Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Εργάζομαι τα τελευταία χρόνια στην εστίαση στο κομμάτι του σέρβις και όπως καταλαβαίνετε ορθοστασία και άπειρα χιλιόμετρα είναι τα χαρακτηριστικά που ζω καθημερινά. Μέχρι στιγμής είχα τα ASICS nimbus , τα οποία με άφησαν ικανοποιημένο αλλά όχι τρελά. 

Κοιτώ τώρα για άλλες επιλογές. Είδα τα εξής δύο ,

hoka bondi 9

nb more v5

Προφανώς θα εκτιμούσα την οποιαδήποτε βοήθεια όχι μόνο για τα δύο αυτά συγκεκριμένα μοντέλα. 

( Το χρηματικό δεν είναι κριτήριο καθώς επιθυμώ να διαθέσω ένα σεβαστό ποσό για την καθημερινή μου δουλειά ) 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Hoka Bondi είναι μια καλή επιλογή για όσους έχουν πολύ ορθοστασία, κίνηση και ζυγίζουν πολλά κιλά. Νομίζω σε σχέση με τα NB που προτείνεις πως θα είναι καλύτερα. Και τα Ultraboost που αναφέρθηκαν αποτελούν μια καλή επιλογή. 

Επεξ/σία από mariosnik_
  • Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, zio10 είπε

Φίλος είναι ευχαριστημένος με adidas ultraboost.

Κι εγώ. Αλλά για περπάτημα όχι για δουλειά. 

• Haha 1
Δημοσ.

reebok work N cushion που είναι για δουλειά όχι τρέξιμο όπως τα υπόλοιπα και στο 1/3 του κόστους

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα υπερψηφίσω κι εγώ την πρόταση του @nvel, έχοντας πάρει το συγκεκριμένο παπούτσι 4-5 φορές. Αδιάφορο οπτικά (κάτι που θες στο σέρβις, ιδιαίτερα σε «καλούτσικα» μαγαζιά), ελαφρώς αντι-ολισθητικό (να μπορείς να μπεις σε καμιά κουζίνα), και αρκετά ανθεκτικό για να βγάλει όλη τη σεζόν... χωρίς να σου χαλάσει τα πόδια.

Τα πανάκριβα παπούτσια στίβου, είναι εξαιρετικά, αλλά γι' αθλητικές δραστηριότητες. Κι εγώ έχω τα Asics Nimbus, αλλά δε θα τα 'βαζα για σέρβις. Θεωρώ ότι δε προσφέρουν κάτι περισσότερο στη συγκεκριμένη χρήση (και κοστίζουν Χ3).

Παρεμπιπτόντως, οι περισσότεροι που ξέρω και κάνουν... "σκληρό" σέρβις (σεζόν), προτιμούν Sketchers. Απλά το αναφέρω. 

Επεξ/σία από Haldol
  • Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, zio10 είπε

Φίλος είναι ευχαριστημένος με adidas ultraboost.

Φίλη καθαρίστρια έχει τα ultraboost. Πολύ ευχαριστημένη όταν τη ρώτησα. 

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Κι εγώ. Αλλά για περπάτημα όχι για δουλειά. 

Αυτός τα φορούσε για δουλειά, δεν ξέρω αν έχει βρει κάτι καλύτερο αλλά ήταν ευχαριστημένος.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Haldol είπε

Θα υπερψηφίσω κι εγώ την πρόταση του @nvel, έχοντας πάρει το συγκεκριμένο παπούτσι 4-5 φορές. Αδιάφορο οπτικά (κάτι που θες στο σέρβις, ιδιαίτερα σε «καλούτσικα» μαγαζιά), ελαφρώς αντι-ολισθητικό (να μπορείς να μπεις σε καμιά κουζίνα), και αρκετά ανθεκτικό για να βγάλει όλη τη σεζόν... χωρίς να σου χαλάσει τα πόδια.

Τα πανάκριβα παπούτσια στίβου, είναι εξαιρετικά, αλλά γι' αθλητικές δραστηριότητες. Κι εγώ έχω τα Asics Nimbus, αλλά δε θα τα 'βαζα για σέρβις. Θεωρώ ότι δε προσφέρουν κάτι περισσότερο στη συγκεκριμένη χρήση (και κοστίζουν Χ3).

Παρεμπιπτόντως, οι περισσότεροι που ξέρω και κάνουν... "σκληρό" σέρβις (σεζόν), προτιμούν Sketchers. Απλά το αναφέρω. 

Δεν είναι και πολύ άνετα όμως τα Work n Cushion, έχουν μαλακό πάτο αλλά η σόλα είναι σχεδόν κούτσουρο.

Επίσης, για καλοκαίρι δεν ενδείκνυνται γιατί δεν αναπνέουν και γενικά είναι αρκετά ζεστά.

Τέλος, η αντοχή είναι σχετική, τα δικά μου σκίστηκαν μπροστά σε 3-4 μήνες με απλή χρήση.

• Like 2
Δημοσ.

Για αυτό ανέφερα παιδιά το θέμα του κόστους. Εργάζομαι στο εξωτερικό σε υψόμετρο 2,500 σε μια τεράστια βεράντα, φουλ περπάτημα - τρέξιμο και το καλοκαίρι έχει φουλ ζέστη παρά το υψόμετρο. Τα asics gel nimbus 26 μου έβγαλαν 2 σαιζόν και μπορώ να πω πως άξιζαν τα χρήματα τους. Έως τότε ήταν το πιο ακριβό παπούτσι που είχα αγοράσει. Για αυτό και ψάχνω ένα καλό παπούτσι που να βγάλει τα χρήματα του για 2 χρόνια φουλ δουλειάς , αλλά να τα βάζω και για ένα ήπιο τρέξιμο η περπάτημα εκτός δουλειάς. Δυστυχώς πρέπει να ναι μαύρα οπότε οκ, το εμφανισιακο δεν είναι προφανώς βασικό κριτήριο. 

Δημοσ.

+1 από μένα για τα hoka bondi 

ενώ τα Nimbus τα ευχαριστιέμαι σε τρέξιμο σε ορθοστασία δεν τα προτιμώ καθόλου. ωραία είναι και τα ultra boost αν δεν σε ενοχλεί που είναι σαν "κάλτσα" οπότε μπορεί να νιώσεις κάποια πίεση. επίσης θα σου πρότεινα και τα nike vomero.

με σειρά προτίμησης στα δικά μου γούστα θα τα έβαζα ως εξής: hoka bondi, nike vomero, ultraboost, nimbus 

• Like 1
Δημοσ.

reebok work N cushion , σαν εμφανιση κατάμαυρα χωρις περισπασμους. Στην ορθοστασία βοηθανε αλλα η αντιολισθητικη σολα εχει πλέον υποβαθμιστεί. Σε δουλεια σε κουζίνες , την τελευταια φορά που τα πήρα δεν προσφέρουν την σιγουριά σε ολισθηρα δάπεδα (οπως τα παλαιότερα ζευγάρια που είχα πάρει). Παρόμοιες κριτικές βλέπω πλέον και στο σκρουτζ.

Βεβαια ειναι και στην μισή τιμή απο ολα τα υπόλοιπα που προτειναν οι χρήστες. Πιστεύω αξίζουν μια δοκιμή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...