Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός αγοράζαμε κάτι από Nike/Adidas κτλ και δεν  χάλαγαν. Στο τέλος  τα πετάγαμε επειδή επειδή τα  χρησιμοποιούσαμε σε χαμαλοδουλειές τύπου βάψιμο...

Σήμερα αυτές οι εταιρίες  ζητάνε πάνω  κάτω τα  ίδια χρήματα  για  να μας πουλήσουν ποιότητα της πλάκας που είναι λίγο καλύτερη από  το να αγοράσεις από τα  πανέρια. Μας έπεισαν  ότι το συνθετικό είναι καλύτερο από το βαμβάκι που ανέπνεε το σώμα το καλοκαίρι. Τα ρούχα εν τω μεταξύ μετά από μερικά πλυσίματα αρχίζουν να φαίνονται παλιά, όταν παλιά τα λιώναν στο πλύσιμο μετά το λασπουργιό της αλάνας και δεν καταλάβαιναν τίποτα.

Και εδώ στην ελλάδα ειναι χειρότερα τα πράματα γιατί δίνουν Β διαλογής πχ μέχρι το περίπου 2015 κάπου εκει στην γερμανία (απο όπου συνήθως ψώνιζα κάτι τέτοια) δύσκολα να αγόραζες μούφα ποιότητα παπούτσι αν έδινες 100 ευρώ και πανω (και με λιγότερα δηλαδή αλλά σίγουρα απο 100+) 

Πώς μου ήρθε η έμπνευση κάπου στο 2014-15 να παραγγείλω ένα ζευγάρι adidas boost απο ελλάδα (και μάλιστα ντεμέκ συνεργάτη της αντιπροσωπίας)  έδωσα 140+ ευρώ (που τότε είχαν και μεγαλύτερη αξία!) και ακόμη τα κλαίω και έχω τις φωτογραφίες που έστειλα στην Adidas για να με διαβεβαιώσουν ότι πρόκειται για αυθεντικό παπούτσι γιατί εγώ με τέτοιο φινίρισμα το πέρασα για μαϊμού !!! 

image.png.40a1080054034fa246962e2267e1df84.png

Τωρα και στην Γερμανία χάλασαν λίγο τα πράματα αλλά κυρίως σε αντοχή στον χρόνο εγώ δεν πέτυχα (μέχρι στιγμής) αντίστοιχη γυφτιά ας πούμε σε καινούργιο παπούτσι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδατε που η τεχνολογία σε λίγο θα είναι στα χέρια μας? Φαντάσου να έχει και ΤΝ να σου δημιουργεί το παπούτσι όπως το σχεδιάζεις εσύ και να το φτιάχνεις στον 3D εκτυπωτή σου.

~~~
Όσο αφορά την άλλη συζήτηση για την Κίνα και τα εργοστάσια από εταιρίες πολυτελείας, η εταιρία Hermes έβγαλε βίντεο για το πως κάνουν τις πανάκριβες τσάντες τους στην Γαλλία, τώρα πόσο αξιόπιστο είναι το βίντεο δεν ξέρω, πολύ πιθανόν να είναι και μοντάζ, αλλά φαντάζομαι πιο αξιόπιστο από τον Κινέζο που δείχνει πως κάνει τις τσάντες μαϊμού.

Ήρθε η ώρα όλες οι μεγάλες εταιρίες με προϊόντα πολυτελείας να κάνουν τα δικά τους βίντεο και να μας δείξουν όλη την παραγωγή από τις πρώτες ύλες ως το τελικό προϊόν.

Επίσης είναι αλήθεια ότι η ποιότητα των "αυθεντικών" έχει πέσει υπερβολικά κάτι που δεν τους συμφέρει γιατί υποστηρίζεται έτσι η μεριά της Κίνας (ότι και τα αυθεντικά κινέζικα είναι). Κάποτε αγόραζες παπούτσι χωρίς μάρκα και το φορούσες και δέκα χρόνια, σήμερα παίρνεις μάρκα και στον 2ο χρόνο είναι σαν να το φορούσες για να εργάζεσαι στην οικοδομή.

Επεξ/σία από Diavolos666
Δημοσ.
12 ώρες πριν, dbrillis είπε

Πες τα. Τι να πρωτοαγορασει ο Ελληνας καθε χρονο με τον βασικο μισθο;
Το τελευταιο iPhone Pro Max;
Το τελευταιο Galaxy Ultra;
Ηλεκτρικο αυτοκινητο;
Nintendo Switch 2;
Τα καινουργια Adidas;
Τα καινoυργια Nike Air Max;
Playstation 5 pro;
Καθε μερα καφε απο εξω;
Καθε μερα φαι απο εξω;

Ρωταω γιατι σε καθε θεμα μπαινει ενας και λεει αυτην την ατακα.

Η πραγματικότητα αυτή είναι τόσα παίρνουν και δεν έχουν όλοι τηλέφωνα τον 1500€ πολύ έχουν 5 ετιας και περισσότερο.

• Haha 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, panosk111178 είπε

Η πραγματικότητα αυτή είναι τόσα παίρνουν και δεν έχουν όλοι τηλέφωνα τον 1500€ πολύ έχουν 5 ετιας και περισσότερο.

Εγώ ακόμη έχω Samsung galaxy A70 μια χαρά είναι xD και έπεσα στην περίπτωση κάτι συνέβη στην χημεία της μπαταρίας δεν ξέρω πάντως ακόμη αντέχει (συνεχή χρήση καθημερινά) όσο όταν ήταν καινούργιο ια να μην σου πω παραπάνω!!!  (το πήρα όταν πρωτοβγήκε δηλαδή χαλαρά 5 χρόνια!)  γ

Ξέρω ακούγεται περίεργο αλλά ξεχνάω να το φορτίσω πλέον και πάντα έχει έστω λίγο % αν το θυμηθώ μετά απο πχ 4 μέρες  ότι δεν το φόρτισα! 

Θά την εστελνα σε κάποιο lab για έρευνα να δούνε τι μετάλλαξη έγινε μέσα της  αλλά μετά θα έχανα εγώ το κινητό! xD 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Η πραγματικότητα είναι ταυτόχρονα και αυτή που σου έγραψα.
Άρα ποια είναι η πραγματικότητα;
Είναι πραγματικότητα αυτό που εσύ νομίζεις ως πραγματικότητα;

πραγματικότητα counter: 4 :lol:

Δημοσ.
Στις 27/4/2025 στις 10:30 ΜΜ, CellsAndRows είπε

"καθιστώντας τα προσιτά σε όλους από τις 2 Μαΐου έναντι 140 δολαρίων."

Προσιτά - 140 δολλάρια....Μάλλον κάτι δεν παει καλα με το πορτοφόλι μου τα τελευταία χρόνια....

Ε καλά τώρα δεν αναφέρονται και στην αγορά της Ελλάδας.... Στις περισσότερες σοβαρές χώρες τα 140 ευρώ δεν είναι και κανένα δυσβάσταχτο έξοδο. Ελλάδα, Ινδία, Μπαγκλαντές, Μπουρκίνα Φάσο πολλά θεωρούνται.

10 ώρες πριν, Chocobo είπε

Κόστος παραγωγής : 2 μπουκάλια 1.5L Ζαγώρι χωρίς το καπάκι και 0,05 cents ρεύμα , Τιμή πώλησης 140$

Πως θα βγάλει o CEO τα 50 εκατομμύρια μπόνους τέλος του χρόνου? Κλέφτης θα γίνει?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...