sdikr Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 1 hour ago, pontez2 said: Aρα δεν έχει προβλέψει τιποτε. Ολοι γνωριζουμε ποσο ευκολο ειναι να σπάσεις κωδικου wifi και τι συμβαινει σε παππουδες, ξενοδοχεια κτλ κτλ. Εννοειται οτι ο παππους η αν σου κλέβουν ιντερνετ δε μπορεις να το αποδειξεις. Ειναι σα το τους σωληνες της ΕΥΔΑΠ. Φταις εσυ επειδη ειναι μετά το ρολόι. Που θα το καταλαβεις αφου θα σου έρθει ο τεράστιος λογαριασμός. Κοιτά αυτό να το πεις σε κάποιους που δεν ξέρουν, για το πόσο εύκολο είναι να σπάσουν οι κωδικοί, όχι εδώ Εκτος αν μιλάς για wep 1 hour ago, Malthador said: Αστειευόμενος το έγραψα, ωστόσο για να απαντήσω στα σοβαρά: ας φάω πρόστιμο. Θα το προσβάλω, θα πάω στο δικαστήριο και θα εξηγήσω ότι έχω δέκα streaming και gaming συνδρομές. Από εκεί και πέρα αν επισφραγιστεί το πρόστιμο επειδή θα έχω κατεβάσει και πέντε ταινίες πειρατικά (ή ακόμα πιο φαιδρά, αν έχω κατεβάσει μία σειρά που ήδη έχω σε συνδρομή), τότε θα είμαι προσεκτικότερος στο μέλλον. Δεν νομίζω ότι παίζει τέτοιο ενδεχόμενο ωστόσο. Αυτό είναι το πιο γελοίο, ότι ξαφνικά αγχώθηκαν όλοι πως «συνδέεται το ΑΦΜ με την IP», αγνοώντας ότι αυτό το πράγμα γίνεται τα τελευταία 30 χρόνια. Οκ αν θέλεις εκτός απο τα πρόστιμα για τις 5 ταινίες θέλεις να πληρώσεις και τα δικαστικά έξοδα, δικαίωμα σου 1
The_Judas Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 1 ώρα πριν, Aurumnus είπε Αυτό πως γίνεται; Και χρειάζεται να αλλάξουμε το modem του παρόχου για το κάνουμε; Eξαρτάται από τον πάροχο, ορισμένα routers σε αφήνουν να αλλάξεις dns άλλα όχι. Διαφορετικά το αλλάζεις σε κάθε υπολογιστή ή κινητό μέσα από τα windows ή μέσω App android τύπου dns changer ή 1.1.1.1 1
pontez2 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 16 hours ago, sdikr said: Κοιτά αυτό να το πεις σε κάποιους που δεν ξέρουν, για το πόσο εύκολο είναι να σπάσουν οι κωδικοί, όχι εδώ Εκτος αν μιλάς για wep Κανείς πολίτης μη επαγγελματίας δεν ειναι υποχρεωμένος να ξέρει τέτοια πράγματα. Και αυτη τη στιγμη αυτο που αισθανομαι εγω ως πολίτης που δε γνωριζει (και δεν ειναι υποχρεωμένος να γνωριζω) ειναι μια ανασφάλια, αφου ο οποιοσδηποτε μπορει να μου κλέψει internet και να κατεβάσει εις βαρος μου οτι θέλει. Προχειρότητα λέγεται.Ασε δε που ο νόμος έτσι οπως το καταλαβαινω βρίσκεται σύγκρουση με την ευρωπαϊκή νομολογία, όσον αφορά το δικαίωμα ιδιωτικής αναπαραγωγής χωρίς άδεια, όταν δεν αποσκοπεί σε οικονομικό όφελος. Με λιγα λογια στην ευρωπη δε διωκουν τοσο ευκολα κάποιον που απλά θα δει μια ταινια online αλλά τους διακινητές. Βέβαια δε ξέρω τι έχουν κάνει στη Γερμανία, μη κάνω τον ξερόλα. 1
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 20 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 20 ώρες 32 minutes ago, sdikr said: Οκ αν θέλεις εκτός απο τα πρόστιμα για τις 5 ταινίες θέλεις να πληρώσεις και τα δικαστικά έξοδα, δικαίωμα σου Είχα την τύχη να παραστώ και 10-12 φορές σε δικαστήριο στην ζωή μου μέχρι τώρα, οπότε πιθανολογώ τι μπορεί να συμβεί όταν την τελευταία φορά που πήγα σε προηγούμενη υπόθεση ακύρωσε πρόστιμο για κράνος η δικαστίνα επειδή η τύπισσα «μόλις είχε βγει από το κομμωτήριο, μωρέ, και θα της χάλαγε το μαλλί». 1 2
ghostrider Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Ας υποθεσουμε οτι καποιος φτιαχνει ενα βιντεο club. Ποσο πρεπει να νοικιαζει το καθε cd/dvd/br (βαλτε οτι θελεται) ωστε να ειναι ανταγωνιστικος? και θα εχει ολα τα τελευταια επεισοδια? 1
gpapadakis Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 1 hour ago, The_Judas said: Ασχέτως με το ζήτημα των downloads, το ότι πρέπει να μην δίνουμε κωδικούς σε γείτονες είναι δεδομένο... αν κατεβάσει ο άλλος παιδική πορνογραφία, στο δικό σου σπίτι θα μπει η αστυνομία για να σηκώσει ότι υπολογιστή έχεις και θα τρέχεις. επίσης οι κωδικοί πρέπει να αλλάζουν συχνά. Όλα αυτά είναι δεδομένα στην σημερινή εποχή και για την δική μας ασφάλεια. Οχι υπερβολες. Νομιζω Πολωνια ή Ρουμανια ηταν που ανεβηκε πολυ η υιοθετηση γρηγορων γραμμων ιντερνετ, γιατι τις μοιραζονταν στην ιδια πολυκατοικια. Αφου τα σταθερα τηλεφωνα ειναι πλεον αχρηστα, βαλτε μια γραμμη και μοιραστειτε τη να γλυτωνετε χρηματα. Να εχετε καλη σχεση με τους γειτονες, ωστε να εκμεταλλευεστε τετοιες καταστασεις, εκτος αν σας περισσευουν να τους τα ακουμπατε καθε μηνα...
fylatos Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Εγώ μερικές απλές ερωτήσεις: 1) έχει βγει εφαρμοστική εγκύκλιος; Αν ναι που 2) έχει πέσει έστω ένα κάπου πρόστιμο; 3) θα το εφαρμόσουν ή το θέλουν απλά για όταν γίνεται δικαστήριο; Γιατί και ΚΤΕΟ ασφάλεια δεν έχουν 3 μύρια αυτοκίνητα (!!!!) αλλά δεν έχει γίνει κάτι. 1
Dennis077 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δυστυχώς με την οικονομική κρίση έκλεισαν πολλά dvd club εξαιτίας της πληθώρας ταινιών που έδιναν οι εφημερίδες και μετά ήρθε η χαριστική βολή από το downloading ταινιών. Ξαφνικά πριν από μερικά χρόνια οι επίσημοι διανομείς ταινιών αποφάσισαν μόνοι τους να μην εισάγουν ξανά ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους και πλέον ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους Δεν βρίσκεις πουθενά. Αν δείτε σε φυσικά μέσα εισαγωγής υπάρχουν υπότιτλοι σε διάφορες γλώσσες εκτός από τα ελληνικά που απουσιάζουν από παντού και υπότιτλους βρίσκεις μόνο στις ταινίες που δείχνουν τα κανάλια και στις πλατφόρμες και αυτό έχει δυσάρεστες συνέπειες. 1
kostas808 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 43 minutes ago, fylatos said: Εγώ μερικές απλές ερωτήσεις: 1) έχει βγει εφαρμοστική εγκύκλιος; Αν ναι που 2) έχει πέσει έστω ένα κάπου πρόστιμο; 3) θα το εφαρμόσουν ή το θέλουν απλά για όταν γίνεται δικαστήριο; Γιατί και ΚΤΕΟ ασφάλεια δεν έχουν 3 μύρια αυτοκίνητα (!!!!) αλλά δεν έχει γίνει κάτι. 2) Σίγουρα όχι και σίγουρα θα αργήσει πολύ να πέσει 3) Πιθανώς θα εφαρμοστεί για όσους έχουν παράνομη συνδρομητική συνδρομιτική τηλεόραση. Όντως, όπως όλοι έχουμε από ένα όχημα με ίδιες πινακίδες με τον γείτονα γιατί έχουμε το ίδιο μοντέλο και χρώμα, έτσι αντίστοιχα θα κάνουμε και όταν και αν έρθουν τα πρόστιμα. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από kostas808
Melinbonian Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) Να πω και εγω την αποψη μου. Να 'βρουν' αυτον που κατεβαζει ετσι οπως το λενε πολλοι, δε παιζει. Αυτο που μπορει να γινει, ειναι κυνηγησουν τα παρανομα streaming sites/servers, να δουν ποιες ΙP απο ερχονται απο Ελλαδα , να ζητησουν τα στοιχεια απο τους παροχους με ως παρανομη δραστηριοτητα και ΕΤΣΙ να βρουν τους χρηστες. Ενα vpn κατα μεγαλο ποσοστο , αν οχι σε ολο, σε καλυπτει απο αυτο, γιατι κανεις δε θα ματσαρει (ευκολα) την IP σου. Οσο οτι μπορουν οι παροχοι να δουν σχεδον τα παντα , ακομα και με vpn, ισχυει, πχ via SNI, DNS, κλπ. Ακομα και αυτα ομως, αν εισαι μανιακος, παρακαμπτονται/προστατευονται, με ESNI, DOH, DOT κλπ, η απλα αλλαζοντας DNS σερβερ απο το παροχο σε καποιο 3ο. Αρα προσωπικα θεωρω, οτι κυριος στοχος ειναι να κυνηγησουν box servers, κλπ. Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από Melinbonian 3
the_dude_abides Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Άσχετα από το θέμα της πειρατείας... Είναι στενάχωρο που εν έτει 2025 η πρόσβαση σε κινηματογραφικό περιεχόμενο μέσω της νόμιμης οδού είναι φτωχότερη από ποτέ και πιο στενάχωρο το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κοινού δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα... Ας κάνουμε ένα πείραμα... (ας μην πιάσω εξαιρετικά σπάνιες και σινεφίλ ταινίες)... πες οτι θέλω να δω το The Matrix (1999) ταινία που την έβρισκες διαθέσιμη μέχρι και στα κορνφλέικς πριν 15 χρόνια: Ελληνικό Netflix: δεν την έχει ⛔ Ελληνικό Amazon Primevideo: δεν την έχει oύτε ο bezos ⛔ Ελληνικό Disney+: τίποτα και εδώ ⛔ Α κάτσε Matrix = Warner Brothers = HBO max άρα ίσως να την έχει το tv.vodafone.gr που διανέμει HBO περιεχόμενο: ⛔ nope! τίποτα και εδώ έχει όμως το εξαιρετικό (γελάνε οι πράσινοι screensavers) The Matrix Resurrections! Google Play / Youtube rent: ⛔ Sorry! This content is not available in your country. Apple TV Store rent: τίποτα και εδώ μόνο Matrix 4 Ertflix & Cinobo ⛔ προφανώς και δεν το έχουν αλλά δεν θα τα κατηγορήσω γιατί έχουν άλλο ύφος και άλλο περιεχόμενο αρκετά πλούσιο Ant1+ ⛔ όχι Μπορεί να το έχει άλλη ondemand υπηρεσία; (nova tv, cosmote tv δεν έχω σε αυτές συνδρομή αν κάποιος μπορεί να επιβεβαιώσει) Κάτσε να δούμε και το juststream αν βγάζει αποτέλεσμα για Matrix 1999 και ελλάδα: 1 2
lector Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 9 ώρες πριν, sdikr είπε έχει προβλέψει η νομοθεσία για το ποιος είναι υπεύθυνος για την σύνδεση (ο κάτοχος, εκτός αν μπορεί να αποδείξει ποιος φταίει) το να πει πως είχα ανοιχτό το wifi και με κλέψανε δεν περνάει Εχει προβλεψει και τις καφετεριες με ανοιχτο wifi; Που καθεται ενας να πιει καφε με το λαπτοπ του και γυρευε τι μπορει να κανει; Ή δεν καθεται καν για καφε, μπορει να ειναι και λιγα μετρα παραπερα εξω απο το μαγαζι.
imr Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Εντωμεταξυ αν δεν θελεις συνδρομες μπορεις απλα να νοικιασεις απο το amazon με κοστος οσο θα εδινες στο videoclub 1
The_Judas Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lector είπε Εχει προβλεψει και τις καφετεριες με ανοιχτο wifi; Που καθεται ενας να πιει καφε με το λαπτοπ του και γυρευε τι μπορει να κανει; Ή δεν καθεται καν για καφε, μπορει να ειναι και λιγα μετρα παραπερα εξω απο το μαγαζι. τα καφέ θα πρέπει τώρα να βαζουν φιλτρα, ίσως καποιο dns ή firewall που να μπλοκαρει το παρανομο υλικό 😄 Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από The_Judas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα