Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνώμες για dreame l10s ultra; Η κάποια σε αυτά τα λεφτά (500€) να σφουγγαριζει σε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού να στεγνώνουν τα pads, να αδειάζει αυτόματα κάδος και το νερό.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NOODLE είπε

Γνώμες για dreame l10s ultra; Η κάποια σε αυτά τα λεφτά (500€) να σφουγγαριζει σε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού να στεγνώνουν τα pads, να αδειάζει αυτόματα κάδος και το νερό.

Την πήρα από public την Gen 2 με 449 πριν λίγες μέρες μετά από αρκετή έρευνα και κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχεις κάθε μέρα καθαρό σπίτι χωρίς να κάνεις τίποτα. Σίγουρα δεν καθαρίζει τελείως λεκέδες στο πάτωμα της κουζίνας που έχουν στεγνώσει αλλά κάνει αρκετά καλή δουλειά σε laminate που έχω. Απλά πρέπει να προσέχεις μην αφήνεις καλώδια κάτω γιατί όπως σήμερα που είχα ξεχάσει ένα μπλεκτηκε και σταμάτησε όσο έλειπα. Σκεφτόμουν αρκετά αν αξίζει η x40 ultra, mova p50 ultra(ή και narwal έβλεπα απλά δεν έμπαινε homeassistant) τα 300 ευρώ παραπάνω αλλά μετά από διάφορα σχόλια στο reddit που διάβασα για τις ασήμαντες για μένα διάφορες συν ότι public μπορείς να βάλεις άτοκες δόσεις κατέληξα με αυτή. 

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mikeser είπε

Την πήρα από public την Gen 2 με 449 πριν λίγες μέρες μετά από αρκετή έρευνα και κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχεις κάθε μέρα καθαρό σπίτι χωρίς να κάνεις τίποτα. Σίγουρα δεν καθαρίζει τελείως λεκέδες στο πάτωμα της κουζίνας που έχουν στεγνώσει αλλά κάνει αρκετά καλή δουλειά σε laminate που έχω. Απλά πρέπει να προσέχεις μην αφήνεις καλώδια κάτω γιατί όπως σήμερα που είχα ξεχάσει ένα μπλεκτηκε και σταμάτησε όσο έλειπα. Σκεφτόμουν αρκετά αν αξίζει η x40 ultra, mova p50 ultra(ή και narwal έβλεπα απλά δεν έμπαινε homeassistant) τα 300 ευρώ παραπάνω αλλά μετά από διάφορα σχόλια στο reddit που διάβασα για τις ασήμαντες για μένα διάφορες συν ότι public μπορείς να βάλεις άτοκες δόσεις κατέληξα με αυτή. 

Άρα σε παιχνίδια διάσπαρτα του μικρού μπορεί να έχω θέμα..

Xiaomi x20+ έχεις γνώμη;

Κρίμα με είχε ψήσει η dreame η να πήγαινα και σε ανώτερο μοντέλο αλλά δεν την ξέρω καθόλου σαν μαρκα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, NOODLE είπε

Xiaomi x20+ έχεις γνώμη;

Κρίμα με είχε ψήσει η dreame η να πήγαινα και σε ανώτερο μοντέλο αλλά δεν την ξέρω καθόλου σαν μαρκα

Σε παιχνίδια δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν βρίσκει πουθενά ούτε όταν περνάει ανάμεσα σε καρέκλες τραπεζαρίας ούτε σε παντόφλες παπούτσια τσάντες που μπορεί να έχω αφήσει μες τη μέση.  Απλά λόγω έλλειψης κάμερας δεν αναγνωρίζει καλά τα καλώδια πχ που είναι παρατημένα στο πάτωμα. Η x20+ πάνω κάτω ίδια είναι χωρίς όμως επεκτεινκμενο βραχίονα για σφουγγάρισμα στη γωνία, χειρότερη αποφυγή εμποδίων λόγω λιγότερων αισθητήρων και έλλειψη δοχείου νερου στη σκουπα οπότε πρέπει να γυρνάει πιο συχνά στη βάση.

Δες από dreame και την x40 ultra και την πιο καινούργια l50 pro ultra(#1 στο vacuum wars) σε ανώτερα μοντέλα 

Επεξ/σία από mikeser
  • Like 1
Δημοσ.
10 hours ago, NOODLE said:

Xiaomi x20+ έχεις γνώμη;

X20+ έχω εγώ εδώ και κανά χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν έχει χαθεί ή κολλήσει ποτέ μέσα στο σπίτι (πράγμα που  η προηγούμενη που είχα έκανε μετά από ένα σημείο σχεδόν πάντα - να χάνεται εννοώ) και κάνει καλή δουλειά. Μια φορά μόνο ρούφηξε ένα μικρό διάφανο πλαστικό βυσματάκι και φράκαρε η βούρτσα οπότε σταμάτησε. Όντως δεν κουβαλάει  μαζί της νερό αλλά επιστρέφει στην βάση για να ξαναβρέξει τα πανάκια αλλά αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι τα καθαρίζει κιόλας. Φυσικά αργεί περισσότερο. Έχε υπόψην ότι τουλάχιστον η συγκεκριμένη μπορεί να αυτοκαθαρίζεται στην βάση της αλλά συχνά πυκνά πρέπει να καθαρίζεις χειροκίνητα την βάση στο σημείο που πλένει τα πανάκια γιατί εκεί μαζεύεται αρκετή βρωμιά και στεγνώνει. 

Δημοσ.

καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια σκούπα  βρήκα αυτήν είναι ποιοτική?για καθαρισμό σπιτιού 65τμ Σκούπα Stick  υπάρχει κάτι αλλο? Σε αυτά τα χρήματα?

https://www.eorfanos.gr/skoupa-stick-rohnson-r-1239  

Εάν εχετε να προτείνετε κάποια άλλη καλύτερη και με λίγα χρήματα παραπάνω ενημερώστε με 

Σας ευχαριστω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...