Vault13 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ειμαι 1.80 και 73 κιλα. fit σχετικα, αλλα δεν πηγαινα γυμναστηριο. Παω εδω και 15 μερες. Θα ηθελα μία πρωτεινη χωρις επικυνδυνες ουσιες ή καταλοιπα, δεν εχω ιδεα σε τι ποσοστο. Θελω να βαλω καθαρη μυικη μαζα χωρις λιπος, και αν γινεται να καψω και το λιγο σπλαχνικο λιπος που εχω στην μεση και στο κατω μερος της πλατης. Καλο θα ηταν ισως και καποια ποσοστητα σε κρεατινη ή ξεχωριστες παστιλιες; Βλεπω την πρωτεινουν για καλη υγεια και ενεργεια. Ισως αυτο αργοτερα. Ενεργεια εχω προς το παρον. Ειχα 14 σπλαχνικο λιπος σε λιπομετρητη το εριξα στο 8-9 μαζι με αρκετα κιλα οχι σε μικρο διαστημα και οχι ευκολα ολα καλα και με παραγγελιες απο iherb κτλ.. αυξηση μυικης μαζας θελω. Optimun nutrition και Dymatize εχω ακούσει Επεξ/σία 25 Απριλίου από Vault13
Nabuko Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Vault13 είπε Θελω να βαλω καθαρη μυικη μαζα χωρις λιπος Αυτό είναι το όνειρο όλων αλλά δεν είναι εφικτό. 4 λεπτά πριν, Vault13 είπε αυξηση μυικης μαζας θελω Τρώγε πολύ 1
dbrillis Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Ξεκίνα απο το να πηγαιίνεις συστηματικά γυμναστηριο για μήνες/χρόνια. Τρωγε κανενα τυρι κοτατζ απο τα Lidl συχνα. Οταν κολλήσεις κοίτα και για συμπληρώματα. Θα πεταξεις τα λεφτα σου αδικα αν αγορασεις κατι τωρα, μιας και προβλεπω οτι μετα το καλοκαιρι (αν πηγαινεις ακομα) θα εχεις σταματησει το γυμναστηριο. 2
mariosnik_ Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Όταν λαμβάνεις πρωτεΐνες, πρέπει κιόλας να τις κάψεις με το αντίστοιχο έργο μέσω γυμναστικής. Δυστυχως άκρη δύσκολα θα βγάλεις στο ποιο σκεύασμα είναι καλό και δεν περιέχει επικίνδυνες ουσίες. Πέφτει τρελή διαφήμιση από τον καθέναν, ακομα μπορεί να υπάρχουν γυμναστές και διάφοροι που θα σου πουν καλά λόγια για το τάδε, ότι το παίρνουν και αυτοί, αλλά να πέφτει χρήμα και προμήθεια από πίσω. Το καλύτερο είναι να πέσεις σε έμπιστο άνθρωπο πχ προπονητή που θα σου πει στα αλήθεια ότι εμπιστεύεται και λαμβάνει τα σκευάσματα της τάδε εταιρείας 20 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα. 2
dimo69 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Βρες καθαρή πρωτεΐνη τύπου isolate ώστε να είναι 90% πρωτεΐνη. Τίμιες έχει και η hsn
Insomniaa2024 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Καλό εκτός από τις πληροφορίες που θα βρεις από το διαδικτυο ή τις γνώμες μας, είναι να βρεις ένα άτομο φιλικό ή που του έχεις εμπιστοσύνη σε αυτό το θέμα για να σε καθοδηγήσει. Υπάρχουν πλέον άπειρες εταιρείες με πολλά σκευάσματα.
tsofras Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Κάτσε κάνα χρόνο στο γυμναστήριο, φτιάξε μία σωστή διατροφή και αν κολλήσεις ψάχνεις για συμπληρώματα διατροφής. Αλλιώς δεν έχει καμία ουσία, τσάμπα λεφτά γιατί εφόσον δεν κάνεις τα παραπάνω σωστά δεν θα κερδίσεις τίποτα με ένα συμπλήρωμα πρωτεΐνης ( για την κρεατινη δεν το σχολιάζω καν)
Chloe2 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Μπορείς να βάλεις στην διατροφή σου τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη (με μέτρο φυσικά και εφόσον δεν έχεις κάποια αλλεργία σ' αυτές) όπως αβγά, φασόλια, φάβα, φακές, αρακά, σπανάκι, σπαράγγια, κλπ Αρκετές φορές η φύση είναι η λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις