Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα μπορεί κάποιος να μου πει πως λειτουργεί αυτό .
Είχα πάρει αναρρωτική από 1-15 του μήνα το εφκα μου έβαλε 118ευρω ο Εργοδότης μου πρέπει να μου συμπληρώσει το υπόλοιπο μισθό ?

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ότι γνωρίζω ο εργοδότης σου πληρώνει τις 3 πρώτες μέρες , έτσι μου είπε η λογίστριά μου. Δεν ρώτησα αλλού.

Επεξ/σία από Amanda88
Δημοσ.
Στις 29/4/2025 στις 8:19 ΜΜ, nio34 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα μπορεί κάποιος να μου πει πως λειτουργεί αυτό .
Είχα πάρει αναρρωτική από 1-15 του μήνα το εφκα μου έβαλε 118ευρω ο Εργοδότης μου πρέπει να μου συμπληρώσει το υπόλοιπο μισθό ?

Μέχρι τις 3 μέρες τις πληρώνει50-50 ο εργοδότης & ΕΦΚΑ .

Μετα τις 3 μέρες ο ΕΦΚΑ. Εάν δούλεψες κανονικά μετά τη αναρρωτική τις πληρώνει ο εργοδότης δηλαδή μετά τις 15

Δημοσ.

Τις πρώτες 3 μέρες πληρώνει μόνο ο εργοδότης το μισό ημερομίσθιο.

Για τις επόμενες ο ΕΦΚΑ αλλά χρειάζεται να έχεις κάποια ένσημα, δε ξέρω πόσα, για να αποζημιωθείς.

Δημοσ.

Λοιπόν.αν είσαι στον εργοδότη τουλαχιστον 6 μήνες ο εργοδότης οφείλει να σε πληρώσει διαφορά μισθού για τις πρώτες 15ημερες μειωμένες κατά 1,5 μεροκάματο και να σου βάλει και τα ένσημα. Δηλαδή…

Πχ αν εσύ για 15 ημέρες εργασίας περνεις 750€ (50€ ανά ημέρα) κ αφού ο ΕΦΚΑ σου έδωσε 118€ τότε θα πρέπει ο εργοδότης να σου δώσει 750€(μισός μισθός 15ημ)-118€(ΕΦΚΑ)-150€(1,5 μεροκάματο)=482€.

τα 50€/ημέρα μεροκάματο το έκανα έτσι για να βγει στρογγυλό το ποσό του 15νθημερου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...