bwaaah Δημοσ. Κυριακή στις 10:51 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:51 μμ 3 λεπτά πριν, nickol-us είπε Συγνώμη αν σου φάνηκε ειρωνικό, δεν ήταν αυτή η πρόθεση. Χάνεις το νόημα... μη μένεις στην παράγραφο, μείνε στη λογική. Δε χρειάζεται ο άλλος να παρακολουθεί που μπαίνεις και τι βλέπεις. Αν γνωρίζει οτι κάπου πωλούν "κλεμμένα" και τον παρακολουθούν ως παράνομο, δεν τους νοιάζει το gdpr εφόσον "συναλλάσεσαι" μαζί τους. Δεν μπορώ να το πω πιο απλά. Έχουν δικαιώματα πλέον πάνω μας με τον νέο νόμο, άλλωστε παρόμοιος νόμος λειτουργεί νομιμότατα εδώ και χρόνια στην Γερμανία. Το gdpr δεν είναι κάτι που μπορεί να σε κρύψει... δεν διαφωνώ σε τπτ σε αυτό το μνμ εκτός από τη λογική. Η δικιά μου λογική λέει ότι αν κλικάρω στο pirate bay δεν έχω διαπράξει κάποιο αδίκημα. Το τι κάνω εκεί ή οπουδήποτε αλλού, 2 τρόποι υπάρχουν να το βρουν. Παρακολουθούν τη δραστηριότητά μου (η οποία παρακολούθηση ξεκινά πριν εντοπιστεί "παρανομία") Απευθύνονται στο pirate bay (εδώ γελάμε) Η μόνη περίπτωση που μπορεί να γίνει είναι να έχει το δικαίωμα (ποιος;) να παρακολουθεί τη δραστηριότητα της ip και να συνδεθεί μα αφμ αφου διαπιστωθεί παράβαση. 9 λεπτά πριν, lector είπε Απαπαπαπα. Δε νομιζω οτι υπαρχει κανεις που το σκεφτηκε αυτο. Θα εχει βεβαια ενδιαφερον να δουμε αν εν τελει τα εσοδα των φιλων θα αυξηθουν οντως, και πιο συγκεκριμενα κατα το τερατωδες ποσο που αποκαλουν διαφυγοντα κερδη. Τωρα που τα κερδη με το νομο δε θα μπορουν να διαφυγουν, θα τα εισπραξουν οντως;;; Γελασαμε και σημερα παναθεμα μας. Τραγικό να ζούμε σε μια χώρα και να μην υπάρχει σχόλιο ότι έγινε όντως για να προφυλαχθούν τα προσωπικά δεδομένα...
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 11:19 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:19 μμ 4 hours ago, kostakis81 said: δεν μπορω να μοιραστω πληροφοριες αλλα μου το ειπα μεσα απο οτε τεχνικοι οτι μπορουν να δουν τα παντα ακομα και απο vpn ... μακαρι να εχουμε λαθος αλλα δεν εχω την πολυτελεια να κανω δοκιμεσ με 750ρια προστιμα και μετα ξυπνησαν. στο τελος θα σου πουν οτι βλεπουν και τις φωτο που στελνεις viber οπως και encrypted data 5 hours ago, kostakis81 said: ρε ΠΑΙΔΙΑ ειπαμε οτι δεν λειτουργουν τα vpn ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΡΕΝΤΣ φαινοντε στον παροχο και η κινηση και τα data και θα σε δωσει στο κρατος μες το 700αρι να ειναι σιγουρο . αν ηταν ετσι απλά δεν θα υπηρχε θεμα ..εδω με το stremio θα πεσουν τα προστιμα σαν βροχη . ανοιξα το θεμα για να βρουμε τι θα κανουμε ./.. συμπερασμα lidl 2
ebola75 Δημοσ. Κυριακή στις 11:46 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:46 μμ 3 ώρες πριν, Sablj είπε Επιβεβαιώνω κι εγώ τα του αγήματος... Ήδη μου έστειλαν χαρτί από τον ΕΣ για να καταταγώ ξανά... 3
militarist Δημοσ. Κυριακή στις 11:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:50 μμ (επεξεργασμένο) Έλεος τι άλλο θα ακούσω …. Βλέπουν λέει και τι κάνεις από το vpn…. Ναι και μετά πάνε και στην CIA λέω γώ……. ο δικός σου ο τεχνικός του ΟΤΕ πολλές ταινίες βλέπει (ελπίζω όχι πειρατικές ..!!!) Σχαχλαμαρας είναι και ότι μαλακια του έρχεται λέει μάλλον…… αχ θα τα κάψω τα πτυχία τόσα χρόνια στο cybersecurity ….. αφού το λέει ο φικος σου έτσι θα είναι … Επεξ/σία Κυριακή στις 11:50 μμ από militarist 1 1
polaki Δημοσ. Δευτέρα στις 12:17 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:17 πμ Απορώ που καθόμαστε και απαντάμε στο καθε τρολ. Αντε καληνύχτα μάγκες! 2
StamTheMan Δημοσ. Δευτέρα στις 12:44 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:44 πμ 4 ώρες πριν, geopapa είπε Κωστάκη βάλε ένα καλό vpn και κατέβαζε αβέρτα θα του πληρωσεις εσυ το 700ρι;
cinemusic Δημοσ. Δευτέρα στις 01:15 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:15 πμ (επεξεργασμένο) Πάντως οι πλατφόρμες οντως δεν εχουν ταινιες που να ενδιαφέρουν και τοσο. Χαλια μαυρα Και εγω πολλες φορες προτιμω να δω καποια παλιότερη ταινια παρα τις καινούργιες που στην πλειοψηφία τους ειναι αδιάφορες. Χτες πχ μου θύμισε η τηλεοραση το Constantine και το Mickey blue eyes και τα ειδα τελικα στο kodi σε άψογη ποιότητα. Αναφέρομαι και στην ποιότητα γιατι οι ελληνικες πλατφορμες ειναι για να βλέπεις στο Ταμπλετ. Εν τω μεταξυ πληρωνω Netflix, Disney και Prime ( και κατα καιρους στο παρελθον Apple) αλλα με το ζορι αφιερώνω 3 ωρες την βδομάδα στο συνολο ολων για να δω κατι. Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:37 πμ από cinemusic 1
gakost Δημοσ. Δευτέρα στις 07:34 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:34 πμ 14 hours ago, nickol-us said: Ένα "σύγχρονο" ψηφιακό videoclub θα μπορούσε να αποτελέσει λύση στο σημερινό πρόβλημα. Αν υπήρχε κάποιου είδους πλατφόρμα, όπου θα μπορούσες να πληρώσεις - ενοικιάσεις μόνο αυτό που θέλεις να δεις και όχι οτι θέλει κάθε πλατφόρμα να σου πουλήσει. Η π3!ρατία και το vpn δεν είναι λύση για όλους, ούτε να είσαι γραμμένος σε 2-3 διαφορετικές πλατφόρμες για να δεις μια σειρά που σου αρέσει στην καθεμία. Υπάρχουν άπειρες υπηρεσίες που "νοικιαζουν" ταινίες ψηφιακά. Ακόμη και το youtube. 2
geopapa Δημοσ. Δευτέρα στις 08:52 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:52 πμ 8 hours ago, StamTheMan said: θα του πληρωσεις εσυ το 700ρι; Εγω θα πληρώνω το δικό μου.. 1 2
cpc464 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:10 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:10 πμ Εγώ ξέρω πως ο ISP σου όταν χρησιμοποιείς VPN βλέπει μόνο οτι πάς στον σέρβερ του και κατεβάζεις κρυπτογραφημένα,ο μόνος τρόπος που μπορώ να φανταστώ για να σε πιάσουν είναι να έχεις τον χλαπάτσα για γείτονα και να σε κατασκοπεύει απο το παράθυρο η να κάνει έφοδο απο την πόρτα. Αν πάλι δε θές να είσαι πειρατής υπάρχουν ένα σωρό υπηρεσίες που νοικιάζεις ταινίες online και βλέπεις ότι σου αρέσει.
kostakis81 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:56 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 09:56 πμ (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, polaki είπε Απορώ που καθόμαστε και απαντάμε στο καθε τρολ. Αντε καληνύχτα μάγκες! ρε μορτι δεν ειμαι τρολ και δεν εχω καμια διαθεση να κανω το τετοιο ... μια ερωτηση εκανα που το κακο ? Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:57 πμ από kostakis81
mezger Δημοσ. Δευτέρα στις 09:57 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:57 πμ 10 hours ago, bwaaah said: Η δικιά μου λογική λέει ότι αν κλικάρω στο pirate bay δεν έχω διαπράξει κάποιο αδίκημα Με το που φορτώσεις το τορρεντ στον κλαιεντ ή πατήσεις το μαγκνετ λινκ, αρχιζεις να φωνάζεις σε όλο τον κόσμο ότι εσύ, με τη συγκεκριμένη ΙΡ, θέλεις το συγκεκριμένο αρχείο, και μόλις κατεβάσεις το πρώτο κομμάτι φωνάζεις ότι το έχεις και ότι μπορείς να το μοιράσεις, και το μοιράζεις σε όποιον το ζητήσει. Οι δικηγόροι που ενδιαφέρονται ακούνε και κρατάνε σημειώσεις. Ούτε ο provider χρειάζεται να παρακολουθεί οτιδήποτε (μόνο να δώσει τη σύνδεση ΙΡ-προσώπου όταν ζητηθεί), ούτε το κράτος να κουνήσει το δαχτυλάκι του, πέρα από το να βεβαιώσει το διοικητικό πρόστιμο. Το gdpr είναι εντελώς άσχετο, όταν βγαίνεις με μια ντουντούκα και φωνάζεις τι ακριβώς ανεβοκατεβάζεις. 1 1
kostakis81 Δημοσ. Τρίτη στις 09:49 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 09:49 πμ εχω νεα και απο την κοκκινη εταιρια και μου επιβεβαιωσαν οτι βλεπουν τα παντα , οι εταιριες εχουν βαλει στα πακετα λενε tracers και εαν περασουν απο το τραφικ το βλεπει ο παροχως και σε δινει στην εφορια . 3
militarist Δημοσ. Τρίτη στις 12:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:20 μμ (επεξεργασμένο) Ναι ναι σίγουρα σε βλέπουν με το vpn…. Και μετά ξύπνησαν τώρα αν δεν χρησιμοποιείς vpn ναι θα σε δουν . Μιλάμε οι τεχνικοί εκεί στην Ελλάδα είναι χρόνια μπροστά …. Βλέπουν vpn traffic και σε κάνουν hack για να σου σβήσουν την τσόντα που κατέβασες και να φας πρόστιμο… άσε που έχουν πάρει master phd από τον τσομπάνος hack university με έδρα την στάνη του μπαμπά Μήτσιου στην άνω Μπουρτσομπανανια . Επεξ/σία Τρίτη στις 12:29 μμ από militarist 2 1
elgol Δημοσ. Τρίτη στις 12:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:42 μμ Δεν ειναι οτι κατεβαζουμε πειρατικα, απλα βλεπουμε επαυξημενο trailer της ταινιας που σκεφτομαστε να αγορασουμε σε blu ray
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα