marioboni Δημοσ. χθες στις 12:14 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:14 πμ μου πρότειναν για οικονομικότερη λύση το Motorola g85 κ αν φτάσω στα 300 το honor 200
Fotia Δημοσ. χθες στις 12:21 πμ Δημοσ. χθες στις 12:21 πμ To Μotorola πιο εύκολο λειτουργικά ,το Honor καλύτερο φωτογραφικά . 1
marioboni Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 20 ώρες 16 ώρες πριν, Fotia είπε To Μotorola πιο εύκολο λειτουργικά ,το Honor καλύτερο φωτογραφικά . πιο καθαρό από honor ε?
osfp1978 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 2 ώρες πριν, marioboni είπε πιο καθαρό από honor ε? To honor έχει μαπα μπαταρία.... Αν πας σε Μοτορολα καλύτερα το 50 fusion. Στα ίδια λεφτά παίρνεις και τα καλύτερα all around samsung A55 και Α56.
marioboni Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 17 ώρες 18 λεπτά πριν, osfp1978 είπε To honor έχει μαπα μπαταρία.... Αν πας σε Μοτορολα καλύτερα το 50 fusion. Στα ίδια λεφτά παίρνεις και τα καλύτερα all around samsung A55 και Α56. Samsung δεν κοιτούσα καν ,δεν ξέρω δεν τους πάω! αλλά γιατί τόσο μάπα η μπαταρία στο honor? μου κέντρισε το ενδιαφέρον η κάμερα του όμως και δεν την γλιτώνω την κυρτή
osfp1978 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 36 λεπτά πριν, marioboni είπε Samsung δεν κοιτούσα καν ,δεν ξέρω δεν τους πάω! αλλά γιατί τόσο μάπα η μπαταρία στο honor? μου κέντρισε το ενδιαφέρον η κάμερα του όμως και δεν την γλιτώνω την κυρτή Λογικά το λογισμικό τους "τρώει" μπαταρία. Εχω το honor magic 6 lite και παρ ολο που έχει μπαταρία 5300, την καταπίνει πολυ γρήγορα με μέτρια χρήση. Αντιθέτως το samsung A35 της γυναίκας μου με 5000 μπαταρία και ίδια χρήση περίπου, κρατάει περισσότερο. 1
GATE123 Δημοσ. πριν από 10 λεπτά Δημοσ. πριν από 10 λεπτά 16 ώρες πριν, osfp1978 είπε Λογικά το λογισμικό τους "τρώει" μπαταρία. Εχω το honor magic 6 lite και παρ ολο που έχει μπαταρία 5300, την καταπίνει πολυ γρήγορα με μέτρια χρήση. Αντιθέτως το samsung A35 της γυναίκας μου με 5000 μπαταρία και ίδια χρήση περίπου, κρατάει περισσότερο. Άλλο το λογισμικό ,άλλο ότι είναι μάπα το Honor και άλλο ότι έχει μάπα μπαταρία . Τρία διαφορετικά πράγματα. 20 ώρες πριν, marioboni είπε πιο καθαρό από honor ε? Το Motorola στο μόνο που είναι καλό είναι στο λογισμικό. Σε όλα τα άλλα το Honor είναι καλύτερο. Να σου δώσω ένα απλό παράδειγμα στην φωτογραφία. Ο Dxomark δίνει στο Honor 133 σκορ στην φωτογραφία ενός στο Motorola 88 σκορ. Επίσης το Honor έχει καλύτερο επεξεργαστή και καλύτερη ανάλυση οθόνης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα