Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι τίποτα, εδώ μας έκανε μεγαλύτερη μπινιά ο Νουτέλας που μας έκοψε τις κάρτες από την πατρίδα του μέσω Σιγκαπούρης.

%CF%89%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%

• Haha 1
  • Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι νεότερες γενιές που έρχονται δεν θέλουν κονσόλες παίζουν αποκλειστικά mobile games.

Το παραδοσιακό console gaming μεταβαίνει σε χόμπι μεγαλύτερων που είναι μεν λιγότεροι αλλά έχουν δουλειές και μπορούν να δώσουν περισσότερα λεφτά.

Λογικο οι εταιρίες του χώρου να αλλάζουν το μοντέλο σε λίγες πωλήσεις αλλά μεγαλύτερο κέρδος.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίεργη κίνηση για μια ήδη νεκρή και απαξιωμένη κονσόλα, που τώρα την στέλνει κατευθείαν στο νεκροταφείο. Νομίζω ότι δεν την πολυνοιάζει την MS αφού πλέον έχει στραφεί 100% σε PC-Handhelds-Smart TV για να πουλήσει το Gamepass, και τα exclusives της τα δίνει στον ανταγωνισμό.

Ο καλύτερος τρόπος πλέον (εκτός PC),  για να παίξεις Forza, Indiana, και σύντομα Gears, Halo κλπ είναι το PS5 Pro, όσο οξύμωρο και να ακούγεται, πάντα βάση τιμής/απόδοσης.

Επεξ/σία από Tilemaxx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάλι θέλω να εφαρμοστεί η δημιουργία 3rd party stores στις κονσόλες.

Να αγοράζεις PlayStation για να πληρώνεις την Microsoft που έχει αγοράσει σχεδόν όλα τα Game Studios. Εκεί να δείτε τι ωραίο μονοπώλιο θα χτιστεί.

Η MS έχει καταλάβει ότι ακόμα και το Gaming θα πάει σε μοντέλο SaaS απλά περιμένει να χτίσουν οι τηλεπικοινωνιακοί όμιλοι τις υποδομές για να βάλει τα data centres της. 
Δεν μιλάω για Enterprise SW γιατί από το AI το περιμένουμε από το SaaS θα το βρούμε. Οσοι θέλουν να ακούσουν αντί για γραφιάδες κώδικα να εξελιχθούν σε σύμβουλοι.

Επεξ/σία από Dimitris_1981
Δημοσ.
4 minutes ago, Tilemaxx said:

Περίεργη κίνηση για μια ήδη νεκρή και απαξιωμένη κονσόλα, που τώρα την στέλνει κατευθείαν στο νεκροταφείο. Νομίζω ότι δεν την πολυνοιάζει την MS αφού πλέον έχει στραφεί 100% σε PC-Handhelds-Smart TV για να πουλήσει το Gamepass, και τα exclusives της τα δίνει στον ανταγωνισμό.

Ο καλύτερος τρόπος πλέον (εκτός PC),  για να παίξεις Forza, Indiana, και σύντομα Gears, Halo κλπ είναι το PS5 Pro, όσο οξύμωρο και να ακούγεται, πάντα βάση τιμής/απόδοσης.

Και θα δίνεις για κάθε παιχνίδι 80 ευρώ πλέον. Άρα άκυρο. PC και ξερό ψωμί.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kgkaudi είπε

Και θα δίνεις για κάθε παιχνίδι 80 ευρώ πλέον. Άρα άκυρο. PC και ξερό ψωμί.

39€ το Forza Horizon 5 PSN από Τουρκία. Όπως και σχεδόν όλα τα άλλα. Αν περιμένεις λίγο από εξωτερικό παίρνεις boxed σε χαμηλές τιμές. Δεν είναι έτσι ακριβώς.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Marcos_Aurilius είπε

Απλή η λύση παιδιά. Current-gen τίτλοι με μεγάλη καθυστέρηση, όταν πέσουν, κι εν τω μεταξύ ή previous-gen παιχνιδάρες σε καλές τιμές ή retro κονσολάκια. Είχα τερματίσει Cyberpunk στο PS5 στα 27€, μετά Witcher 3 στα 10€, και τώρα έπιασα FFIX στο RG40xxH μου :-)

Κι εγώ επειδή δεν προλαβαίνω παίρνω τα πάντα με έκπτωση

Βέβαια από την άλλη τα παιχνίδια δεν γίνεται να συνεχίσουν να έχουν και τις τιμές που είχαν πριν 20 χρόνια, τα παντα ακριβαίνουν οπότε το ζητούμενο είναι να ανεβαίνουν και οι μισθοί/εισοδήματά μας αντίστοιχα

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε

Μαλλον δεν εχεις δει τι γραφικά βλέπεις με μια συνδρομή GeForce Now.  :) Το PS5 Pro δείχνει 5 σκάλες κάτω.

• Like 2
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, JohnnieGr88 είπε

Μια νορμαλ κάρτα γραφικών και τα υπόλοιπα τα ξέρετε 🙊🙈😂

Φίλε δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά πλέον ούτε που ασχολούνται με το σπορ τα παιδιά. Απαξιουν. Δεν πειράζει καλύτερα για εμάς.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nchatz είπε

Σχετικά με τις αυξήσεις, η Microsoft δήλωσε στο IGN: "Κατανοούμε ότι αυτές οι αλλαγές είναι δύσκολες και έγιναν με προσεκτική εξέταση των συνθηκών της αγοράς και του αυξανόμενου κόστους ανάπτυξης. Κοιτώντας μπροστά, συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην προσφορά περισσότερων τρόπων για να παίζετε περισσότερα παιχνίδια σε οποιαδήποτε οθόνη και να διασφαλίζουμε την αξία για τους παίκτες του Xbox."

stone middle.jpg

Δημοσ.

Και αν τα παιχνίδια είναι σκουπίδια από άποψη ποιότητας, τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση ; Πάλι 80 ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...