Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη ο 14600kf κοστίζει 205eu στο skroutz, ειλικρινα δε νομίζω ότι έχει νόημα να συζητάμε για κάποιον άλλον mid range cpu. Αν δεν δώσεις τουλάχιστον 50% παραπάνω χρήματα δε θα δεις διαφορά πουθενά.

• Like 2
Δημοσ.

εργαζομαι στα κεντρικα της ιντελ, στη Σαντα Κλαρα της Καλιφορνια. Αυτο που ερχεται με τους νεους επεξεργαστες τωρα της σειρας 20A και 18Α ειναι κατι πρωτοποριακο. Δεν μπορω να αποκαλυψω κατι αλλο για ευνόητους λογους... καντε λιγο υπομονη απλα

• Like 1
  • Haha 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sferatos2 είπε

εργαζομαι στα κεντρικα της ιντελ, στη Σαντα Κλαρα της Καλιφορνια. Αυτο που ερχεται με τους νεους επεξεργαστες τωρα της σειρας 20A και 18Α ειναι κατι πρωτοποριακο. Δεν μπορω να αποκαλυψω κατι αλλο για ευνόητους λογους... καντε λιγο υπομονη απλα

Να πάτε να της ανάψετε καμία λαμπάδα μπας και γίνει κανένα θαύμα γιατί αλλιώς σας βλέπω για τον Κυριακάτικο έρανο...

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sferatos2 είπε

Εμείς μπορούμε να κάνουμε υπομονή, οι υπάλληλοι δεν ξέρω.

https://www.reuters.com/technology/intel-cut-over-20-workforce-bloomberg-news-reports-2025-04-23/

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, keleystis είπε

Να πάτε να της ανάψετε καμία λαμπάδα μπας και γίνει κανένα θαύμα γιατί αλλιώς σας βλέπω για τον Κυριακάτικο έρανο...

οι 2 τελευταιες γενιες ειναι η αληθεια πως ηταν απογοητευση! ιδια συνταγη και ο κοσμος ηταν λογικο να ειναι εχθρικος απεναντι της. ο ανταγωνισμος ομως τωρα απο την AMD, βλεπε 9950x3d, τους εκανε να σηκωνσουν τα μανικια και να δουλεψουν λιγο πιο σοβαρα. μαλιστα ενας ελληνας επισης συναδελφος στο R&D τμημα που τωρα ειναι στις δοκιμες των νεων 20Α και 18Α μου εχει πει πως ετοιμαζουν ενας πραγματικο ΤΕΡΑΣ

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sferatos2 είπε

οι 2 τελευταιες γενιες ειναι η αληθεια πως ηταν απογοητευση! ιδια συνταγη και ο κοσμος ηταν λογικο να ειναι εχθρικος απεναντι της. ο ανταγωνισμος ομως τωρα απο την AMD, βλεπε 9950x3d, τους εκανε να σηκωνσουν τα μανικια και να δουλεψουν λιγο πιο σοβαρα. μαλιστα ενας ελληνας επισης συναδελφος στο R&D τμημα που τωρα ειναι στις δοκιμες των νεων 20Α και 18Α μου εχει πει πως ετοιμαζουν ενας πραγματικο ΤΕΡΑΣ

Μηπως τον λενε Πανοπουλο;

• Haha 22
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sferatos2 είπε

Δεν τα ακύρωσε τα 20A;

Τι λέει ο μύστης μέσα από τα εργαστήρια;

https://www.tomshardware.com/pc-components/cpus/intel-announces-cancellation-of-20a-process-node-for-arrow-lake-goes-with-external-nodes-instead-likely-tsmc

Δημοσ.
3 hours ago, panathatube said:

Όταν ήμουν πιτσιρικάς ήταν σχεδόν Intel ή χάος, αλλά πλέον Intel όπως Irrelevant... Μάλλον η τελευταία τους ελπίδα ήταν ο προηγούμενος CEO, που ήταν πολύπειρος μηχανικός στην εταιρεία, αλλά προφανώς δεν ήταν η λύση, αλλά μέρος του προβλήματος της Intel. 

Μικρός είσαι....🙂

1 hour ago, sferatos2 said:

Κόψτε τις βλακείες παιδιά.

Δημοσ.

Τελειωσαν τα περιθώρια, όπως τα κατάφερε η Intel, η τεχνολογία Α18 είναι το τελευταίο χαρτί......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 minutes ago, amigagr said:

Έφτασε η ώρα να ξαναμπεί η Cyrix στο παιχνίδι!

Η Amiga μη σου πω.. 

:)

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...