Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι πρέπει να προσέξω κατά την επιλογή;

https://gregorysound.gr/product-category/othones-multimedia/ergostatiakes-othones-oem-othones/opel-oem/astra-h-mod-2004-2010/page/2

όχι απαραίτητη από το πιο πάνω λινκ είναι ενδεικτικό.

Δεν θέλω κάτι μεγάλου κόστους καθώς είναι παλιό αυτοκίνητο. Αν υποστηρίζει κάμερα οπισθοπορείας θα ήταν καλό.

Το κόστος εγκατάστασης συνήθως πόσο πάει;

Επεξ/σία από klimt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κυρίως θα προσέξεις το μέγεθος της RAM, όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερα. Ξεκινάς από τουλάχιστον 2gb. Έχω δοκιμάσει μικρότερα και σέρνονται ειδικά για χρήση  gps.

Κάμερα υποστηρίζουν σχεδόν όλα, αλλά να ξέρεις πως οι κάμερες που κυκλοφορούν, οι φτηνές, τα παίζουν πολύ εύκολα. Οπότε προτίμησε κάποια λίγο καλύτερης ποιότητας.

Η εγκατάσταση πάει ανάλογα με το αμάξι και τα παρελκόμενα. Πάρε προσφορές γενικά μιας και παίζουν μεγάλες διαφορές ανά επαγγελματία.

Επεξ/σία από bill999r
Δημοσ.
5 ώρες πριν, klimt είπε

Τι πρέπει να προσέξω κατά την επιλογή;

https://gregorysound.gr/product-category/othones-multimedia/ergostatiakes-othones-oem-othones/opel-oem/astra-h-mod-2004-2010/page/2

όχι απαραίτητη από το πιο πάνω λινκ είναι ενδεικτικό.

Δεν θέλω κάτι μεγάλου κόστους καθώς είναι παλιό αυτοκίνητο. Αν υποστηρίζει κάμερα οπισθοπορείας θα ήταν καλό.

Το κόστος εγκατάστασης συνήθως πόσο πάει;

Δες τη εταιρεία Digital IQ ως οικονομικό . Συμφωνώ με τη μνήμη Ram . Δες >2Gb .

Κάμερα οπισθοπορειας + ανταπτορες ρώτησε πόσο θα σου πάνε 

Δημοσ.

Δες κατι σε ΟΕΜ για να κατσει καλα στο αμαξι σου και πολυ πιθανον να ειναι plug and play. Εγω στο δικο μου εβαλα το ΟΕΜ μονος μου, ενω φιλος που δεν πηρε ΟΕΜ πηγε υποχρεωτικα σε ηλεκτρολογο αφου επρεπε να συνδεσει καμια 30αρια καλωδιακια στη φισα του αυτοκινητου.

Εννοειται οσο μεγαλυτερη ram κλπ. Ακομα και μονο spotify και google maps να χρησιμοποιεις, δεν θες να σου κολλαει την ωρα που οδηγεις.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, bill999r είπε

Κυρίως θα προσέξεις το μέγεθος της RAM, όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερα.

Συμφωνώ και εγώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...