Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, oldnew είπε

Δυστυχώς τα update έχουν γίνει κομμάτι του μάρκετινγκ για να πουλήσουν το επόμενο. Αλλαγές για την αλλαγή (της πλάκας, αλλά ακόμα και εγω που το γράφω, είμαι θύμα αυτής της πολιτικής και θέλω την μικρο αλλαγή). 

Fold 5, ηρθε το one 7. Σε σχεση με το προηγούμενο 30% κάτω σε μπαταρία. Εκει που το εκθειάζα οτι βγάζω 8-9 ωρες οθονης και δε με πίστευε κάνεις, τωρα έπεσε σε νορμάλ επίπεδα, δυσκολεύεσαι να βγαλεις τη μερα. 

Στο accubattery απο πρόβλεψη 10 ωρες + πηγε 7+ και το βλέπεις όντως στην πραξη οτι ειναι ετσι. (αυτο το 7+ είναι αν αφήσεις 7 ωρες σερι το κινητο ανοιχτό. Σε νορμάλ χρήση μπορεί να μη βγάλεις ουτε 4.5 ωρες οθονης..) 

Μαλλον θα κατεβάσω την προηγούμενη ρομ (ενα ακομα update ποιο πίσω γιατί την μπαταρία την χάλασε στο τελευταίο update του android 14).

Ναι η καινούργια φαίνεται ποιο "μοντέρνα", τι να το κάνεις όμως αν σου καταστρέψει την εμπειρία χρήσης και δε βγάζεις μερα? 

Και όχι δεν έγινε κατα τυχη. Το fold 7 θα βγει με ίδια μπαταρία, θα έχει oneui 7 και θα βγάζει οσο το fold 5 με android 14. Πάντα έτσι γίνεται.. 

Μήπως θα βοηθούσε ένα fr στην περίπτωσή σου;

Γιατί η διαφορά είναι τεράστια όπως την περιγράφεις. 

Μια ιδέα ρίχνω. 

Προσωπικά (για ψυχολογικούς κυρίως λόγους, το λέω) πάντα κάνω ένα fr για να "καθίσει" σωστά η νέα version. 

Δημοσ.
59 minutes ago, stivaks72 said:

Μήπως θα βοηθούσε ένα fr στην περίπτωσή σου;

Γιατί η διαφορά είναι τεράστια όπως την περιγράφεις. 

Μια ιδέα ρίχνω. 

Προσωπικά (για ψυχολογικούς κυρίως λόγους, το λέω) πάντα κάνω ένα fr για να "καθίσει" σωστά η νέα version. 

Δε νομίζω να βοηθήσει σε αυτή την περίπτωση γιατί διαβάζω στο xda οτι ειναι γενικό το φαινόμενο, ακομα και σε όσους κάνανε factory reset. 

Είναι μεσα σε αυτα που σκέφτομαι βέβαια, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Αν πχ από - 30% παει σε - 10 αλλάζει το πράγμα. Εχω τοσο πολυ πράγμα πλέον, ebanking, tasker script κλπ που θα φαω 1 βδομάδα να το ξανα στήσω όπως το έχω.. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kinitos είπε

Πας σε απλ που ειναι πάνω κατω τα ίδια?

Νομίζω ότι τα πάει πολύ καλύτερα στο θέμα αυτό η Apple, το iOS 18 μπαίνει και σε κινητά 6ετίας πχ το iPhone XS που κυκλοφόρησε το 2018 παίρνει iOS 18.

• Like 2
Δημοσ.
4 minutes ago, music_lover said:

Νομίζω ότι τα πάει πολύ καλύτερα στο θέμα αυτό η Apple, το iOS 18 μπαίνει και σε κινητά 6ετίας πχ το iPhone XS που κυκλοφόρησε το 2018 παίρνει iOS 18.

Γιαυτό ειπα πάνω κατω εχει αλλα υπέρ αλλα κατά .στο θέμα το συγκεκριμένο ειναι οντως καλυτερη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kinitos είπε

Σε αυτό μπορώ να συμφωνήσω 

Πας σε απλ που ειναι πάνω κατω τα ίδια?

Πώς είναι τα ίδια η apple όταν δίνει τη νέα έκδοση σε όλα τα κινητά (μέχρι και 6 χρόνια πίσω) την ίδια μέρα και ώρα σε όλο τον κόσμο? 🤔

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως..... να'ναι καλά που κάνουν κάτι τέτοια οι εταιρίες και σε ξενερώνουν και έτσι σου δίνουν κίνητρο να δοκιμάσεις άλλη μάρκα όταν έρθει η ώρα να πάρεις το επόμενο. 

Οχι ότι αλλάζει κάτι βέβαια....όλα όβερ χιλιάρικο είναι πλέον με απειροελαχιστες διαφορες στο UI. 

Επεξ/σία από botoyos
  • Like 1
Δημοσ.

Ήρθε και έχει μέγεθος 5GB!  Προσωπικά δεν με πειράζει που άργησε. Καλύτερα να αργεί λίγο και να έρθει χωρίς προβλήματα παρά να έρθει αμέσως να σου βγάλει κάνα χοντρό bug και να ψάχνεις να βρεις πως θα επιστρέψεις στην παλιά έκδοση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μεγαλύτερο αρνητικό της Samsung δεν είναι ότι αργούν τα updates, επίσης μια χαρά λειτουργικό έχει.

Αλλά ότι τα κινητά της που προορίζονται για Ευρώπη, είναι όλα με Exynos.Πώς είχε βγάλει το A52S με τον Snapdragon 778 που είχε πουλήσει πολύ καλά και μετά τα Α53+A54 με Exynos όπως και σε άλλα μοντέλα;

Μόνο το S24 Ultra ξεχωρίζει με τον Snapdragon 8 Gen 3.

Δεν αρέσει όμως σε όλους το ορθογώνιο κινητό, ούτε θέλουν όλοι να δώσουν 1000€+.

Μόνο το S24 έχει τις καλύτερες διαστάσεις και είναι ελαφρύ.

Ακόμα και το S24-S24 FE, με τον  Exynos 2400 είναι, οπότε το σκέφτεται κάποιος να δώσει τα παραπάνω χρήματα σε σχέση με την σειρά A.

Η ειρωνία, είναι ότι βρίσκεις Motorola και Xiaomi με Snapdragon.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Όσοι λέτε ότι αργεί να πάρει τα updates η ότι μια τόσο μεγάλη αναβάθμιση δεν είναι τόσο σπουδαία ώστε να καθυστερεί τόσο η ότι το hardware και οι διαφορές είναι μικρές είστε απλά βαθειά νυχτωμενοι... 

Το θέμα είναι ότι έλυσε το πρόβλημα που υπήρχε και πλέον δίνει μια πραγματικά σταθερή και σπροβληματιστη έκδοση στους κατόχους των συσκευών της.  Δεν δίνει αναβάθμιση γκρίνια, την δίνει νωρίτερα από ότι περίμεναν οι χρήστες πάλι γκρίνια.   Αυτό μόνο ασχετοσυνη δείχνει και τίποτε άλλο.  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας ελπίσουμε ότι θα αποδειχθεί σταθερό, optimized και χωρίς πολύ bloatware...σε όλη την γκάμα των μοντέλων της.
Επίσης...καιρός είναι να δώσει πλήρως λειτουργικό μενού στην cover screen των Flip, όπως η Motorola για τα RZR!!

Επεξ/σία από gameleon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...