spinemm Δημοσ. Παρασκευή στις 08:15 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:15 μμ (επεξεργασμένο) Eνα εχω να πω....το παιχνιδι το εχω σε ΧΒΟΧ, ALLY και πλεον PS5!!! Οσοι δεν το εχετε παιξει απλα αγοραστετο, οσοι το εχετε παιξει και εχετε PS5 αγοραστετο!!! Μεχρι στιγμης...ΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΗΧΟΣ...ΑΠΛΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ GAMEPLAY...(προσωπικη εκτιμηση...) ΤΡΕΜΕ GT!!! Το μονο κακο(?) ζηταει και λογαριασμο MS (δεν καταλαβαινω γιατι αφου μεχρι στιγμης, δεν βλεπω να εχει μεταφερει το progression μου απο τα ΧΒΟΧ, ALLY) τον οποιο και κανει link με τον λογαριασμο σς στο PS5... Περισσοτερα σε λιγο..... Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:34 μμ από spinemm 1 1
dekulinkgr Δημοσ. Παρασκευή στις 08:42 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:42 μμ Θα αγοραστει σιγουρα καποια στιγμη καθως μου αρεσουν τα arcade racers και οχι τα sim. Δυστηχως ομως λογου ελευσης switch 2 σε ενα μηνα θα περιμενω σε καποια εκπτωση που θα βγει για να αγοραστει. 1
Xristaras12 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:50 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:50 μμ Τι διαφορά έχει στα γραφικά δηλαδή σε σχέση με το xbox; εκτος κ αν μιλάμε για το series S...
spinemm Δημοσ. Παρασκευή στις 08:57 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 08:57 μμ (επεξεργασμένο) Kαμμια (προσωπικη εκτιμηση παντα)!! Εαν το εχεις στο ΧΒΟΧ Χ/S και εχεις και PS5 και θες να το απολαυσεις και εδω τοτε το αγοραζεις χωρις "αγχος", εαν δεν θες να παιζεις και σε PS5 τοτε απλα προσπερνας.... Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:58 μμ από spinemm
SabotazNic Δημοσ. Παρασκευή στις 09:04 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:04 μμ Χωρίς cross progression, βλεπω αχρείαστη την αγορά (από μεριάς σου). Εκτός αν δεν είχες progress σε xbox/pc. Απο την άλλη, δεν βρίσκω και λόγο που δεν δίνει η MS Cross progression... 1
spinemm Δημοσ. Παρασκευή στις 09:08 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 09:08 μμ (επεξεργασμένο) Δυυστυχως εχω και μαλιστα πολυ καλο... Την ιδια απορια εχω και εγω.... (Περισσοτερες φωτο...) Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:25 μμ από spinemm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα