nchatz Δημοσ. Τρίτη στις 06:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:22 μμ Η LG ετοιμάζεται να κλείσει οριστικά τους servers που είναι υπεύθυνοι για τις ενημερώσεις των smartphones της στις 30 Ιουνίου 2025, σηματοδοτώντας το τελικό τέλος για τα κινητά της εταιρείας. Η LG προειδοποιεί τους πελάτες της ότι οι ενημερώσεις λογισμικού θα είναι αδύνατες μετά από αυτή την ημερομηνία. Η ανακοίνωση τερματισμού των υπηρεσιών ήταν αναμενόμενη. Όταν η LG αποχώρησε από τη βιομηχανία smartphones το 2021, είχε υποσχεθεί στους υπάρχοντες πελάτες της ότι τα μοντέλα Velvet, Wing, καθώς και οι σειρές G και V από το 2019 και μετά, θα λάμβαναν ενημερώσεις Android για τρία χρόνια από το έτος κυκλοφορίας τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι διαθέσιμες μόνο ενημερώσεις ασφαλείας και αναβαθμίσεις στο Android 12 ή Android 13, ανάλογα με τις συσκευές. Ωστόσο, η LG διατήρησε τους servers ενημερώσεών της ενεργούς για μεγαλύτερο διάστημα από την προθεσμία που είχε υποσχεθεί. Όπως αναφέρεται, τα λειτουργικά τηλέφωνα LG θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν και μετά το κλείσιμο των servers. Παρόλα αυτά, η εξέλιξη αυτή αποτελεί το τελικό χτύπημα, καθώς οι συσκευές δεν θα μπορούν πλέον να λάβουν μελλοντικές βελτιώσεις ή διορθώσεις ασφαλείας. Παράλληλα, το λογισμικό για υπολογιστές LG Bridge θα σταματήσει επίσης να λειτουργεί στα τέλη Ιουνίου. Το συγκεκριμένο λογισμικό χρησιμοποιείται για τη μεταφορά αρχείων και επαφών από τηλέφωνα LG, μαζί με υποστήριξη για ενημερώσεις, αντίγραφα ασφαλείας και αποκατάσταση συσκευών. Για τους καταναλωτές που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν LG smartphone, η ανακοίνωση σηματοδοτεί την τελευταία ευκαιρία τους να εγκαταστήσουν τυχόν διαθέσιμες ενημερώσεις Android προτού αυτές γίνουν οριστικά μη διαθέσιμες. Η απόφαση της LG να αποχωρήσει από την αγορά των smartphones το 2021 αποτέλεσε μια σημαντική αλλαγή για την εταιρεία, η οποία κάποτε ήταν ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
MikeGR7 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) LG Optimus One! Το πρωτο μου Android κινητο! LG G2! Το αγαπημενο μου Android ολων των εποχών μαζι με το HTC Desire! Κριμα που σταμάτησε η LG... Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από MikeGR7 20
NiKoSmile Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Σαν να κρατάς ανοιχτό fax για να σου έρθει e-mail. Έτσι νιώθει όποιος περιμένει update σε LG. 🤭 Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από NiKoSmile 1 1 2 1 10
-dL- Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) Έχω ακόμα το Pixel 2XL που είναι φτιαγμένο απο την LG. Δεν έχω βρεί ακόμα κινητό να με καλύπτει περισσότερο απο αυτό. Κάμερα, επεξεργαστής, δαχτυλικό πίσω, active edge, λεπτό και όμορφο με στέρεο ήχο και Hidef dac. Πρέπει να υπήρξε μεγάλο παρασκήνιο πίσω απο την απόφαση να κλείσει το τμήμα τηλεφωνίας μια εταιρεία που είναι ηγέτης στις οθόνες για να απομακρυνθεί απο μια συσκευή όλο οθόνη... βέβαια οι περισσότερες εταιρίες οθόνες OLED LG έχουν στα κινητά... οπότε κάποιος κορεάτης διευθυντής δεν είχε όραμα για παραπάνω και αρκέστηκε στις εύκολες πωλήσεις OEM... Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από -dL- 5 1
st2 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 12 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε LG Optimus One! Το πρωτο μου Android κινητο! LG G2! Το αγαπημενο μου Android ολων των εποχών μαζι με το HTC Desire! Κριμα που σταμάτησε η LG... Κινηταρα δεν ηθελα να το αλλαξω 1
kabamaru80 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 11 λεπτά πριν, -dL- είπε Έχω ακόμα το Pixel 2XL που είναι φτιαγμένο απο την LG. Δεν έχω βρεί ακόμα κινητό να με καλύπτει περισσότερο απο αυτό. Κάμερα, επεξεργαστής, δαχτυλικό πίσω, active edge, λεπτό και όμορφο με στέρεο ήχο και Hidef dac. Πρέπει να υπήρξε μεγάλο παρασκήνιο πίσω απο την απόφαση να κλείσει το τμήμα τηλεφωνίας μια εταιρεία που είναι ηγέτης στις οθόνες για να απομακρυνθεί απο μια συσκευή όλο οθόνη... βέβαια οι περισσότερες εταιρίες οθόνες OLED LG έχουν στα κινητά... οπότε κάποιος κορεάτης διευθυντής δεν είχε όραμα για παραπάνω και αρκέστηκε στις εύκολες πωλήσεις OEM... Ηταν θέμα πλακετών που καίγονταν για πλάκα ειδικά μετα το G3 η ταφόπλακα για τα κινητά της LG. Επίσης, δεν είχαν τις αναμενόμενες πωλήσεις. Εγώ έχω ακόμα λειτουργικό το viewty, οχι ότι το χρησιμοποιώ αλλά ακόμα δουλεύει... 2 2
pj2501 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 12 λεπτά πριν, -dL- είπε Έχω ακόμα το Pixel 2XL που είναι φτιαγμένο απο την LG. Δεν έχω βρεί ακόμα κινητό να με καλύπτει περισσότερο απο αυτό. Κάμερα, επεξεργαστής, δαχτυλικό πίσω, active edge, λεπτό και όμορφο με στέρεο ήχο και Hidef dac. Πρέπει να υπήρξε μεγάλο παρασκήνιο πίσω απο την απόφαση να κλείσει το τμήμα τηλεφωνίας μια εταιρεία που είναι ηγέτης στις οθόνες για να απομακρυνθεί απο μια συσκευή όλο οθόνη... βέβαια οι περισσότερες εταιρίες οθόνες OLED LG έχουν στα κινητά... οπότε κάποιος κορεάτης διευθυντής δεν είχε όραμα για παραπάνω και αρκέστηκε στις εύκολες πωλήσεις OEM... μπαταρια? 1
Athoz Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) Έχω δώσει V30 και V60 σε συγγενείς, είναι ενεργά και αξιόπιστα. Η μετάβαση μου από V60 σε OnePlus 11 ήταν μεγάλη υποβάθμιση, πέρα από 5G+Vowifi που δεν υποστήριζε Ελλάδα το πρώτο. Νομίζω η σειρά V είχε από τα πιο προσεγμένα κινητά της αγοράς αλλά το μάρκετινγκ ήταν αυτό που κυριαρχεί και έκλεισε τις εταιρίες που πραγματικά καινοτομούσαν Nokia, HTC και LG. Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από Athoz 3 2
koutsis Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Πρώτο μου android κινητό το LG G2. φανταστικό για την εποχή του! 1 1
ShadowSpectre Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Κοίτα να δεις πως αλλάζουν οι εποχές. Θυμάμαι κάποτε όλοι είχαν G2 και G3 γιατί ήταν όντως τα καλύτερα της εποχής τους και τελικά, το χάος. 1
ptriv1 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Η είσοδος μου στα κινητά με οθόνη αφής ένα LG KP500 με πενάκι (το έχω ακόμα πλήρως λειτουργικό) και το αμέσως επόμενο για είσοδο στο Android ένα LG P500 αυτό το κινητό πόσο το χάρηκα δεν λέγεται.
dialteo Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Ωραίες εποχές με ωραίο ανταγωνισμό...LG G1, G2, Samsung S1, S2, S3, Apple 4s, 5, 5s, Nexus Google (κατασκευής LG παρακαλώ)...κάθε 3 μήνες μια έκπληξη. Κρίμα που τα κινητά έχουν γίνει βαρετά. 2 1
stivaks72 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 ώρα πριν, -dL- είπε Έχω ακόμα το Pixel 2XL που είναι φτιαγμένο απο την LG. Δεν έχω βρεί ακόμα κινητό να με καλύπτει περισσότερο απο αυτό. Κάμερα, επεξεργαστής, δαχτυλικό πίσω, active edge, λεπτό και όμορφο με στέρεο ήχο και Hidef dac. Πρέπει να υπήρξε μεγάλο παρασκήνιο πίσω απο την απόφαση να κλείσει το τμήμα τηλεφωνίας μια εταιρεία που είναι ηγέτης στις οθόνες για να απομακρυνθεί απο μια συσκευή όλο οθόνη... βέβαια οι περισσότερες εταιρίες οθόνες OLED LG έχουν στα κινητά... οπότε κάποιος κορεάτης διευθυντής δεν είχε όραμα για παραπάνω και αρκέστηκε στις εύκολες πωλήσεις OEM... Ακόμη μετανιώνω που έδωσα το δικό μου panda white 2xl. Τί ανοησία έκανα! Κινητάρα!
Nvidia_Smartphone Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Πολυ κριμα που εκλεισε ουσιαστικα 2 παικτες εχουν μεινει στην ελληνικη αγορα αντροιντ... Πρωτο μου σμαρτφον lg optimus x4 (nvidia cpu) μετα lg optimus g κινηταρες... μακαρι να κανει κανα comeback 1
Retromaniac Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Πρώτο μου κινητό το LG G2 λένε. Εν το μεταξύ το πρώτο το δικό μου. Πάω να κλάψω.... 5 1 16
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα