DrLo Δημοσ. Κυριακή στις 06:56 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:56 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Οποτε λοιπόν με βάση αυτή την εικόνα, δεν υφίσταται πουθενά μπαλκονάκι που το χτίσατε μετα και βάλατε τοίχους. Ήταν από κατασκευής έτσι το κτίριο. Μπορειτε να το βάλετε άνετα νομίζω, δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Μπαλκόνια (στηριγμένα όπως από 2 πλευρές αρα πολύ πιο ισχυρά) ήταν όλα απλά ΟΛΟΙ τα έχουν κλείσει. Φαίνεται άλλωστε και από αυτό που έχει κλείσει με μπαλκνόπορτα "διαγώνια" και το έχει αφήσει σαν βεραντάκι. Εγώ θα το έβαζα χωρίς πολύ σκέψη. Επεξ/σία Κυριακή στις 06:58 μμ από DrLo
Ukforthemoment Δημοσ. Κυριακή στις 07:11 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:11 μμ Ο ΤΣ είναι με το καρώ πλακάκι;
dimitrins Δημοσ. Κυριακή στις 07:31 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:31 μμ 11 hours ago, davarisx said: Σε ερώτηση μου σε μηχανικό παλαιότερα μου είχε ειπε οτι τα μπαλκόνια/μελέτη τους φτιάχνονται να έχουν αντοχή 500 κιλά/τετραγωνικό. Τώρα το τι κρύβεται μέσα στο τσιμέντο βέβαια(οπλισμός)ένας θεός ξέρει. Kαλά στα λέει Να προσθέσω και με 3πλάσιο σεισμικό συντελεστή Να σκεφτείς και ποιός θα πλένει και θα σιδερώνει Αν είναι άλλος βάλτο, αν είσαι εσύ μην το βάλεις
kage Δημοσ. Κυριακή στις 08:08 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:08 μμ (επεξεργασμένο) ημιπαιθριος που τοτε προσμετρουνταν στην δομηση Επεξ/σία Κυριακή στις 08:18 μμ από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα