Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dbrillis είπε

Λεω τα ιδια σε πολλα θεματα για σκουπες stick και δεχομαι κριτικη και κοροϊδία.

Ναι μωρέ νταξ, σε τεχνολογικό forum είσαι, σου λένε 2025 έχουμε, με καλώδιο θα σκουπίζεις (βάζουν και το κλασικό πλέον jpg με το Μπέζο και την εφημερίδα);

Ρομποσκούπα, χαρτογράφηση χώρου και σύνδεση με το Tesla από κάτω που φορτίζει με καλώδιο απ' το μπακόνι.

• Like 2
  • Haha 1
  • Moderators
Δημοσ.
22 hours ago, phanispal said:

Έτσι πιπίλαγε το μυαλό της γυναίκας μου μια ξαδέρφη της να πάρει Dyson stick και φυσικά έπρεπε να πάρουμε κι εμείς, για να έρθει μετά από κάνα χρόνο να μας πει ότι τα έπαιξε η μπαταρία της δικής της Dyson, και το service της ζήτησε το κόστος της σκούπας για αλλαγή μπαταρίας, επειδή λέει δεν έπρεπε να τη βάζει συνεχώς στη φόρτιση.

Στα χρήματα που αναφέρεις λογικά έχει την V8 ή την V10 (που πρακτικά είναι το ίδιο μοντέλο):

$130 η ορίτζιναλ μπαταρία

$40 η μούφα μπαταρία (υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές)

Στο σέρβις μπορούν να ζητάνε ότι θέλουν, αλλά είναι υπόθεση δύο λεπτών η αλλαγή μπαταρίας.

• Like 2
Δημοσ.
22 ώρες πριν, phanispal είπε

Μα ρε φίλε, τους τελευταίους μήνες δεν ξέρω κι εγώ πόσα νήματα έχουν ανοίξει για ρομποσκούπες και stick.

Έτσι πιπίλαγε το μυαλό της γυναίκας μου μια ξαδέρφη της να πάρει Dyson stick και φυσικά έπρεπε να πάρουμε κι εμείς, για να έρθει μετά από κάνα χρόνο να μας πει ότι τα έπαιξε η μπαταρία της δικής της Dyson, και το service της ζήτησε το κόστος της σκούπας για αλλαγή μπαταρίας, επειδή λέει δεν έπρεπε να τη βάζει συνεχώς στη φόρτιση. Εν τω μεταξύ η φοβερή και τρομερή Dyson των 300€ στο full speed πάνω από 15 λεπτά δεν κρατάει ούτε καινούργια, οπότε σπίτι ολόκληρο δε σκουπίζεις για κανένα λόγο. Αλλά τα 300€, 300€.

Και μ' αυτά και μ' αυτά παίρνεις μια σκούπα stick 300€ για περιστασιακό σκούπισμα, αν πέσει κάνα ψίχουλο. Να γελάει ο κόσμος δηλαδή.

Δυστυχώς μεγάλη αλήθεια. Στο τέλος χρησιμοποιώ πάντα την συμβατική σκούπα 15αετίας που έχω. Δεν νιώθω ποτέ καθαρός με τις stick και όλες αυτές

Δημοσ.

Cobra delongi.... Την έχω ακόμη σε μισώ ώρα έχω κάνει όλο το σπίτι και κάτω από τα έπιπλα. Οι ρομποτικές για αίθουσες εκδηλώσεων καλές είναι (και μερικά σπίτια φυσικά, ανάλογα όπως γράφτηκε ήδη). Οι στικ κάνουν ότι έκανε το επαναφορτιζόμενο σκουπάκια που είχαμε παλιά για να μην βγάζουμε το φαράσι μετά το σκούπισμα με τη χειρός αλλά εντάξει λίγο καλύτερα. Γενικά όλα αυτά είναι για όσους θέλουν να ξοδεύουν λεφτά... Οι πρακτικοί και χαμηλού εισοδήματος άνθρωποι απλά θα σκουπίσουν με την ηλεκτρική και θα κρατήσουν τα λεφτά για άλλες σημαντικότερες δουλειές. 

Συμβουλή, μην νομίζουμε ότι χρειαζόμαστε απαραίτητα κάθε νέα εφεύρεση που βγαίνει.

Δημοσ.
Στις 29/4/2025 στις 4:33 ΜΜ, SabotazNic είπε

Εμείς έχουμε μια των 120 ευρώ, izzy. Βολεύει λόγω κατοικίδιων. Αντε βγάλε καθημερινά την άλλη, τράβα καλώδιο, μάζεψε καλώδιο, άλλαξε χώρο, τράβα καλώδιο, μάζεψε καλώδιο. Αλλά με αυτήν κάνουμε το εβδομαδιαίο καθάρισμα. 

Ακόμα και τα swiffer δεν αξίζουν για παρκέ/πλακάκι μιας και γεμίζουν για πλάκα. Αυτά αντε για κάτω από ντουλάπες κάνουν. 

ειναι πολυ βολικη η στικ για καθημερινη χρήση με ευελιξία χωρις καλωδια.

μεχρι και το αυτοκινητο καθαρίζεις.

Εγω πηρα με 110 ευρω απο τα λιντλ εχει ακομη και εξαρτημα για σφουγγαρισμα.

Δημοσ.

για σπιτι με +100τμ με ευκολη διαρυθμηση και απλη διακοσμηση, χωρις φρου-φροου και αρωματα ειναι no brainer ο συνδυασμος:  
- ρομποτικη για καθημερινο καθαρισμα οσο λειπεις στη δουλεια 
- στικ για κανα εξτρα περασμα το ΣΚ αν χρειαζεται 

ρομποτικη χαλβαδιαζω της Narwal , και stick εχω μια Proscenic (P13 - 115Eur) την οποια πηρα και στους γονεις μου αφου δανεισα τη δικη μας για το απαραιτητο μαμα-τεστ :) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμβατική Miele χωρίς σακούλα, CX1 125, κανά 250άρι. Θα βαρεθείς να την βλέπεις και να σε βλέπει. "Toyota" δεν σπάει δεν χαλάει. 

Επεξ/σία από Makis38
Δημοσ.

πηρα μια stick bosch που κανει σκουπισμα και σφουγγαρισμα και ειμαι ευχαριστημενος παντως δεν μπεκω ουτε με φαρασια ουτε με κουβαδες ουτε με καλωδια, μια χαρα και ειναι και πιο ευχαριστο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...