nikos5800 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 1 ώρα πριν, SOCRATIS1000 είπε Παιχνιδαρα μεχρι να φτασεις στο act 3,Σαν να ειπαν ας το κανουμε 1 ωρα το act 3 και μετα αν θες φαρμαρε να σκοτωνεις optional bosses..Αν κανεις το λαθος και πας σε optional farm για να μην τελειωσει το παιχνιδι τοσο γρηγορα ,θα πας στο end game και θα φευγουν ολα one hit..Το χειροτερο μερος του παιχνιδιου ηταν το act 3 ,πρεπει να πας κατευεθειαν να το ολοκληρωσει αν θες να ειναι καπως δυσκολο διαφορετικα απλα θα πηγαινοερχεσαι φαρμαροντας θα επιστρεψεις σε μιση ωρα θα το εχεις τελειωσει και μετα αν θες ξανασκοτωνεις mini bosses βεβαια ετσι οπως τελειωνει το act2 σε παροτρύνει να τελειωσεις το παιχνιδι πριν κανεις το οτιδηποτε.
Aruil Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Γιατί να χαλάσεις εργατοώρες για optimization, οταν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ξόρκι "fakus framus"? 2
Nik1239 Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Παιδιά θέλω να παίξω το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά δε το παίρνω στο ps γιατί δεν έχει hdr , στο pc είναι κομπλέ σε αυτό το θέμα; Αν είναι να το αγοράσω εκεί μόλις το βρω καλή τιμή
Despotas Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 22 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Παιδιά θέλω να παίξω το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά δε το παίρνω στο ps γιατί δεν έχει hdr , στο pc είναι κομπλέ σε αυτό το θέμα; Αν είναι να το αγοράσω εκεί μόλις το βρω καλή τιμή Ούτε στο PC υποστηρίζει HDR επίσημα: https://www.pcgamingwiki.com/wiki/Clair_Obscur:_Expedition_33 Μόνο μέσω του παρακάτω mod: https://www.nexusmods.com/clairobscurexpedition33/mods/6 Αλλά προσωπικά δεν νομίζω πως η έλλειψη HDR είναι λόγος να μην το πάρεις είτε PC είτε κονσόλα. 1 1
chrisde Δημοσ. 2 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου Το mod μαμάει παίδες, δεν είναι ψεύτικο hdr με φίλτρα αλλά κανονικό μέσω της μηχανής παιχνιδιού σαν native και ακόμα καλύτερο, διότι είναι σωστά ρυθμισμένο και παραμετροποιήσιμο για όποιον θέλει να το φέρει στα μέτρα του. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 7 ώρες πριν, Despotas είπε Αλλά προσωπικά δεν νομίζω πως η έλλειψη HDR είναι λόγος να μην το πάρεις είτε PC είτε κονσόλα. με τεράστια κεφαλαία γράμματα, ε ναι!
ultraex2003 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) XeSS 2.1 +Intel XeSS FG enable Επεξ/σία 4 Αυγούστου από ultraex2003
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα