stelioz78 Δημοσ. Κυριακή στις 07:39 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:39 μμ 1. τεχνικοι του οτε - καλα κρασια καληνυχτα 2. ολα αυτα γινονται στη γερμανια για παραδειγμα , εδω και 15 χρονια . και μαντεψε , ειναι ολοι με vpn και κατεβαζουν τορρεντ μερα νυχτα ασταματητα 3 . σιγα μη βρηκε ο ελληναρας τρoπο να βλεπει πισω απο τα vpn , που 10 χρονια τωρα παλευει να πιασει απληρωτα τελη κυκλοφοριας και ανασφαλιστους. 12 1
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 07:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:43 μμ 34 λεπτά πριν, kostakis81 είπε δεν μπορω να μοιραστω πληροφοριες αλλα μου το ειπα μεσα απο οτε τεχνικοι οτι μπορουν να δουν τα παντα ακομα και απο vpn ... μακαρι να εχουμε λαθος αλλα δεν εχω την πολυτελεια να κανω δοκιμεσ με 750ρια προστιμα Μεθυσμενος ηταν? 5 14
filip123go Δημοσ. Κυριακή στις 07:52 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:52 μμ 38 minutes ago, kostakis81 said: δεν μπορω να μοιραστω πληροφοριες αλλα μου το ειπα μεσα απο οτε τεχνικοι οτι μπορουν να δουν τα παντα ακομα και απο vpn ... μακαρι να εχουμε λαθος αλλα δεν εχω την πολυτελεια να κανω δοκιμεσ με 750ρια προστιμα Να σκίσουμε τα πτυχία μας οι μηχανικοί, επειδή είπε στον Κωστάκη ο τεχνικός του ΟΤΕ , ότι ξέρει τι κάνει ο καθένας στο ίντερνετ. Αν είναι έτσι τι δουλειά έχει στον OTE? Απανταχού εταιρείες cuber security και κυβερνήσεις τον ψάχνουν, να τους πει πως το κάνει.!!! Spoiler Ρε είστε με τα καλά σας.!;!;! Δείτε κανένα βίντεο πώς δουλεύουν τα VPN και το encryption και σταματήστε να λέτε ότι βλακεία ακούτε από τον κάθε άσχετο. 14 1
Δημοφιλής ανάρτηση kr0m Δημοσ. Κυριακή στις 08:05 μμ Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. Κυριακή στις 08:05 μμ 56 λεπτά πριν, kostakis81 είπε δεν μπορω να μοιραστω πληροφοριες αλλα μου το ειπα μεσα απο οτε τεχνικοι οτι μπορουν να δουν τα παντα ακομα και απο vpn ... μακαρι να εχουμε λαθος αλλα δεν εχω την πολυτελεια να κανω δοκιμεσ με 750ρια προστιμα ειμαι τεχνικος. επιβεβαιωνω οτι βλεπουμε τα παντα. το 750αρι ειναι μονο η αρχη. υπαρχουν ηδη συζητησεις για δημιουργια αγηματος που θα εκτελει δια τυφεκισμου τους παραβατες στις κεντρικες πλατειες της χωρας καθε Παρασκευη. 3 3 49
phanispal Δημοσ. Κυριακή στις 08:06 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:06 μμ 28 λεπτά πριν, gorge18 είπε videoclub ~2,5€/ ταινία Πόσα υπάρχουν ακόμα; 28 λεπτά πριν, gorge18 είπε netflix,disney,prime,κλπ απο 8€-15/ μηνα Το 95% του υλικού τους είναι σαβούρα ολκής. 30 λεπτά πριν, gorge18 είπε μπορεις να νοικιάσεις απο youtube Αυτή ίσως να είναι η καλύτερη λύση, αν και δεν ξέρω πόσες έχει. 3
Sablj Δημοσ. Κυριακή στις 08:06 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:06 μμ 1 minute ago, kr0m said: ειμαι τεχνικος. επιβεβαιωνω οτι βλεπουμε τα παντα. το 750αρι ειναι μονο η αρχη. υπαρχουν ηδη συζητησεις για δημιουργια αγηματος που θα εκτελει δια τυφεκισμου τους παραβατες στις κεντρικες πλατειες της χωρας καθε Παρασκευη. Επιβεβαιώνω κι εγώ τα του αγήματος... Ήδη μου έστειλαν χαρτί από τον ΕΣ για να καταταγώ ξανά... 20
mezger Δημοσ. Κυριακή στις 08:07 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:07 μμ (επεξεργασμένο) 3 hours ago, nickol-us said: Αν υπήρχε κάποιου είδους πλατφόρμα, όπου θα μπορούσες να πληρώσεις - ενοικιάσεις μόνο αυτό που θέλεις να δεις και όχι οτι θέλει κάθε πλατφόρμα να σου πουλήσει. Υπάρχουν φυσικά, ελλάδα παίζουν σίγουρα youtube movies και apple itunes, ενοικίαση κανονικά. Επεξ/σία Κυριακή στις 08:07 μμ από mezger
phanispal Δημοσ. Κυριακή στις 08:11 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:11 μμ Εγώ να πω την αλήθεια δεν είχα ενημερωθεί καν για το μέτρο, μου το είπε ένας φίλος αλλά το θεώρησα ακραίο. Κατόπιν μπήκα στο νήμα να διαβάσω αλλά είχε γίνει ήδη chat room και δε μπήκα στον κόπο να διαβάσω τα εκατοντάδες posts. Οπότε τι ισχύει τελικά; Θα πέφτουν ανεξαιρέτως και αυτομάτως τα πρόστιμα για το παραμικρό download; Δε μιλάμε για VPN κ.λπ. τώρα.
somt Δημοσ. Κυριακή στις 08:16 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:16 μμ https://www.justwatch.com/ βάζεις την ταινία που θες και σου λέει σε ποια πλατφόρμα θα τη βρεις όπου μπορείς και να τη νοικιάσεις (συνήθως 4 ευρώ, οπότε υπάρχει και "video club" που ήθελες) 1 1
magictoboggan Δημοσ. Κυριακή στις 08:18 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:18 μμ Ότι νάνε. Δηλαδή τόσα χρόνια για να κάνεις συμβόλαιο και να έχεις ίντερνετ-τηλέφωνο στο σπίτι δεν έδινες το ΑΦΜ σου και την ταυτότητα;;; Δηλαδή τι άλλαξε τώρα και έχετε πάθει όλοι τραλαλά;
geopapa Δημοσ. Κυριακή στις 08:23 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:23 μμ Κωστάκη βάλε ένα καλό vpn και κατέβαζε αβέρτα 2
Mr_Terror Δημοσ. Κυριακή στις 08:26 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:26 μμ Το αν πεσει κυνηγητο θα το δουμε προσεχως.Παντως δυσκολο να κυνηγανε τους παντες και να ριχνουν τα πρόστιμα επειδη κατεβασες μια τσοντα.Το κανανε πιο πολυ για να πεσει τρομοκρατια. Οτι και να πουμε θα το δειξει το μελλον ποσο σοβαρη ειναι η κατασταση.Η μονη λυση που λενε ολοι ειναι ενα καλο vpn επι πληρωμη.Δεν υπαρχει κατι αλλο.Αυτοι που κατεβαζουν απο υπηρεσιες οπως ειναι realdebrid, alldebrid κλπ.Κατεβαζουν σε κομμάτια πχ μια ταινια, οχι μεσω τορεντ .Και αυτοι εχουν προβλημα? 1
mamak1989 Δημοσ. Κυριακή στις 08:33 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:33 μμ Εάν πάρετε vpn η πιο σίγουρη λύση είναι να αλλάξεις το ρούτερ(το εταιρικό) πλήρωσε το είναι πιο γρήγορο και ασφαλείς και να βάλεις εκεί την vpn(έχει βίντεο στο YouTube) μπορείτε να δείτε pcsteps βήματα
Neptu Δημοσ. Κυριακή στις 08:38 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:38 μμ 1 ώρα πριν, kostakis81 είπε ανοιξα το θεμα για να βρουμε τι θα κανουμε ./.. Θα κάνουμε αυτό που κάνουμε χρόνια τώρα και το κάνουμε και καλά. Η θέση που κατέχουμε στον κόσμο δεν είναι τυχαία. Έχουμε ευθύνη και υποχρέωση να συνεχισουμε το έργο των προγόνων μας 2 1 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα