mike299 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 16 minutes ago, panther_512 said: Καλό είναι ο κόσμος να είναι γενικά προετοιμασμένος με τα απαραίτητα για να μπορεί να αντέξει μιά βδομάδα αν γίνει το όποιο κακό. Εγώ προσωπικά έχω πάντα μία εξάδα νερό και δύο βαζάκια 200gr καφέ. Είμαι καλυμμένος. Και προφυλακτικά. Εννιά μήνες μετά τα μεγάλα blackout αυξάνονται οι γεννήσεις 3 1 6
amigagr Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) να δεις που θα κρασαρε ο windows server απο καμια ανοητη αναβαθμηση της microsoft! Επεξ/σία 28 Απριλίου από amigagr 2
dtk-386 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 2 ώρες πριν, panther_512 είπε Καλό είναι ο κόσμος να είναι γενικά προετοιμασμένος με τα απαραίτητα για να μπορεί να αντέξει μιά βδομάδα αν γίνει το όποιο κακό. Εγώ προσωπικά έχω πάντα μία εξάδα νερό και δύο βαζάκια 200gr καφέ. Είμαι καλυμμένος. πνίγηκα πίνοντας καφέ είσαι θεούλης 2
AzaZyL Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 2 ώρες πριν, panther_512 είπε Καλό είναι ο κόσμος να είναι γενικά προετοιμασμένος με τα απαραίτητα για να μπορεί να αντέξει μιά βδομάδα αν γίνει το όποιο κακό. Εγώ προσωπικά έχω πάντα μία εξάδα νερό και δύο βαζάκια 200gr καφέ. Είμαι καλυμμένος. απο τα κρέατα που έχω μόνο στη κατάψυξη, αντέχω 10 μέρες ψητών συνεχόμενες.. 2
Arkin Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 2 ώρες πριν, panther_512 είπε Καλό είναι ο κόσμος να είναι γενικά προετοιμασμένος με τα απαραίτητα για να μπορεί να αντέξει μιά βδομάδα αν γίνει το όποιο κακό. Εγώ προσωπικά έχω πάντα μία εξάδα νερό και δύο βαζάκια 200gr καφέ. Είμαι καλυμμένος. 2 ώρες πριν, cpc464 είπε Τι ούτε ένα κατάνα για τα ζόμπι; Θεουληδες αμφοτεροι. Μονο κολοχαρτο παιδια. Ολα τα αλλα βολευονται. 3
Aggelosz8 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Το αστείο σε όλο αυτό είναι ότι στο τέλος θα μας πουν ότι φταίει η κλιματική αλλαγή έλεος 1
xsterg Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου καποιος πρεπει να εκλεισε καποιο πολυμπριζο. πλακα πλακα το εχω παθει σε computer room που ειχα παει για βλαβη. κατα λαθος κουνησα ενα φις που δεν ηταν καλα βαλμενο και τροφοδοτουσε σχεδον τα παντα εκει μεσα και ξαφνικα εσβησαν τα παντα. 1
ptriv1 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Εγώ έχω την ΔΕΗ βράχο και κράτος που φυσάει δεν φοβάμαι κανένα blackout !!! 1
dtk-386 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 1 λεπτό πριν, ptriv1 είπε Εγώ έχω την ΔΕΗ βράχο και κράτος που φυσάει δεν φοβάμαι κανένα blackout !!! 2
dtk-386 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Το πλέον σίγουρο είναι αυτό που ξέρουμε όλοι, ότι χωρίς ρεύμα δεν υπάρχει ανθρώπινος πολιτισμός.
KyrGR Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Ουδείς απέθανε λόγω έλλειψης ρεύματος. Θα πέσει περιστέρι στα κάρβουνα που θα πάει σύννεφο. 1 4
georgiouu Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου η επισημη εξηγηση οτι λογω "αποτομης αυξησης θερμοκρασιας,συστολη διαστολη ταλαντωθηκαν τα καλωδια" και μπαμ!!! μονο σε εμενα ακουγεται λιγο περιεργη; πως ειναι δυνατον μια ολοκληρη ευρωπαικη χωρα συν τμηματα απο αλλες δυο χωρες να μεινουν απο ρευμα απο αυτον τον λογο; ολοι απο την ιδια γραμμη επαιρναν; δεν μιλαμε για την ελλαδα των 10 εκατομμυριων αλλα για ισπανια 50.000.000+πορτογαλλοι+γαλλοι πως ειναι δυνατον με ενα βραχυκυκλωμα να μεινουν ολοι αυτοι εκτος; 1
tony_boy Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Είμαι 90% σίγουρος ότι οι ανανεώσιμες ευθύνονται για ότι γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα