Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 29/4/2025 στις 1:58 ΜΜ, Tomahawk είπε

Θέλω να πάρω μια νέα σκούπα για το σπίτι και δε μπορώ να αποφασίσω μεταξύ Σκούπας robot ή Σκούπας stick.

Ειναι μπερδεμενη η φαση με τις roomba.
Αν εχεις κατοικιδια,την παιρνεις χτες.
Αν οχι,σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν  παιρνεις roomba αντι για stick ή συμβατικη.

Δεν κανει για σκουπισμα,αλλα για τριχες ειναι MUST,χωρις συζητηση.
Ξεχνα την για σφουγγαρισμα ,αυτα ειναι μπουρδες.

Τωρα που εχουν πεσει και οι τιμες,παρε μια που αδειαζει μονη της.
Μολις βρεις τα πατηματα,δε θα ξανασχοληθεις μαζι της,θα βαζεις προγραμμα και θα δουλευει μονη της,θα αδειαζει μονη της και θα φορτιζει μονη της.

Δουλος.

Πολυ σημαντικο,να καθαριζεις τις τριχες απο τον ροτορα και τους τροχους,εδικα τον μικρο.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πήρα την Narwal , το ακριβό κομμάτι που κάνει 900 ευρώ και είναι ευχαριστημένος.

κανει τρελή δουλειά και τον σφουγγάρισμα είναι τέλειο, σαν να το έκανα εγώ.

να πω ότι έχω σκύλο και δεν έχω καθόλου χάλια.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 hours ago, militarist said:

Εγώ πήρα την Narwal , το ακριβό κομμάτι που κάνει 900 ευρώ και είναι ευχαριστημένος.

κανει τρελή δουλειά και τον σφουγγάρισμα είναι τέλειο, σαν να το έκανα εγώ.

να πω ότι έχω σκύλο και δεν έχω καθόλου χάλια.

by sotos? Ειχες πριν σκουπα ρομποτ; Αν ναι, πες κανα συγκριτικό;

Δημοσ.

Κατσε να γραψω και εγω :D 

Το ιδανικο combo για εμενα ειναι ρομποτικη + stick 

Εχω κτηνος dyson ball καλωδιου και δεν ξερω καν αν δουλευει ακομα απο την αχρηστια 

Εχω την ρομποτικη την καλη για καθημερινη συντηρηση/σφουγγαρισμα και την στικ για τα εκτακτα που θα κανουν τα παιδια (ή εγω)

Για μια στο τοσο που θα σπασουν κατι και γεμισει το πατωμα πχ χοντρα κομματια γυαλιου (που οι στικ δεν κανουν δουλεια λογω κυκλωνικού καδου και στενου σωληνα) κλαιν χρησιμοποιω την πατροπαραδοτη με το φαρασι και τα υπολοιπα με την στικ

Παιζει βεβαια ρολο και σε τι φαση της ζωης σου βρισκεσαι 

Ενα ζευγαρι χωρις παιδια σκυλια γατια βολευονται και με τις πιο οικονομικες,ιδανικα με καδο αυτοματου αδειασματος/σφουγγαρισματος για να μην εισαι ολη την ωρα σκυψε αδειασε που μερικοι το βαριουνται και την παρατανε στο τελος

Οταν μπουν ομως παιδια κατοικιδια κλπ στην μεση εκει ζοριζει το θεμα και αν σε παιρνει αξιζει να επενδυσεις σε πιο εξυπνη (μεγαλυτερο κοστος) που δεν θα ρουφηξει καταλαθος ενα καλωδιο και θα την βρεις στην μεση του σπιτιου κολλημενη αλλα ουτε και θα κανεις "μετακομιση" πριν καθε καθαρισμα για να μην ειναι τιποτα στο πατωμα 

Το παιχνιδι των συμβιβασμων παιζεις απο εκει και περα και αν φτιαξεις μια ρουτινα καθαρισματος πριν την σκουπα την βγαζεις και πιο οικονομικα

Η κλασικη παγιδα που πατανε οι περισσοτεροι ειναι οτι παιρνουν μια τερμα budget εχουν μια λανθασμενη εντυπωση απο την κακη τους επιλογη και μετα τις κραζουν (been there done that) 

Οσοι εχουν ειδικα κατοικιδιο και δουν στο "καθαρισμενο" με την σκουπα σπιτι τι μαζευει ο καδος αναθεωρουν :)

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Sotosgl είπε

Κατσε να γραψω και εγω :D 

Το ιδανικο combo για εμενα ειναι ρομποτικη + stick 

Εχω κτηνος dyson ball καλωδιου και δεν ξερω καν αν δουλευει ακομα απο την αχρηστια 

Εχω την ρομποτικη την καλη για καθημερινη συντηρηση/σφουγγαρισμα και την στικ για τα εκτακτα που θα κανουν τα παιδια (ή εγω)

Για μια στο τοσο που θα σπασουν κατι και γεμισει το πατωμα πχ χοντρα κομματια γυαλιου (που οι στικ δεν κανουν δουλεια λογω κυκλωνικού καδου και στενου σωληνα) κλαιν χρησιμοποιω την πατροπαραδοτη με το φαρασι και τα υπολοιπα με την στικ

Παιζει βεβαια ρολο και σε τι φαση της ζωης σου βρισκεσαι 

Ενα ζευγαρι χωρις παιδια σκυλια γατια βολευονται και με τις πιο οικονομικες,ιδανικα με καδο αυτοματου αδειασματος/σφουγγαρισματος για να μην εισαι ολη την ωρα σκυψε αδειασε που μερικοι το βαριουνται και την παρατανε στο τελος

Οταν μπουν ομως παιδια κατοικιδια κλπ στην μεση εκει ζοριζει το θεμα και αν σε παιρνει αξιζει να επενδυσεις σε πιο εξυπνη (μεγαλυτερο κοστος) που δεν θα ρουφηξει καταλαθος ενα καλωδιο και θα την βρεις στην μεση του σπιτιου κολλημενη αλλα ουτε και θα κανεις "μετακομιση" πριν καθε καθαρισμα για να μην ειναι τιποτα στο πατωμα 

Το παιχνιδι των συμβιβασμων παιζεις απο εκει και περα και αν φτιαξεις μια ρουτινα καθαρισματος πριν την σκουπα την βγαζεις και πιο οικονομικα

Η κλασικη παγιδα που πατανε οι περισσοτεροι ειναι οτι παιρνουν μια τερμα budget εχουν μια λανθασμενη εντυπωση απο την κακη τους επιλογη και μετα τις κραζουν (been there done that) 

Οσοι εχουν ειδικα κατοικιδιο και δουν στο "καθαρισμενο" με την σκουπα σπιτι τι μαζευει ο καδος αναθεωρουν :)

Συμφωνώ απόλυτα, πήρα μια ακριβή αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά , έχω σκύλο και η σκούπα περνάει καθημερινά και 2 φορές (σκούπισμα και σφουγγάρισμα) το σπίτι μιλάμε είναι πεντακάθαρο , δεν το πίστευα στην αρχή.

Επεξ/σία από militarist
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 2/5/2025 στις 7:31 ΜΜ, militarist είπε

Συμφωνώ απόλυτα, πήρα μια ακριβή αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά , έχω σκύλο και η σκούπα περνάει καθημερινά και 2 φορές (σκούπισμα και σφουγγάρισμα) το σπίτι μιλάμε είναι πεντακάθαρο , δεν το πίστευα στην αρχή.

απο Geekbuying την πήρες?

Δημοσ.

Τελικα οπως καταλαβαινω, η ζητηση για robot ή stick, προηλθε κυριως απο οσους εχουν κατοκιδια.

Γιατι μονο ετσι, δικαιολογειται καπως ή υπαρξή τους και η χρήση τους, καθώς κατα τα λοιπα για πολλους λογους, μαλλον ειναι ασυμφορη.

Και τελικα αυτα τα μπλιμπλικια, μαλλον σε λιγα χρονια χαλανε κιολας,

ενω με μια κλασικη σκουπα των 100ευρω, περνας απροβληματιστα δεκαετιες.

Δεν υπαρχει συγκριση.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mountains1 είπε

Τελικα οπως καταλαβαινω, η ζητηση για robot ή stick, προηλθε κυριως απο οσους εχουν κατοκιδια.

Γιατι μονο ετσι, δικαιολογειται καπως ή υπαρξή τους και η χρήση τους, καθώς κατα τα λοιπα για πολλους λογους, μαλλον ειναι ασυμφορη.

Και τελικα αυτα τα μπλιμπλικια, μαλλον σε λιγα χρονια χαλανε κιολας,

ενω με μια κλασικη σκουπα των 100ευρω, περνας απροβληματιστα δεκαετιες.

Δεν υπαρχει συγκριση.

Γιατι να δωσεις 100 για ηλεκτρικη σκουπα; 
Με 10€ παιρνω σετ σκουπα και φαρασι και κραταει μια ζωη

Ρε συ εκανες τρομακτικα αλματα λογικης

Πλεον δεν ειναι η γυναικα ολη μερα στο σπιτι,οταν δουλευουν και οι 2 γιατι στο ρεπο μου να καθομαι να κανω δουλειες ενω υπαρχουν εργαλεια που μου γλυτωνουν χρονο; (αυτο ειναι που πληρωνεις ουσιαστικα)

Γυρνας σε ενα ηδη σκουπισμενο σφουγγαρισμενο σπιτι με τις ρομποτικες,με τις Στικ με μπαταρια κανεις μια βολτα και σε 5 λεπτα ξεμπερδεψες χωρις βαλε βγαλε πριζες.

Αν βαλεις και παιδια σκυλια γατια μεγαλυτερα σπιτια παλι γερνει στις αλλες 2 κατηγοριες και στο παω και σε ενα βημα παραπανω γιατι οχι καλωδιου σε μορφη στικ που βρισκεις και με 40€ για να μην σερνεις το απολιθωμα απο πισω;

Το οτι γινεται και σκουπα για το αυτοκινητο/μικροδουλειες/στρωματα/καναπεδες/καλοριφερ ειναι bonus 

Το μονο που δινω στις παραδοσιακες σκουπες ειναι λογω ρευματος η δυναμη στο καθαρισμα χαλιων (στο πατωμα δεν παιζει ρολο) και η χοντρη σωληνα που δεν μπουκωνει και να τραβηξεις καλτσες μπαταριες και γενικα χοντρα πραγματα 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα

Κι εγώ ψάχνω μία stick για γατότριχες σε ρουχα, σεντόνια κλπ

Εχετε κάποια να προτείνετε?

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις ότι το βιοτικό σου επίπεδο έχει εκτοξευτεί όταν το σπίτι σου σκουπίζεται από ρομποσκούπες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, phanispal είπε

Καταλαβαίνεις ότι το βιοτικό σου επίπεδο έχει εκτοξευτεί όταν το σπίτι σου σκουπίζεται από ρομποσκούπες.

Μπαααααα 
Οταν εχεις λεφτα να σου ερχεται γυναικα για σκουπισμα ξεσκονισμα σιδερωμα εχεις ανεβει επιπεδο πραγματικα.
Σκουπα ρομποτικη βρισκεις και κατω απο 100€ 

• Like 1
  • Haha 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την πήρα εγώ πέρσι το καλοκαίρι στα 250 και έχει βγει σκυλί.

Έχει βγάλει ανακαίνιση με πολύ χώμα και καθαρισμό επαγγελματικου χώρου 1 φορά την βδομάδα.

Δεν έχει πάθει τίποτα και έχει αρκετή δύναμη. 

Στο auto μου βγάζει ένα μισάωρο περίπου συνεχόμενα. 

Ανταλλακτικά βρίσκεις αν ποτέ πάθει τίποτα. Το μόνο μείον για μένα είναι ότι η βάση δεν έχει πινακια για να φορτίζει τη μπαταρία με το που ακουμπάς τη σκούπα αλλά μικρό το κακό. 

Τώρα γλυκοκοιτάζω μέχρι το τέλος του χρόνου να πάρω καμιά ρομποτική της narwal κυρίως για το σφουγγαρισμα μεσοβδόμαδα που βαριέμαι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...