Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ήρθε η ώρα για αλλαγή

έχει σπάσει η οθόνη του,δουλεύει κανονικά αλλά δεν νομίζω να με συμφέρει να το φτιάξω 

Το μπάτζετ είναι στα 250-300 αλλά ακόμη δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω αποφορολόγηση, αγορά μπορεί να γίνει και από έξω δεν με πειράζει 

Τα βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει είναι καλές κάμερες, καθαρό λογισμικό,γρήγορη φόρτιση 

χρήση χωρίς καθόλου παιχνίδια και βαριές εφαρμογές 

αν δεν χαλούσε το realme δεν ξέρω αν θα άλλαζα συσκευή αφού ακόμη κ τώρα πετάει 

έχω κάνει τσεκ το Motorola g50, one plus ce4 lite για αρχή 

αν πέσει προσφορά για μεταχειρισμένο το συζητάω 

Δημοσ.

To Motorola που ανέφερες καλύτερο λογισμικο ,πολυ καλές κάμερες, αν και δεν εισάγεται επίσημα ,καλύπτεται από την αντιπροσωπεία αν είναι EU

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Fotia είπε

To Motorola που ανέφερες καλύτερο λογισμικο ,πολυ καλές κάμερες, αν και δεν εισάγεται επίσημα ,καλύπτεται από την αντιπροσωπεία αν είναι EU

βλέπω είναι 2 το edge κ το neo

κυρτή οθόνη είναι δύσκολη φάση ειδικά με παιδιά στο σπίτι 

άλλες επιλογές δεν βλέπω 

αυτό με την αντιπροσωπεία δεν το γνώριζα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, marioboni είπε

κυρτή οθόνη είναι δύσκολη φάση ειδικά με παιδιά στο σπίτι 

άλλες επιλογές δεν βλέπω 

αυτό με την αντιπροσωπεία δεν το γνώριζα 

Επειδή είμαι και εγώ σε αναζήτηση κινητού. Γιατί είναι δύσκολη φαση η κυρτή οθόνη? Είναι πιο επιρρεπείς στις ζημιές? Δεν προστατευονται επαρκώς  με την τοποθέτηση θήκης και tempered glass? Ρωτάω γιατι εχω και εγώ παιδί... 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiankap είπε

Επειδή είμαι και εγώ σε αναζήτηση κινητού. Γιατί είναι δύσκολη φαση η κυρτή οθόνη? Είναι πιο επιρρεπείς στις ζημιές? Δεν προστατευονται επαρκώς  με την τοποθέτηση θήκης και tempered glass? Ρωτάω γιατι εχω και εγώ παιδί... 

Ε όσο να πεις άλλο να έχει κάποιο υλικό στα πλάγια που συνήθως εκεί χτυπάει και άλλο να είναι οθόνη 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, marioboni είπε

Από ότι διάβασα στα γρήγορα το 50 edge fusion είναι πιο κυρτό και το 50 edge neo πιο επίπεδο. Πήγα σήμερα και είδα το fusion απο κοντά στο Πλαίσιο. Είναι όντως κυρτό. Το neo δεν το είδα δυστυχώς. Πάντως αν θέλεις motorola κοίτα και από το e-lenovo.gr το επίσημο site με τιμές πολύ φθηνότερες από Κωτσόβολο, Πλαίσιο και τους άλλους "μεγάλους".

Επεξ/σία από yiankap
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, marioboni είπε

ήρθε η ώρα για αλλαγή

έχει σπάσει η οθόνη του,δουλεύει κανονικά αλλά δεν νομίζω να με συμφέρει να το φτιάξω 

Το μπάτζετ είναι στα 250-300 αλλά ακόμη δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω αποφορολόγηση, αγορά μπορεί να γίνει και από έξω δεν με πειράζει 

Τα βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει είναι καλές κάμερες, καθαρό λογισμικό,γρήγορη φόρτιση 

χρήση χωρίς καθόλου παιχνίδια και βαριές εφαρμογές 

αν δεν χαλούσε το realme δεν ξέρω αν θα άλλαζα συσκευή αφού ακόμη κ τώρα πετάει 

έχω κάνει τσεκ το Motorola g50, one plus ce4 lite για αρχή 

αν πέσει προσφορά για μεταχειρισμένο το συζητάω 

Realme 14 pro 5g στα 270 ευρώ περίπου.... 

https://www.bestprice.gr/item/2160415612/realme-14-pro-8gb-256gb.html?filter=in-stock:1

Επεξ/σία από osfp1978
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Realme 14 pro 5g στα 270 ευρώ περίπου.... 

https://www.bestprice.gr/item/2160415612/realme-14-pro-8gb-256gb.html?filter=in-stock:1

μετά από αυτό που έπαθα κι έσπασε το δικό μου, φαντάζομαι πόσες φορές ήδη δεν θα είχα κινητό αν ήταν κυρτή η οθόνη 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, marioboni είπε

μετά από αυτό που έπαθα κι έσπασε το δικό μου, φαντάζομαι πόσες φορές ήδη δεν θα είχα κινητό αν ήταν κυρτή η οθόνη 

Προσωπικά δε με απασχολει. Εχω κινητό με κυρτη οθονη (honor magic 6 lite), μέχρι τώρα δε έχω κανένα δυστύχημα και έχω θήκη μόνο πίσω. 

Δημοσ.

Aν είχαν τόσες ζημιές τα κινητά με κυρτές οθόνες ,δεν θα τα έβγαζαν  οι εταιρίες .Εμπορικά τους ενδιαφέρει να μείνεις ευχαριστημένος να αγοράσεις πάλι .

Δημοσ.

το ότι δεν έτυχε να γίνει σε καποιον, για μένα δεν έχει τις ίδιες πιθανότητες για ατύχημα σε σχέση με την κλασσική οθόνη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα αν και ξεφεύγουμε λίγο από το θέμα της επιλογής του κινητού, το να σου σπάσει η οθόνη του κινητού έχει να κάνει και στην χρήση που κάνουμε στο κινητό μας, στο πόσο προσεκτικοί είμαστε, στον τρόπο εργασίας μας, στον χώρο εργασίας μας, τα μέλη της  οικογένειας κλπ

Εγώ για παράδειγμα μέσα σε μια εβδομάδα κατάφερα και έσπασα την οθόνη του κυρίως κινητού μου (Redmi Note 11) στο εργοστάσιο που δουλεύω , το digitizer του εφεδρικού μου (Honor 9x) όταν έκοβα χόρτα σε οικόπεδο ενώ η κόρη μου καθώς έβλεπε βίντεο στο youtube,  της έπεσε το tablet κάτω και θρύψαλα το digitizer.

Χώρια πόσες άλλες φορές μου έπεσαν όλα τα παραπάνω μέσα στο σπίτι....

Πως να το κάνουμε; ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ για τηλέφωνα με κυρτή οθόνη αν όντως είναι πιο ευπαθή (βασικά έτσι όπως πήγε την τελευταία εβδομάδα μόνο για NOKIA 3310 είμαι.......)

Κατά τη γνώμη μου, αν ο άλλος είναι προσεκτικός, δεν έχει μικρά παιδιά, εργάζεται σε πιο normal περιβάλλον, τότε ναι μπορεί να πει θα πάρω τηλέφωνο με κυρτή οθόνη....

Επεξ/σία από yiankap
Δημοσ.

Eιναι πολλά θέματα που μπορούν σε συνδιασμό να γίνουν , και αφορά και τυχόν παρτίδα σε κάθε κινητό .

Κάποιο διάστημα στα περισσότερα Samsung που έπεφταν κάτω ,έσπαγε η οθόνη άμεσα ,άσχετα τον τύπο της οθόνης .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...