mercast Δημοσ. Τρίτη στις 04:21 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:21 μμ Γεια σε όλους! Ενδιαφέρομαι να κάνω αναβάθμιση από 200άρα σε 300άρα με το Gigabit Voucher. Κανονικά ξέρω ότι για να κάνω αναβάθμιση θα πρέπει να έχω από 100 και κάτω. Παρολαυτά το συμβόλαιο μου λήγει τον Σεπτέμβριο. Ξέρει κανείς αν κάνω διακοπή και καινούργια γραμμή αν θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω; Αν όχι, υπάρχει κανένα άλλο κολπο τώρα που λήγει το συμβόλαιό μου;
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 9 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 9 ώρες On 29/04/2025 at 16:21, mercast said: Γεια σε όλους! Ενδιαφέρομαι να κάνω αναβάθμιση από 200άρα σε 300άρα με το Gigabit Voucher. Κανονικά ξέρω ότι για να κάνω αναβάθμιση θα πρέπει να έχω από 100 και κάτω. Παρολαυτά το συμβόλαιο μου λήγει τον Σεπτέμβριο. Ξέρει κανείς αν κάνω διακοπή και καινούργια γραμμή αν θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω; Αν όχι, υπάρχει κανένα άλλο κολπο τώρα που λήγει το συμβόλαιό μου; Θα μπορείς αλλά θα πληρώσεις ρήτρα για σπάσιμο συμβολαίου, ακόμα κι αν ζητήσεις να σε υποβαθμίσουν σε 100. Επίσης θα πρέπει να περάσει κι ένας μήνα στην 100αρα ώστε να εκδοθεί λογαριασμός τον οποίο ζητάει το voucher.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα