>-Nosakos<- Δημοσ. Σάββατο στις 07:50 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:50 μμ (επεξεργασμένο) 8 hours ago, zazoum said: Έτοιμος να το αγοράσω. Φοβάμαι να διαβάζω reviews, θέλω να έχω τελείως καθαρή αίσθηση όταν το παίξω. Μια ερώτηση: Με το πιστόλι κάνεις aim πάνω στον εχθρό. Γιατί αυτό; Έχει σημασία σε ποιο σημείο του σώματος θα τον χτυπήσεις; Έχει. Όταν σημαδεύεις, σε κάποια σημεία κάνεις critical damage και συνήθως είναι αρκετά ξεκάθαρο που πρέπει να χτυπήσεις. 8 hours ago, zazoum said: Δεύτερη ερώτηση: Μια ζωή ονειρεύομαι ένα παιχνίδι σαν το vagrant story, όποιος το θτμάται. Εκεί είχε σημασία το combo και το σημείο του σώματος που χτυπάς. Χωρίς να μου το χαλάσετε, μοιάζει καθολου το σύστημα μάχης με το Vagrant Story? Όταν κάνεις skills/attack δεν σου δίνεται η επιλογή που να βαρέσεις. Απλά οι εχθροί έχουν αδυναμία σε κάποια elements, πχ φωτιά κτλ. Επίσης κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και βάλε τα QTE στο auto. Επεξ/σία Σάββατο στις 07:52 μμ από >-Nosakos<-
zazoum Δημοσ. Σάββατο στις 09:10 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:10 μμ (επεξεργασμένο) 7 ώρες in. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω την πυξίδα στο screen στο exploring? Ολο πατάω Y για να δω που είμαι με το βορρά. Είναι ένα κουμπί παραπάνω όλη την ώρα. Γιατί το καναν έτσι; Αφου έτσι κι αλλιώς η λειτουργία της πυξίδας υπάρχει. Επεξ/σία Σάββατο στις 09:12 μμ από zazoum
Silverage Δημοσ. Κυριακή στις 11:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:30 μμ (επεξεργασμένο) Το τερμάτισα μετά απο 47 ώρες. Πολύ ωραίο και σαν ιστορία και σαν gameplay. Το turn based σύστημα μάχης μου ήταν γνωστό απο παιχνίδια Fire Emblem οπότε δεν είχα πρόβλημα να προσαρμοστώ γρήγορα. Στο 99% των περιπτώσεων επέλεγα να κάνω parry αντί για dodge. Δεν έκανα όλα τα optional bosses στο Continent γιατί θεωρώ ότι είναι αδιανόητα δύσκολα, ίσως προσπαθήσω αργότερα απλα για το completion. Πράγματι στο τελικό boss fight ήμουν τόσο overpowered που βγήκε σε 2-3 hit και ξενέρωσα. Όποιος φτάσει στο τέλος να μην χρησιμοποιήσει το painted power pictos που σε αφήνει να κάνεις πάνω απο 9999 damage ή να ενεργοποιήσει απο τις σημαίες τα challenges. Στο spoiler γράφω για το τέλος του παιχνιδιού. Spoiler Στην τελική επιλογή, επέλεξα τη Maelle. Παρότι θεωρείται το "κακό" τέλος στο internet, μου φάνηκε πιο σωστό. Τους ανέστησε όλους και τα επανέφερε όπως ήταν πριν. Αν και αφήνει λίγο god complex αφού η Maelle είναι κυριολεκτικά ο θεός σε αυτόν τον κόσμο και μπορεί να κάνει ότι θέλει που μάλλον το δείχνουν με το jump scare στο πρόσωπό της. Στο τέλος του Verso που είδα στο youtube, ουσιαστικά γίνεται αυτό που προσπαθούσες να αποτρέψεις. Πεθαίνουν όλοι και καταστρέφεται ο πίνακας. Ok, είναι γλυκόπικρη η σκηνή που μαζεύεται όλη η οικογένεια στον τάφο του Verso αλλά έτσι όλα έγιναν για το τίποτα και ακυρώνεται όλο το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν μπορεί να βγεί άλλο παιχνίδι στο ίδιο σύμπαν. Ίσως απο τη μεριά των Writers που αυτοί βάλανε τη φωτιά και σκοτώσανε τον Verso; Θα δείξει. Αλλά θέλει προσοχή μην καταντίσει σαν το modern day κομμάτι του Assassin's Creed που δεν το χειριστήκανε σωστά στη Ubisoft και γι'αυτό το έχουν σχεδόν παρατήσει. Επεξ/σία Κυριακή στις 11:33 μμ από Silverage 1
zazoum Δημοσ. Δευτέρα στις 03:30 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:30 πμ 3 hours ago, Silverage said: Το τερμάτισα μετά απο 47 ώρες. Πολύ ωραίο και σαν ιστορία και σαν gameplay. Το turn based σύστημα μάχης μου ήταν γνωστό απο παιχνίδια Fire Emblem οπότε δεν είχα πρόβλημα να προσαρμοστώ γρήγορα. Στο 99% των περιπτώσεων επέλεγα να κάνω parry αντί για dodge. Δεν έκανα όλα τα optional bosses στο Continent γιατί θεωρώ ότι είναι αδιανόητα δύσκολα, ίσως προσπαθήσω αργότερα απλα για το completion. Πράγματι στο τελικό boss fight ήμουν τόσο overpowered που βγήκε σε 2-3 hit και ξενέρωσα. Όποιος φτάσει στο τέλος να μην χρησιμοποιήσει το painted power pictos που σε αφήνει να κάνεις πάνω απο 9999 damage ή να ενεργοποιήσει απο τις σημαίες τα challenges. Στο spoiler γράφω για το τέλος του παιχνιδιού. Hide contents Στην τελική επιλογή, επέλεξα τη Maelle. Παρότι θεωρείται το "κακό" τέλος στο internet, μου φάνηκε πιο σωστό. Τους ανέστησε όλους και τα επανέφερε όπως ήταν πριν. Αν και αφήνει λίγο god complex αφού η Maelle είναι κυριολεκτικά ο θεός σε αυτόν τον κόσμο και μπορεί να κάνει ότι θέλει που μάλλον το δείχνουν με το jump scare στο πρόσωπό της. Στο τέλος του Verso που είδα στο youtube, ουσιαστικά γίνεται αυτό που προσπαθούσες να αποτρέψεις. Πεθαίνουν όλοι και καταστρέφεται ο πίνακας. Ok, είναι γλυκόπικρη η σκηνή που μαζεύεται όλη η οικογένεια στον τάφο του Verso αλλά έτσι όλα έγιναν για το τίποτα και ακυρώνεται όλο το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν μπορεί να βγεί άλλο παιχνίδι στο ίδιο σύμπαν. Ίσως απο τη μεριά των Writers που αυτοί βάλανε τη φωτιά και σκοτώσανε τον Verso; Θα δείξει. Αλλά θέλει προσοχή μην καταντίσει σαν το modern day κομμάτι του Assassin's Creed που δεν το χειριστήκανε σωστά στη Ubisoft και γι'αυτό το έχουν σχεδόν παρατήσει. Το τελείωσα και γω πριν λίγο. Spoiler για την ιστορία: Spoiler Βασικά είναι πιο κακό το τέλος για μένα αυτό που λες γιατί ταιριάζει με ατάκες που έχουν ειπωθεί στο game. "Closed in four walls", "You think you are what you are not" κ.τ.λ. Το ζουμί είναι αν ήθελε αυτή να προχωρήσει την ζωή της έτσι όπως είναι, ή να κλείνεται σπίτι να ζωγραφίζει. Παρόμοια και η οικογενειά της με το grief. Οπότε το να πάνε να αφήσουν ένα λουλούδι και να προχωρήσουν έτσι όπως το βλέπω πιο καλό είναι για καλό τέλος. Εγώ πάντως προχωρόντας το παιχνίδι σκεφτόμουν τελείως άλλα για την πλοκή. Είχα πειστεί ότι Gustave, Verso και Ο μπαμπάς είναι το ίδιο άτομο (γιατί μοιάζουν) σε διαφορετικές ηλκίες, που για κάποιο λόγο το έχει στήσει όλο αυτο το πράγμα με τα expeditions και ότι τα αρχεία που βρίσκεις με της καταγραφές στο journal, είναι από 1 expedition, αυτό που τρέχει στο παιχνίδι και κανένα άλλο. Και ότι υπάρχει κάποιο χρονικό παράδοξο που ανακάλυψε αυτός και για κάποιο λόγο είχε πέσει στο παράδοξο ή χρησιμοποιούσε αυτο το παράδοξο. Είμουν σίγουρος ότι είναι το ίδιο πρόσωπο, μέχρι που τον είπε πατέρα τον γέρο.
Charismo Δημοσ. Δευτέρα στις 09:14 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:14 πμ 5 hours ago, zazoum said: Το τελείωσα και γω πριν λίγο. Spoiler για την ιστορία: Hide contents Βασικά είναι πιο κακό το τέλος για μένα αυτό που λες γιατί ταιριάζει με ατάκες που έχουν ειπωθεί στο game. "Closed in four walls", "You think you are what you are not" κ.τ.λ. Το ζουμί είναι αν ήθελε αυτή να προχωρήσει την ζωή της έτσι όπως είναι, ή να κλείνεται σπίτι να ζωγραφίζει. Παρόμοια και η οικογενειά της με το grief. Οπότε το να πάνε να αφήσουν ένα λουλούδι και να προχωρήσουν έτσι όπως το βλέπω πιο καλό είναι για καλό τέλος. Εγώ πάντως προχωρόντας το παιχνίδι σκεφτόμουν τελείως άλλα για την πλοκή. Είχα πειστεί ότι Gustave, Verso και Ο μπαμπάς είναι το ίδιο άτομο (γιατί μοιάζουν) σε διαφορετικές ηλκίες, που για κάποιο λόγο το έχει στήσει όλο αυτο το πράγμα με τα expeditions και ότι τα αρχεία που βρίσκεις με της καταγραφές στο journal, είναι από 1 expedition, αυτό που τρέχει στο παιχνίδι και κανένα άλλο. Και ότι υπάρχει κάποιο χρονικό παράδοξο που ανακάλυψε αυτός και για κάποιο λόγο είχε πέσει στο παράδοξο ή χρησιμοποιούσε αυτο το παράδοξο. Είμουν σίγουρος ότι είναι το ίδιο πρόσωπο, μέχρι που τον είπε πατέρα τον γέρο. Για το spoiler. Spoiler Νομίζω το bait με τους Gustave, Verso, Renoir το έφαγαν πολλοί. Λογικά ήταν εσκεμμένα τόσο παρόμοιοι εμφανισιακά. Καταρχάς όταν έσκασε μύτη ο Verso μετά το θάνατο του Gustave, είπα από μέσα μου "Τι φάση επέστρεψε πιο έμπειρος από το μέλλον; " Όταν στο camp κανείς από τους υπόλοιπους δεν ανέφερε κάτι για την ομοιότητα μου είχε κάνει εντύπωση. 1
zazoum Δημοσ. Δευτέρα στις 10:59 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:59 πμ Επειδή δεν έχουν περάσει πολλές ώρες που το τελείωσα και είμαι ακόμα σε φάση "Clair Obscure" για την μουσική στο παιχνίδι που απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτο το πράγμα! το πόσο μπαμ, to the point, είναι τα κομματια είναι με τη δράση εκείνη τη στιγμή και το τί ωραία δουλειά έχουν κάνει με την εναλαγή μεταξύ τους, δύο σημεία να αναφέρω: Spoiler Μου την έσπασαν δύο πράγματα: 1) Η φράση "Clair Obscure" ακούγεται συνεχώς. Δεν ξέρω τί λενε οι στιχοι, είναι στα Γαλλικά, αλλά εντάξει, όσο εξαιρετική να είναι η σύνθεση του κομματιού, μου δημιουργησε την αίσθηση ότι δεν υπάρχει και πολύ diversity, ότι ακούω συνεχώς παραλλαγή του main theme. 2) Αυτό το δεύτερο σημείο δεν μου την έσπασε απλως, Με ξενέρωσε. Το κομμάτι στην τελική μάχη. Δεν μπορών καν να το φέρω στα αυτιά μου. Μόνο να θυμήσω το κομμάτι στην τελική μάχη του Final Fantasy X... ξέρετε πολύ καλά ποιό λέω... Αμα αναφέρω δε, το κομμάτι στο Final Fantasy VII, ε εκεί ΕΙΣΟΠΕΔΏΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ! Ανοίγη η Γη και μας καταπίνει όχι μόνο όλους αλλά και τον ουρανό και το σύμπαν μαζί. Σκεφτεσαι FFVII και το πρώτο πραγμα που σου έχεται στο μαυλό είναι αυτό και ανατριχιάζεις ακομα, και μένει στους αιώνες των αιώνων, αμην. Το Expedition 33, όχι άξιζε αλλά ΕΠΡΕΠΕ να έχει καλύτερο και πιο χτυπητό κομμάτι. Δεν το πήγαν καλά εκεί.
chrisde Δημοσ. Δευτέρα στις 12:01 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 12:01 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zazoum είπε Επειδή δεν έχουν περάσει πολλές ώρες που το τελείωσα και είμαι ακόμα σε φάση "Clair Obscure" για την μουσική στο παιχνίδι που απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτο το πράγμα! το πόσο μπαμ, to the point, είναι τα κομματια είναι με τη δράση εκείνη τη στιγμή και το τί ωραία δουλειά έχουν κάνει με την εναλαγή μεταξύ τους, δύο σημεία να αναφέρω: Απόκρυψη περιεχομένων Μου την έσπασαν δύο πράγματα: 1) Η φράση "Clair Obscure" ακούγεται συνεχώς. Δεν ξέρω τί λενε οι στιχοι, είναι στα Γαλλικά, αλλά εντάξει, όσο εξαιρετική να είναι η σύνθεση του κομματιού, μου δημιουργησε την αίσθηση ότι δεν υπάρχει και πολύ diversity, ότι ακούω συνεχώς παραλλαγή του main theme. 2) Αυτό το δεύτερο σημείο δεν μου την έσπασε απλως, Με ξενέρωσε. Το κομμάτι στην τελική μάχη. Δεν μπορών καν να το φέρω στα αυτιά μου. Μόνο να θυμήσω το κομμάτι στην τελική μάχη του Final Fantasy X... ξέρετε πολύ καλά ποιό λέω... Αμα αναφέρω δε, το κομμάτι στο Final Fantasy VII, ε εκεί ΕΙΣΟΠΕΔΏΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ! Ανοίγη η Γη και μας καταπίνει όχι μόνο όλους αλλά και τον ουρανό και το σύμπαν μαζί. Σκεφτεσαι FFVII και το πρώτο πραγμα που σου έχεται στο μαυλό είναι αυτό και ανατριχιάζεις ακομα, και μένει στους αιώνες των αιώνων, αμην. Το Expedition 33, όχι άξιζε αλλά ΕΠΡΕΠΕ να έχει καλύτερο και πιο χτυπητό κομμάτι. Δεν το πήγαν καλά εκεί. Spoiler Fun fact1: Οι στίχοι στα Γαλλικά ουσιαστικά αποκαλύπτουν την πλοκή του παιχνιδιού. Αλλά εντάξει ακόμα και αν ξέρεις τη γλώσσα, δεν το καταλαβαίνεις στην αρχή αν δεν ξέρεις όντως τι συμβαίνει. Μετά όμως παθαίνεις ένα WtF, μου το έλεγαν στα μούτρα από την αρχή και δεν το πήρα χαμπάρι; Fun fact2: Όταν γίνεται το Gommage στον πρόλογο, η μουσική που ακούγεται είναι το theme του Renoir... Ιν γιορ φέις... Ναι το soundtrack είναι λίγο επαναλαμβανόμενο σε σημεία, αλλά επικό όσο δεν πάει και καθόλου μα καθόλου κουραστικό. Και μόνο που μπαίνουμε σε διαδικασία να το συγκρίνουμε με τον goat Nobuo... Όσον αφορά το φινάλε όπως έχω ξαναπεί θεωρώ σαφώς πιο ταιριαστό αυτό του Verso. Κολλάει πιο πολύ στο theme του παιχνιδιού. Όταν ξεκινάει το παιχνίδι έχουμε εντελώς διαφορετική εικόνα για τον κόσμο του από ότι στο φινάλε. Υπ όψιν ότι άμα θέλετε να δείτε και τα 2 φινάλε στο παιχνίδι μπορείτε να φορτώσετε το save πριν την τελική μάχη κανονικά και να δείτε το δεύτερο αφού έχετε δει πρώτα το πρώτο, δεν χρειάζεται youtube. Ακόμα, δεν υπάρχει κάποια χτυπητή ομοιότητα μεταξύ Gustave, Renoir/Verso (Καλά οι 2 τελευταίοι προφανώς μοιάζουν ως πατέρας/υιος) απλά τα μοντέλα των χαρακτήρων είναι λίγο πολύ πανομοιότυπα. Εγώ στην αρχή μπερδεύτηκα με τη Sophie και την αδερφή του Gustave, είναι σχεδόν ίδιες. Η μόνη ομοιότητα που έχει ο Gustave είναι με τον Robert Pattinson. Τέλος να πω ότι εκτός από το αψεγάδιαστο soundtrack, οι voice actors έχουν κάνει επίσης απίστευτη δουλειά. Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:16 μμ από chrisde 1
Silverage Δημοσ. Δευτέρα στις 03:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:09 μμ (επεξεργασμένο) Πολύ ωραίο είναι αυτό το κομμάτι Ειδικά όταν απο το cutscene ξεκινάει η μάχη (περίπου στο 1 λεπτό) είναι επικό. Επεξ/σία Δευτέρα στις 03:10 μμ από Silverage
chrisde Δημοσ. Δευτέρα στις 07:35 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 07:35 μμ 4 ώρες πριν, Silverage είπε Πολύ ωραίο είναι αυτό το κομμάτι Ειδικά όταν απο το cutscene ξεκινάει η μάχη (περίπου στο 1 λεπτό) είναι επικό. https://www.reddit.com/r/expedition33/comments/1lhq7sn/when_youre_trying_to_fight_but_the_music_is_banger/
nikos5800 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Ξέρετε τι σκέφτομαι ρε συς? Έφτιαξαν ένα τόσο καλό παιχνίδι με φοβερή ιστορια και μουσική που συγκαταλέγεται σίγουρα στα τοπ5 παιχνίδια που έχω παίξει από εποχές playstation 1 μέχρι και σήμερα και είμαι σίγουρος πως θα τα κάνουν μαντάρα στο επόμενο expedition 😁😅 δεν ξέρω πως μπορούν να εξελίξουν το story η αν πάνε σε νέο story? Θα είναι το ίδιο καλό? Πολλά τα ερωτήματα.
Charismo Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Το μόνο που μπορούν να αξιοποιήσουν στο συγκεκριμένο universe είναι Spoiler οι Writers και ο πόλεμος με τους Painters. Από εκεί και πέρα δεν θα με χαλούσε νέο universe, αν είναι να τραβήξουν αχρείαστα και κουράσουν με κάποιο sequel. Το κακό με το sequel θα είναι πως γνωρίζουμε τι γίνεται πλέον στον κόσμο, οπότε πρέπει να σκεφτούν νέα twists για να μας κρατήσουν. 1
zazoum Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Spoiler ξερουμε πού έκρυψε τον πίνακα; Στο story δεν θυμάμαι να το αποκαλύπτει. Εκτός και αν το λέει στα side του endgame, που δεν το χω κάνει ακομα. Just now, zazoum said: Hide contents ξερουμε πού έκρυψε τον πίνακα; Στο story δεν θυμάμαι να το αποκαλύπτει. Εκτός και αν το λέει στα side του endgame, που δεν το χω κάνει ακομα. Μπορεί να παρουσιάσουν κατι διαφορετικό και το στορυ καταλήγει στο παραμικρό loose end του Clair Obscure. ή μπορει επι 33 χρονια στο εξής να συνεχίζουν την ιστορία με games. Να το γράψουν το παιχνιδι στα παιδιά τους.
SOCRATIS1000 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Παιχνιδαρα μεχρι να φτασεις στο act 3,Σαν να ειπαν ας το κανουμε 1 ωρα το act 3 και μετα αν θες φαρμαρε να σκοτωνεις optional bosses..Αν κανεις το λαθος και πας σε optional farm για να μην τελειωσει το παιχνιδι τοσο γρηγορα ,θα πας στο end game και θα φευγουν ολα one hit..Το χειροτερο μερος του παιχνιδιου ηταν το act 3 ,πρεπει να πας κατευεθειαν να το ολοκληρωσει αν θες να ειναι καπως δυσκολο διαφορετικα απλα θα πηγαινοερχεσαι φαρμαροντας θα επιστρεψεις σε μιση ωρα θα το εχεις τελειωσει και μετα αν θες ξανασκοτωνεις mini bosses
>-Nosakos<- Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 22 minutes ago, SOCRATIS1000 said: Παιχνιδαρα μεχρι να φτασεις στο act 3,Σαν να ειπαν ας το κανουμε 1 ωρα το act 3 και μετα αν θες φαρμαρε να σκοτωνεις optional bosses..Αν κανεις το λαθος και πας σε optional farm για να μην τελειωσει το παιχνιδι τοσο γρηγορα ,θα πας στο end game και θα φευγουν ολα one hit..Το χειροτερο μερος του παιχνιδιου ηταν το act 3 ,πρεπει να πας κατευεθειαν να το ολοκληρωσει αν θες να ειναι καπως δυσκολο διαφορετικα απλα θα πηγαινοερχεσαι φαρμαροντας θα επιστρεψεις σε μιση ωρα θα το εχεις τελειωσει και μετα αν θες ξανασκοτωνεις mini bosses Ναι αυτό το σημείο νομίζω δεν το σκέφτηκαν καλά. Προσωπικά αν φάω το τελικό boss πρώτα και δω το "ending" μετά ψιλοβαριέμαι να συνεχίσω ένα παιχνίδι. Αν και νομίζω αυτό είναι ψιλο κλασικό θέμα σε τέτοια games. Ακόμα και με αυτό που βάλανε στις σημαίες με τα HP multipliers πιο πολύ σαν hack είναι παρά σαν ουσιαστική λύση. Όσο για την μουσική βάζω αυτό εδώ στο repeat όλο τον τελευταίο μήνα:
SOCRATIS1000 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 35 minutes ago, >-Nosakos<- said: Ναι αυτό το σημείο νομίζω δεν το σκέφτηκαν καλά. Προσωπικά αν φάω το τελικό boss πρώτα και δω το "ending" μετά ψιλοβαριέμαι να συνεχίσω ένα παιχνίδι. Αν και νομίζω αυτό είναι ψιλο κλασικό θέμα σε τέτοια games. Ακόμα και με αυτό που βάλανε στις σημαίες με τα HP multipliers πιο πολύ σαν hack είναι παρά σαν ουσιαστική λύση. Όσο για την μουσική βάζω αυτό εδώ στο repeat όλο τον τελευταίο μήνα: Έτσι ακριβώς ,και δεν το καταλαβαίνω αφού είχαν τόσα bosses ακόμα στον χάρτη ,είχα τις ιδέες ,θα μπορούσαν να το κάνουν και λίγο πιο story oriented ,να τα χώσουν μέσα στο στορυ ,να το απλώσουν δηλαδή λίγο Εγώ για να μην πάω να τελειώσω το παιχνίδι γιατί όντως ήταν παιχνίδια ξεκίνησα φαρμιννκγ εδώ και εκεί όπου έβρισκα μπλε πόρτα ,πήρα καμιά 10 άρια lvl μέχρι ποσού βαρέθηκα να περιπλανιέμαι χωρίς στορυ και λέω πάω να δω το στορυ τώρα ,σε μια ώρα one shot τα mobs και 3 shot τα bosses και τελείωσα το παιχνίδι Κάπου νομίζω εκεί όντως δεν το σκέφτηκαν καλά ή δεν είχα χρόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα