Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Πρώτο μου κινητό το LG G2 λένε. Εν το μεταξύ το πρώτο το δικό μου. Πάω να κλάψω....

image.png.fb2eb314ae20bc6d8a0c8b6d10a0d72e.png

Παρηγορησου, πρωτο "android" γραφει οχι πρώτο γενικα 😂

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

LG Optimus P990 , αν θυμάμαι καλά. Κάπου 500€ το 2010. Μετά από 6 μήνες, δεν πήρε το νέο android και έγινε τούβλο. Τα πιο πεταμένα λεφτά σε συσκευή τεχνολογίας που έχω δώσει ποτέ μου. Εταιρεία ναυάγιο στο χώρο εξαρχής, κακώς έμεινε τόσο. Έπρεπε να έχει κλείσει νωρίτερα. Το ότι κλείνει τους servers και εγκαταλείπει χωρίς ενημερώσεις τους παλιούς πελάτες, δείχνει πόσο κακή ήταν στο χώρο. Εταιρείες mobo , δεκαετίας του 90, διατηρούσαν ιστοσελίδες με drivers 10-15 χρόνια μετά το κλείσιμό τους. Το σχόλιό μου , αφορά το τμήμα κινητών και μόνο , για να μην πει κανείς ότι είμαι hater. Το pc που γράφω, αυτή τη στιγμή, έχει monitor LG του 2025. 

Επεξ/σία από Dr_73
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, MikeGR7 said:

LG G2

Θρύλος. Το είχα πάρει δώρο στον εαυτό μου, Χριστούγεννα του 13. Τι φλασαρισματα είχε φάει. Οθονάρα (μεγάλη για τα τότε δεδομένα με λεπτά bezels), με ζωντανά χρώματα (μόνο οι τότε Amoled ήταν καλύτερες με βαθύτερα μαύρα). Μπαταρία ρουφουσε σαν νεροφίδα αλλά ήταν τρομερό τηλέφωνο. Ωραία μαγκιά και το ξεκλείδωμα/volume up - down στην πλάτη. ΠΟΣΟ βόλευε!

Δυστυχώς, μέσα 2016 - ο τότε νεαρός (21) και απρόβλεπτος χαρακτήρας μου -  χωρίς ίχνος υπομονής, πάνω σε ένα brickαρισμα το ... "μετέτρεψα" σε fold (σαν μπισκότο έσπασε).

Είχε αντέξει στρατό, πέσιμο με την οθόνη στο έδαφος (δρόμος/πλακάκι), τούμπες από το κρεβάτι κ.α.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

LG Prada το πρώτο κινητό με capacitive touchscreen

Η LG έχει γράψει ιστορία

Επεξ/σία από Madness1
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, -dL- είπε

Πρέπει να υπήρξε μεγάλο παρασκήνιο πίσω απο την απόφαση να κλείσει το τμήμα τηλεφωνίας μια εταιρεία που είναι ηγέτης στις οθόνες για να απομακρυνθεί απο μια συσκευή όλο οθόνη

Εννοείται πως υπήρχε..ανέκαθεν στην Κορέα οι 2 μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικών πήραν τεράστιες επιδοτήσεις κ κρατικές διευκολύνσεις για να διαπρέψουν στην αγορά του εξωτερικού. Εννοείται η πίτα επίσης ήταν μοιρασμένη. Δεν είναι τυχαίο ότι η LG έριξε βάρος στις τηλεοράσεις κ η Samsung στα κινητά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτοχος LG G2,G3,Optimus G Pro,G6,G7,G8,V40,V50,V60.Απιστευτες συσκευές,φοβερή οθόνη,ήχο,καμερα.Το μενού είχε απίστευτες ρυθμίσεις και παραμετροποίηση αλλα ηταν λίγο πολύπλοκο,ήθελε πολύ ψάξιμο.

Ευτυχώς εγώ προσωπικά δεν είχα πρόβλημα με την πλακέτα στα G3,G4 αλλά θεωρώ ότι αυτή ήταν η ταφόπλακα της LG.παρολο που ήταν φοβερές συσκευές πολλοί φοβόντουσαν να πάρουν LG.

Επίσης στη σειρά nexus οι συσκευές της LG ήταν οι πιο όμορφες

Επεξ/σία από Madness1
  • Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, bill987 είπε

Το g2 δεν ήταν που είχαμε πάρει από 2-3 ο καθένας από Vodafone???

Το G σκετο , το πρωτο μοντελο. Κινηταρα και αυτο.

• Like 2
Δημοσ.

δεν μπορεί να εχεις καταφέρει να φτιάξεις ένα καταπληκτικό τηλέφωνο  το lg g2 να τους εχεις πιάσει όλους στον ύπνο και μετα να παρουσιάσεις ενα g3 όχι τοσο όμορφο αλλα καλό και μετα από το g3 το χάος... οοιος θα ξεχάσει το Prada το chocolate ? 

η

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, pj2501 said:

μπαταρια?

Ακόμα βγάζω 1 μέρα χαλαρά και με πάει μέχρι και 4-5ωρες SOT, και αυτό με always on display που δεν ζώ χωρίς αυτό πλέον, και μερικά πράγματα off όπως, adaptive brightness, location κλπ..

υγ. ξέχασα τα πρώτα μου LG που λάτρεψα, το Nexus 5 & Nexus 5x. Απλά απόλαυση.

Επεξ/σία από -dL-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...