freegr Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Αρκεί να αφήσει στη άκρη την ακραία πολιτική με τις εμβόλιμες διαφημίσεις και να προσφέρει καλή ποιότητα στον χρήστη 1
tanuki88 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 3 ώρες πριν, herbalife3 είπε Χρόνια πολλά με λιγότερες διαφημίσεις εύχομαι Πιο πιθανό είναι να το γυρίσει σε τίποτα μοντέλο τύπου Netflix παρά λιγότερες διαφημίσεις 😂.Μακάρι όμως.
mariosnik_ Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Άνοιξα το πρώτο μου Account εκεί το 2007. Από το 2010-11 άρχισα να δημοσιεύω βίντεο. Έχω έναν λογαριασμό με πολλές χιλιάδες συνδρομητές και εκατοντάδες βίντεο. Παρόλα αυτά, οι εποχές των πρώτων ετών μου αφήνουν μελαγχολία, τότε που μπορούσες να στείλεις και προσωπικό μήνυμα, τότε που έπεφτε βρισίδι οσο ήθελες στα σχόλια χωρίς αλγόριθμους και διαγραφές. Θυμάμαι ένα από τα πρώτα βίντεο που έγινε viral και ήταν με κάποιους Κινέζους που έπαιζαν ping pong και έκαναν κάτι ακροβατικά.
Exosia Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Τα σχόλια του YT - ακόμα και μετά τη λογοκρισία - παραμένουν ένα θεόσταλτο δώρο για την ανθρωπότητα 🥰 1 1
KnightRider Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι το 2005, η παρακολούθηση βίντεο στο YouTube σε ανάλυση 240p ή 360p ήταν ο κανόνας! Μεταφερόμενοι στο 2025, η πλατφόρμα υποστηρίζει πλέον 4K, 8K, HDR, ακόμη και βίντεο VR Μόνο που εδώ και 20 χρόνια το Youtube συνεχίζει να έχει άθλια συμπίεση εικόνας και ήχου - ακόμα και 4Κ ανάλυση να ανεβάσεις πάλι βλέπεις κάποια artifacts κυρίως σε χαμηλά επίπεδα φωτισμού και ο ήχος ακόμα είναι λίγο αλλοιωμένος (έχουν ορίσει opus στα 160kbps) Το χειρότερο από όλα είναι πως αν ανεβάσεις 1080p βίντεο σου καταστρέφει την ποιότητα και φαίνεται σαν 480p.... Επεξ/σία 24 Απριλίου από KnightRider 1
labr Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 37 λεπτά πριν, halvas69 είπε μολις κανανε ρικ ρολ τον μισο πληθυσμο. τους το δινω.
Aggelosz8 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Πρέπει να μας κερασι το περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις
kirmis Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Youtube video χωρίς adblocker / συνδρομή, είναι πλέον αδύνατον να παρακολουθήσεις.
Sherlock_7 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 14 χρονών το 2008 έκανα εγγραφή, δεν έχω ανεβάσει ποτέ βίντεο ούτε και έχω σχολιάσει ποτέ. Θυμάμαι πόσο γέλιο είχαμε ρίξει τότε με τις παρωδίες των 300 και της Τροίας. Επίσης πολύ επιτυχημένες οι Ραψωδίες. Νομίζω είναι τα πρώτα βίντεο που είδα στη ζωή μου στον υπολογιστή του ξαδέρφου μου.
ramarg Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) Πραγματικά συγκινητικό... Σκέφτομαι τον εαυτό μου που έμπαινε στο τότε youtube να περάσει η ώρα.. Πώς πέρασαν έτσι 20 χρόνια..άξιον απορίας... ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΟΧΕΣ που μας έχουν λείψει παρά τις ελλείψεις σε εξελιγμένο hardware... Επεξ/σία 24 Απριλίου από ramarg
Basilhs1982 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 7 ώρες πριν, KnightRider είπε Μόνο που εδώ και 20 χρόνια το Youtube συνεχίζει να έχει άθλια συμπίεση εικόνας και ήχου - ακόμα και 4Κ ανάλυση να ανεβάσεις πάλι βλέπεις κάποια artifacts κυρίως σε χαμηλά επίπεδα φωτισμού και ο ήχος ακόμα είναι λίγο αλλοιωμένος (έχουν ορίσει opus στα 160kbps) Είναι λογικό να μπαίνουν κάποια όρια λόγο bandwidth και χωρητικότητας. Από 1080p και πάνω τα πάντα παίζουν είτε σε VP9 είτε σε AV1. Ο ΑV1 δεν συγκρίνεται με κανένα αλγόριθμο πλεον, είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή, αν δεν τον υποστηρίζει η συσκευή θα παίξει σε VP9. 7 ώρες πριν, KnightRider είπε Το χειρότερο από όλα είναι πως αν ανεβάσεις 1080p βίντεο σου καταστρέφει την ποιότητα και φαίνεται σαν 480p.... Αυτό μάλλον συμβαίνει λόγο του compatibility που θέλουν να έχουν για παλιές συσκευές, το ΥΤ χρησιμοποιεί συχνά τον AVC1 σε αναλύσεις 1080p οπότε όπως καταλαβαίνεις η ποιότητα πηγαίνει περίπατο.
CaptainGeorgeV1 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Α ρε εποχές, τότε ήμουνα μικρό παιδί και έκανα κάτι βίντεο τις πλάκας με Minecraft και ότι άλλη χαζομάρα είχα στην πατάτα μου. Ακόμα και με εκείνα τα σάπια βίντεο που τα έκανα με το MovieMaker, είχα καταφέρει να βγάλω 2 ευρώ σχεδόν, και όταν το έλεγα στα παιδιά γελούσαμε γιατί τους έκανα πικνίκ με πατατάκια κοντά στα 2 ευρώ, τους είπα πληρωμένα από το YouTube και γελούσαμε. Τώρα για να βγάλεις 2-3 φράγκα πρέπει να έχεις και αυτό, και εκείνο και άστα να πάνε. Να χαμε να λέγαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα