osfp1978 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 3 ώρες πριν, GATE123 είπε Γιατί τα Poco βγάζουν προβλήματα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Επίσης εάν δεν είσαι εξοικειωμένος με το Miui μπορεί να μην σου αρέσει. Εγγύηση δεν υπάρχει σε Σκρουτζαδικο παρά μόνο 1 χρόνο καταστήματος. Και η μπαταρία έχει θέμα Το έχει και το Reddit Ρώτησε το.. Εχει αλλαξει. Δεν εχω χιαομι ουτε εχω σκοπο να παρω, αλλα η αλήθεια να λέγεται.
GATE123 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, osfp1978 είπε Ρώτησε το.. Εχει αλλαξει. Δεν εχω χιαομι ουτε εχω σκοπο να παρω, αλλα η αλήθεια να λέγεται. Μακριά και αγαπημένοι. Ότι πήραμε πήραμε στην αρχή. Τώρα με τίποτα. Επεξ/σία 4 Μαϊου από GATE123 1
yiankap Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ήμουνα σε παρόμοια αναζήτηση στην ίδια περιοχή τιμής. Τα είδα όλα και τα Poco και τα Xiaomi και τα Motorola από κοντά. Δυστυχώς δεν είδα από κοντά το Honor 200 εδώ στη Θεσ/νίκη και δεν θα παράγγελνα "γουρούνι στο σακί" όσα καλά σχόλια και αν έχω διαβάσει... Για αυτή την περιοχή τιμής, πιστεύω ότι , ότι και να πάρεις (είτε είναι Χ7, Χ7 pro, G85, edge 50 neo) είναι το ίδιο για τη καθημερινή χρήση που θα κάνουμε. Έτσι και αλλιώς σε 2 χρόνια πάλι θα ψάχνουμε για νέο κινητό. Δες απλά ποιο σου αρέσει σαν συσκευή, δες το budget και φυσικά δες λεπτομέρειες που για εσένα κάνουν την διαφορά (π.χ ποιο έχει καλύτερη φωτογραφία, compact μεγεθος, αδιαβροχοποίηση IP, jack κ.α) Πάρε κάπου που θα έχεις σίγουρα 2 χρόνια εγγύηση και ίσως και κάποιο extra δωράκι. Αν θα πάρεις από σκρουτζομάγαζο και όχι από κάποιον "μεγάλο" πάρε από κάπου που ως μαγαζί έχει χρόνια στην αγορά και όχι από κάποιον "κομήτη". Ειδικά αν αποφασίσεις να πάρεις motorola μην πάρεις από skroutzoμαγαζο. Πάρε από το e-lenovo.gr το επίσημο site (έχει και καταστήματα Αθήνα και Θεσ/νίκη) και με τιμές που σκίζουν. Το G85 το έχουν 189 € την ώρα που οι "μεγάλοι" το έχουν 250 € !! Ενώ το neo στους "μεγάλους" 400αρίζει... ενώ στο e-lenovo έχει 299 €. Με τέτοιες τιμές, αν δεν είχα σπάσει 2 κινητά και ένα tablet τον τελευταίο μήνα θα έπαιρνα σίγουρα Motorola, είτε το G85 είτε το 50 neo (θα ζύγιζα λίγο τα οικονομικά μου πρώτα). Όμως με γνώμονα την εγγύηση έναντι θραύσης και λοιπόν ατυχημάτων , πήγα στο επίσημο Xiaomi Store εδώ στη Θεσ/νίκη και αγόρασα το M7 pro 5g 8/256 στα 229 € - τιμή early promo (δυστυχώς δεν είχαν ετοιμοπαράδοτο το 8αρι Χ7 που ήθελα αρχικά). Εκτός από το τηλέφωνο πήρα και πρόγραμμα Xiaomi Protect με 1 χρόνο διάρκεια (απεριοριστες επισκευές - όσο και να το σπάω - μου το φτιάχνουν !!!) και επέκταση εγγύησης +1 χρόνο με συνολικό κόστος 40 € περίπου και για τα δύο προγράμματα (Ο Γερμανός για τις ίδιες επεκτάσεις ζητά 65 € για το συγκεκριμένο τηλέφωνο) Έτσι έχω κάλυψη εγγύησης με σύνολο 3 χρόνια καθώς κάποιοι λένε ότι τα Poco είναι ζημιάρικα....Επίσης το Mi store με κάθε αγορά άνω των 200 € δίνει δώρο (συμβολικό κόστος 1 €) και Mi smart band 8, οπότε πήρα και ένα δωράκι για την σύζυγο... Όταν το ανοίξω θα σου πω εντυπώσεις. Επεξ/σία 5 Μαϊου από yiankap 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα