Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Δεν ασχολούμαι πολύ με αμάξια στα χαρτιά και review πάντως φαίνονται πολύ value for money τα kia, βγαίνουν καλά αμάξια σε βάθος χρόνου όμως; ή αρχίζουν και τρίζουν καθίσματα και χαλάνε γενικά πραγματάκια εδώ και εκει στα πρώτα χρόνια νορμάλ καθημερινής χρήσης μέσα σε πόλη;  

proceed 2010 330.000 χιλιομετρα και συνεχίζει το σκυλί του πολέμου. Σαν ζημιές εκτακτως εχω αλλάξει εναν αισθητήρα L, μπουζί σε διακοπές και πέρσι ολες τις δισκόπλακες. Απο τα πλαστικά το μόνο που μου παρουσιαστηκε πέρσι ενα σημείο του ταμπλό εκει που ακουμπα στο πλαστικό που εφαπτεται με το τζάμι ξεκόλλησε. Γενικά το φτύνω μην το ματιάσω.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Chocobo είπε

Ναι.

Το πρώτο μου αμάξι ένα Corsa diesel του 2003... Με ιταλικό κινητήρα κιόλας. Ο επόμενος κάτοχος, ακόμα το έχει :P

Πολλοί τυχεροί μαζευτήκαμε xD 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, KostasKri είπε

Εγώ έχω την εξής απορία.

Αν φορτίσεις στο φορτιστή τέσλα σε κάνει και αυτό φασίστα ή μόνο αν έχεις αυτοκίνητο τέσλα; Πρέπει να μας ενημερώσει κάποιος officially για να μην παρεξηγηθούμε και δούμε καμιά χαραγμένη σβάστικα στα αυτοκίνητα.

Θα απαντησουν συντομα οι ειδικοι

2 ώρες πριν, konan76 είπε

Κάτσε να κοπεί το ρεύμα και θα τα κάνουν ακινητα.

Με κομμενο ρευμα ΟΥΤΕ οι αντλιες δουλευουν. Τουλαχιστον οσοι εχουν πανελ και φορτιστες στο σπιτι, θα εχουν αμαξια ;) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Thechosennone είπε

proceed 2010 330.000 χιλιομετρα και συνεχίζει το σκυλί του πολέμου. Σαν ζημιές εκτακτως εχω αλλάξει εναν αισθητήρα L, μπουζί σε διακοπές και πέρσι ολες τις δισκόπλακες. Απο τα πλαστικά το μόνο που μου παρουσιαστηκε πέρσι ενα σημείο του ταμπλό εκει που ακουμπα στο πλαστικό που εφαπτεται με το τζάμι ξεκόλλησε. Γενικά το φτύνω μην το ματιάσω.

Εμένα το γαμ΄&δι μου έβγαλε βαλβίδα όπισθεν off και ένα πιτσιλιστήρι βουλωμένο από άλατα στην πλευρά του συνοδηγού ... Φυλακή μπήκαμε... 😛 Μιλάω για   το ίδιο αυτοκίνητο... 

IMG_5716.jpeg.3c26c6d4b8ffe0e917a7d02a7f8f5978.jpeg

Επεξ/σία από Mitsos_The_Great
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Με κομμενο ρευμα ΟΥΤΕ οι αντλιες δουλευουν. Τουλαχιστον οσοι εχουν πανελ και φορτιστες στο σπιτι, θα εχουν αμαξια ;) 

17 ώρες πριν, konan76 είπε

Κάτσε να κοπεί το ρεύμα και θα τα κάνουν ακινητα.

Σιγουρα θα παρακαλάς να γίνει κανένα  blackout οπως στην σπανία για να κολλήσουν όλα τα ηλεκτρικά.😂

Επεξ/σία από halastar
Δημοσ.
14 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Θα απαντησουν συντομα οι ειδικοι

να πας που? όλα θα έχουν καταρρεύσει....νοσοκομεία, σουπερ μάρκετ όλα θέλουν ρεύμα να λειτουργήσουν.

Δημοσ.
21 hours ago, manolis940 said:

Αν έχεις την επιλογή να πας σε άλλο φορτιστή κάνε το, δεν χρειάζεται να δώσεις χρήματα σε ένα που απροκάλυπτα είναι ναζιάρης. Αν δεν σε νοιάζει πάλι κάνε το και δεν χρειάζεται να κάνεις κάποιο whataboutism όπως ο @chrisxkar. Προφανώς για ότι και να κάνεις σε αυτή την ζωή θα κριθείς. Αν σε πειράζει και δεν είσαι εντάξει με τις επιλογές σου, τότε θα έπρεπε να αναθεωρήσεις. Είτε το κάνεις είτε όχι πάλι θα κριθείς.

Ελπίζω να σε μπέρδεψα περισσότερο :P 

Έχω μπει σε TROK VW Test drive και έτριζε. Το Vitara λόγο κατασκευαστικού τρίζει στο πλαίσιο του κοντέρ και αν του βάλεις κάτι πάνω όχι ιδιαίτερα βαρύ σταματάει. Αν τρίζει σε βάθος χρόνου το αμάξι σήμερα θεωρείται premium :P 

Κανω το whataboutsim που λες εσυ γιατι δεν μας πειράζει το child labour που κάνουν δεκατίες οι εταιρείες, δεν εχουμε ιδέα την ιστορία και τους ιδιοκτήτες των λοιπων εταιρειών αλλά αν δεν πάρουμε τέσλα για να τιμωρίσουμε το μασκ που έχει μόνο το 20% της εταιρείας πραγματοποιούμε κοινωνική επανάσταση

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chrisxkar είπε

Κανω το whataboutsim που λες εσυ γιατι δεν μας πειράζει το child labour που κάνουν δεκατίες οι εταιρείες, δεν εχουμε ιδέα την ιστορία και τους ιδιοκτήτες των λοιπων εταιρειών αλλά αν δεν πάρουμε τέσλα για να τιμωρίσουμε το μασκ που έχει μόνο το 20% της εταιρείας πραγματοποιούμε κοινωνική επανάσταση

Με το whataboutism δεν λύνεται το πρόβλημα αλλά το αντίθετο επεκτείνεται. Αν έχεις να κατηγορήσεις κάτι κάποια άλλη εταιρεία καλώς κάνε το. Αν όμως το χρησιμοποιείς σαν δικαιολογία για να δικαιολογήσεις ένα ναζί και τον ναζί θα συνεχίσεις να έχεις και η άλλη εταιρεία θα χρησιμοποιεί ακριβώς την ίδια δικαιολογία για να συνεχίσει τις ανηθικότητες της.

To whataboutism μόνο κακό κάνει και δεν θα έπρεπε να είναι αποδεκτό. Εκτός και αν θες για κάποιο λόγο να υπερασπιστείς ένα ναζιστή και το whataboutism είναι η καλύτερη μέθοδος που βρήκες.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...