμόζει καλα χωρις βα ξεκολλαει δεν βγαλανε ποτε; ευχαριστώ Λογικά υπάρχει. Αλλά εκεί που πήρα τη θήκη, έβαλα και τη μεμβράνη. 1
afentiko Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου υπαρχουν tempered glass για κυρτες οθονες απλα τα μονα που καθονται καλα ειναι αυτα που κολλανε με UV κολλα. Μετα δεν βγαινει (αν δεν κεατσε καλα, ή εμεινε μια φουσκα καπου τελος, θα μεινει ετσι). Για να βγει θελει διαδικασια και μπορει να κανεις και ζημια στην οθονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα