Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostakis81 είπε

εχω νεα και απο την κοκκινη εταιρια και μου επιβεβαιωσαν οτι βλεπουν τα παντα , οι εταιριες εχουν βαλει στα πακετα λενε tracers και εαν περασουν απο το τραφικ το βλεπει ο παροχως και σε δινει στην εφορια .

Ο πάροχος βλέπει μόνο ότι συνδέθηκες σε vpn και τον όγκο traffic. Τίποτα από αυτά δεν αρκεί για να σε ενοχοποιήσει. Εννοείται πως εκτός από το vpn πρέπει να αλλάζουμε και τον dns server του παρόχου.

Στην πράξη θα φανεί, τώρα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ισχύει.

Στην Γερμανία για παράδειγμα κυνηγάνε κατά κύριο λόγο τα torrents και το seeding, όχι τα πάντα. 

Στις ΗΠΑ σου στέλνει ειδοποίηση ο ISP.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πληρώνω το netflix για να χαζολογάω το βράδυ οκ...

Όμως αν θέλω να δω μία ταινία που δεν υπάρχει ούτε εκεί ούτε στα υπόλοιπα συνδρομητικά,
το "dwreanteniesonline" ή κάποιο αντίστοιχο site δεν είναι μονόδρομος?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά εντάξει, πολλά χαχανιτά παρατηρώ και αν σκάσει κανα 700άρι και θα έχουμε κλάμματα.

Δε ξέρω τι προστασία δινει το vpn (γιατι vpn έχει και ο opera αλλά δε λέει κάτι αυτό) και αν αξιζει να δωσεις 5 και 10 ευρώ σε vpn για να δεις μια ταινία. Το δεδομένο ειναι οτι κάτι προσπαθούν να κυνηγησουν και αυτο πιστευω οτι ειναι η αθλητικη πειρατεία. Ωστόσο οταν γινεται μια τέτοια εξαγγελία, χρειάζεται λιγη προσοχή.

Πραγματικά δεν έχω τη τεχνικη γνωση να ξέρω τι βλέπουν και τι οχι.

H ανάγκη ομως ειναι άλλη.

Έχουμε 3-4 πλατφορμες που πληρωνουμε και στην ουσία έχει ΑΗΔΙΕΣ. Δεν βάζουν καν κλασσικές ταινίες που θα ηθελε κάποιος να δει και να ξαναδει. Παει ο άλλος πληρωνει 40-50-60 ευρω το μηνα σε πλατφορμες να δει μια ταινία της προκοπής και στην ουσία δε βλέπει τιποτε. Και ψάχνει ένα βράδυ να δει μια κλασσικη ταινία (πχ το "Τελευταία Έξοδος") και δε το βρισκει πουθενά.

Στην ουσία, στο πλαίσιο της αδηφαγίας, ανεβάζουν 2-3 σοου που αξιζουν και σου λέει μπες και σε άλλες πλατφορμες αν θελεις, ελευθερη αγορά.

O νομος εντομεταξυ ειναι τοσο λάθος (αν ειναι ετσι οπως διάβασα) και καθαρά εισπρακτικός, που η τιμωρία ειναι ιδια ειτε για κάποιον που στριμάρει και δειχνει τζάμπα περιεχόμενο σε 100000 άτομα, και για έναν που αποφάσισε να δει τη Καζαμπλάγκα και τη κατέβασε.

Το χειρότερο δε, ειναι οτι ο κόσμος που "κατεβαζει" ταινίες, ειναι (κατά τη γνωμη μου πάντα) στις περισσότερες περιπτωσεις ο σινεφιλ. Αυτος που θα πάει σινεμά, που πληρωνει πλατφορμες, που γενικά θέλει να έχει επιλογή.  Αυτος δηλαδη που πληρωνει για να απολαυσει ένα σοου.

Υπάρχουν ασφαλώς και οι περιστασιακοί.

Αντι λοιπον να κυνηγησουν αυτους που κατεβάζουν αβέρτα, πάνε να πιάσουν τον κυρ Μητσο που ειπε να δει το μονος στο σπιτι για 25η φορά στη ζωή του επειδη ηθελε να φτιάξει Χριστουγεννιάτικη ατμοσφαιρα :P :P 

33 λεπτά πριν, Ace Of Spades είπε

Πληρώνω το netflix για να χαζολογάω το βράδυ οκ...

Όμως αν θέλω να δω μία ταινία που δεν υπάρχει ούτε εκεί ούτε στα υπόλοιπα συνδρομητικά,
το "dwreanteniesonline" ή κάποιο αντίστοιχο site δεν είναι μονόδρομος?

Aυτο με λιγα λόγια. 

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Έχω συνδρομή Vodafone TV, αλλά το app δεν δουλεύει στο boxάκι μου, οπότε βλέπω TLoU από Stremio.

Να περιμένω πρόστιμο ή θα το γλιτώσω;

Δημοσ.
25 minutes ago, Malthador said:

Έχω συνδρομή Vodafone TV, αλλά το app δεν δουλεύει στο boxάκι μου, οπότε βλέπω TLoU από Stremio.

Να περιμένω πρόστιμο ή θα το γλιτώσω;

Δεν σε καλύπτει το να διαθέτεις πχ συνδρομή στο vodafone και να βλέπεις απο άλλη πηγή, όπως δεν σε καλύπτει το να το έχεις πχ σε dvd και να κατεβάσεις το blueray  κοκ.

Δεν νομίζω οτι θα δεχθεί κανείς δικαιολογία το δεν παίζει στο box Μου απο την στιγμή που ενημερώνεσαι πως θέλει box Που δεν έχουν πειραχθεί, ούτε ο Κινέζος θα σε αποζημιώσει για το πειραγμένο box του

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, pontez2 είπε

Καλά εντάξει, πολλά χαχανιτά παρατηρώ και αν σκάσει κανα 700άρι και θα έχουμε κλάμματα.

Δε ξέρω τι προστασία δινει το vpn (γιατι vpn έχει και ο opera αλλά δε λέει κάτι αυτό) και αν αξιζει να δωσεις 5 και 10 ευρώ σε vpn για να δεις μια ταινία. Το δεδομένο ειναι οτι κάτι προσπαθούν να κυνηγησουν και αυτο πιστευω οτι ειναι η αθλητικη πειρατεία. Ωστόσο οταν γινεται μια τέτοια εξαγγελία, χρειάζεται λιγη προσοχή.

Πραγματικά δεν έχω τη τεχνικη γνωση να ξέρω τι βλέπουν και τι οχι.

H ανάγκη ομως ειναι άλλη.

Έχουμε 3-4 πλατφορμες που πληρωνουμε και στην ουσία έχει ΑΗΔΙΕΣ. Δεν βάζουν καν κλασσικές ταινίες που θα ηθελε κάποιος να δει και να ξαναδει. Παει ο άλλος πληρωνει 40-50-60 ευρω το μηνα σε πλατφορμες να δει μια ταινία της προκοπής και στην ουσία δε βλέπει τιποτε. Και ψάχνει ένα βράδυ να δει μια κλασσικη ταινία (πχ το "Τελευταία Έξοδος") και δε το βρισκει πουθενά.

Στην ουσία, στο πλαίσιο της αδηφαγίας, ανεβάζουν 2-3 σοου που αξιζουν και σου λέει μπες και σε άλλες πλατφορμες αν θελεις, ελευθερη αγορά.

O νομος εντομεταξυ ειναι τοσο λάθος (αν ειναι ετσι οπως διάβασα) και καθαρά εισπρακτικός, που η τιμωρία ειναι ιδια ειτε για κάποιον που στριμάρει και δειχνει τζάμπα περιεχόμενο σε 100000 άτομα, και για έναν που αποφάσισε να δει τη Καζαμπλάγκα και τη κατέβασε.

Το χειρότερο δε, ειναι οτι ο κόσμος που "κατεβαζει" ταινίες, ειναι (κατά τη γνωμη μου πάντα) στις περισσότερες περιπτωσεις ο σινεφιλ. Αυτος που θα πάει σινεμά, που πληρωνει πλατφορμες, που γενικά θέλει να έχει επιλογή.  Αυτος δηλαδη που πληρωνει για να απολαυσει ένα σοου.

Υπάρχουν ασφαλώς και οι περιστασιακοί.

Αντι λοιπον να κυνηγησουν αυτους που κατεβάζουν αβέρτα, πάνε να πιάσουν τον κυρ Μητσο που ειπε να δει το μονος στο σπιτι για 25η φορά στη ζωή του επειδη ηθελε να φτιάξει Χριστουγεννιάτικη ατμοσφαιρα :P :P 

Aυτο με λιγα λόγια. 

Αν αρχίσουν να πέφτουν 700αρια θα το μάθουμε αργά ή γρήγορα. Το vpn το πληρώνεις με τον μήνα όχι μόνο όταν θες να δεις μια ταινία, προσφέρει ένα επίπεδο ανωνυμίας σε διάφορα ζητήματα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/4/2025 στις 4:24 ΜΜ, kostakis81 είπε

πως ρε μαγκες θα βολευτει ο κοσμος που δεν το εχει και πολυ με vpn και κολπα αν και οτε αυτα μετρανε πια . ειμαστε για 750αρια προστιμα τωρα? πως θα δω μια ταινια που θελω ? μηπωσ ειναι η ωρα να εχουμε μι ανεα ανθηση στον κλαδο των videoclub?

Θα τη δεις όπως την έβλεπες μέχρι τώρα. Πρακτικά δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως. Όποιος θέλει να φοβηθεί, ας κλείσει και εντελώς το ιντερνετ μήπως ακόμη και κατα λάθος ανοίξει σελίδα με οπτικοακουστικό υλικό!

4 ώρες πριν, pontez2 είπε

Για τους λόγους που ανέφερες, δεν έχω καμία πλατφόρμα και δεν ψάχνω (παρά σπάνια) για κλασικές καλές ταινίες γιατί από πάντα είμουν της άποψης ότι όποια ταινία, σειρά, εκπομπή μου αρέσει την κατεβάζω για να την έχω για πάντα. Έχω φάει φρίκες με σαητ που τα έκλεισαν νύχτα ή έσβησαν τα βίντεο λόγω copyright (youtube, daily, veoh, google videos (τα δυο τελευταία αν θυμούνται οι παλιοί)). Οπότε η λογική λέει αν σου αρέσει κάτι κι επειδή πέφτει κυνήγι λόγω δικαιωμάτων και πράγματα σβήνονται πολύ γρήγορα, ακόμα και στα web των καναλιών τα βιντεο είναι διαθέσιμα μέχρι μια ημερομηνία, προνοείς και αποθηκεύεις. Έτσι θα βλέπεις όποτε θέλεις την αγαπημένη σου ταινία χωρίς να χρειαστεί καμία επίσκεψη σε "παράνομο" σαητ. Αν και δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει το παραμικρό θέμα με σαητ streaming τύπου ταινιομανια. Αλλιώς είναι επίφοβο μέχρι και το youtube. Ίδιο περιεχόμενο έχουν. 

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 1
Δημοσ.

Αν βάλεις καλό vpn, γιατί υπάρχουν και κάποια που δεν κάνουν δουλειά , δεν θα έχεις πρόβλημα… δεν πρόκειται να σε βρουν με τπτ ….

Δημοσ.

Μια φιλικη επισημανση για τους σινεφιλ που ενδεχομενως καλομαθαμε (κι εγω μεσα) στο streaming και το κατεβασμα...

Τα δισκακια κυκλοφορουν με το κιλο πλεον (αν και δεν ξερω για ποσο ακομα), και βρισκεις συχνα ακομα και πεταμενα διπλα σε καδους.

Για ποιο λογο να κρεμομαστε τοσο πολυ απο τα ριαπαπα του νετφλιξ, της νοβας και του οτετιβι; Τοσο πολυ πασε και ντεκαντανς ειναι τα δισκακια;

Πειτε με οπισθοδρομικο, δε με πολυνοιαζει, αλλα τουλαχιστον και τη δουλεια μου κανω και το κεφαλι μου ησυχο το εχω.

Δημοσ.
Στις 27/4/2025 στις 11:33 ΜΜ, kostakis81 είπε

ρε ΠΑΙΔΙΑ ειπαμε οτι δεν λειτουργουν τα vpn ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΡΕΝΤΣ φαινοντε στον παροχο και η κινηση και τα data και θα σε δωσει στο κρατος μες το 700αρι να ειναι σιγουρο . αν ηταν ετσι απλά δεν θα υπηρχε θεμα ..εδω με το stremio θα πεσουν τα προστιμα σαν βροχη . ανοιξα το θεμα για να βρουμε τι θα κανουμε ./..

Πήγαινε σινεμά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη Γερμανία που πέφτουν όντως πρόστιμα για torrents και ΗΠΑ που έρχονται ραβασάκια να κόψουν το internet κατεβάζουν torrents χωρίς αύριο με VPN, εδώ στην Ελλάδα 2.0 βρήκαν νέα τεχνολογία οι ISPs και οι copyright holders που δεν ξέρει η Deutsche Telekom και η AT&T και θα βλέπουν μέσα και από τα VPN

Αναρωτιέμαι μερικοί τι κερδίζετε από την ακατάσχετη παπαρολογια

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 2
  • Haha 3
Δημοσ.

Ρε παιδιά,μπορεί να πεί κάποιος με τεχνική γνώση πως παρακολουθούν;, όταν μπαίνει κάποιος μέσω vpn σε μία σελίδα ξαναλέω ο isp βλέπει μόνο την σύνδεση με το vpn και μάλιστα είναι και κρυπτογραφημένη, καταρχάς χωρίς vpn οι πάροχοι δεν σε αφήνουν κάν να μπείς σε σελίδες όπως το pirate bay, έχει κάτι αλλάξει;,ρωτάω,αλλά θέλω αυτός που υποστηρίζει το αντίθετο να το τεκμηριώσει.

Εκτός και άν είναι τόσο μεγάλο το διαφεύγων κέρδος που μπήκε ο μήτσος στα τορεντάδικα και κατέβασε το "Η Χιονάτη και οι εφτά βαρβάτοι" που πρέπει να τον τσακίσουνε στα πρόστιμα και την φυλακή.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

Αναρωτιέμαι μερικοί τι κερδίζετε από την ακατάσχετη παπαρολογια

Αυτή την απορία την έχω κ εγώ πολύ συχνά στο ινσομνια.

Βέβαια, το να λένε την παπατζα οι ίδιοι οι παροχοι, μοιάζει λογικό.

Αυτό που δεν μοιάζει λογικό είναι αυτός που σε ελέγχει να είναι ο ίδιος που πουλάει streaming περιεχόμενο, πχ βοντα.

Για μένα πάντως η κίνηση σύνδεσης IP-ΑΦΜ με πρόσχημα τα πνευματικά δικαιώματα γίνεται για λόγους παρακολούθησης των πολιτών.

• Like 1
Δημοσ.

Μεγάλη προσοχή όσοι δίνετε κωδικούς σε γείτονες-φίλους... μην βρεθείτε μπλεγμένοι.

Επίσης όσοι έχουν airbnb να δω πως θα βγάλουν άκρη. Ίσως με κάποιο πολύ αυστηρό dns μέσα στο router.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...