Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιος από την γειτονιά έχει βάλει στο μάτι το αυτοκίνητο μου. Από τον Δεκέμβρη έως σήμερα έχει κάνει ρωγμή στο παρμπρίζ τρεις με τέσσερις φορές, χθες το επανέλαβε αλλά μάλλον δεν πρόσεξε ότι το είχα μπροστά από σπίτι που είχε κάμερα. Τι μπορώ να κάνω τώρα;κάποιος που είχε παρόμοια "εμπειρία";

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, kant12 είπε

Κάποιος από την γειτονιά έχει βάλει στο μάτι το αυτοκίνητο μου. Από τον Δεκέμβρη έως σήμερα έχει κάνει ρωγμή στο παρμπρίζ τρεις με τέσσερις φορές, χθες το επανέλαβε αλλά μάλλον δεν πρόσεξε ότι το είχα μπροστά από σπίτι που είχε κάμερα. Τι μπορώ να κάνω τώρα;κάποιος που είχε παρόμοια "εμπειρία";

Ρωτάς δικηγόρο. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kant12 είπε

Εξαρτάτε τι είδες στην κάμερα...

Δημοσ.

Βρήκες τους ιδιοκτήτες της κάμερας και σου έδωσαν και το βίντεο?

Γιατί μέχρι να το πάρεις στα χέρια σου άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Η κάμερα βέβαια είναι παράνομη έτσι και αλλιώς αλλά μπορείς να πεις ότι τον είδες εσύ.

Επίσης άμα σου έχει κάνει ήδη τόσες ζημιές θα έπρεπε να έχεις βάλει κάμερα μέσα στο αμάξι να καταγράφει πάντα

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Βρήκες τους ιδιοκτήτες της κάμερας και σου έδωσαν και το βίντεο?

Γιατί μέχρι να το πάρεις στα χέρια σου άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Η κάμερα βέβαια είναι παράνομη έτσι και αλλιώς αλλά μπορείς να πεις ότι τον είδες εσύ.

Επίσης άμα σου έχει κάνει ήδη τόσες ζημιές θα έπρεπε να έχεις βάλει κάμερα μέσα στο αμάξι να καταγράφει πάντα

σκεφτομουν να καλεσω τροχαια και να παρουν αυτοι το βιντεο...αν η καμερα ειναι παραμονη τι νοημα εχει να βαλω στο αυτοκινητο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kant12 είπε

σκεφτομουν να καλεσω τροχαια και να παρουν αυτοι το βιντεο...αν η καμερα ειναι παραμονη τι νοημα εχει να βαλω στο αυτοκινητο;

Δεν είναι παράνομη, απλά το υλικό της δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό σαν στοιχείο στο δικαστήριο.

Αν όμως δείξεις το βίντεο σε 2-3 γνωστούς και αυτοί έρθουν να καταθέσουν πως τον είδαν να σπάει το παρμπρίζ, τότε είναι αποδεκτό σαν στοιχείο και μάλιστα πολύ ισχυρό.

Επίσης αν εκτυπώσεις μερικά καρέ από το βίντεο και τα υποβάλεις σαν αποδεικτικά μπορεί κι αυτά να γίνουν αποδεκτά, επειδή ως γνωστόν το βίντεο μπορεί να είναι προϊόν επεξεργασίας αλλά οι φωτογραφίες ποτέ 🙄

Αυτή είναι η ομορφιά της Ελληνικής δικαιοσύνης 😁 

Επεξ/σία από Narayan
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Υπάρχει κάποια πρόταση;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, militarist είπε

Εγώ έχω βάλει την MIO MiVue 955W 4K Dual, πολύ καλή ποιότητα .

Σημερα δεν πας πουθενά χωρίς dash cam 

τιποτα πιο οικονομικο μεχρι 50 ευρω;το θεμα ειναι και να βρω αυτον που το κανει μετα εχει αλλα εξοδα για δικαστηριο..πραγματικα δεν ξερω τι να κανω στην κωλογειτονια που εμπλεξα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kant12 είπε

τιποτα πιο οικονομικο μεχρι 50 ευρω;το θεμα ειναι και να βρω αυτον που το κανει μετα εχει αλλα εξοδα για δικαστηριο..πραγματικα δεν ξερω τι να κανω στην κωλογειτονια που εμπλεξα

Για να σου έκανε ζημιές στο αυτοκίνητο (σκεπτόμενος από μια δικιά μου συμπεριφορά παιδική που ήθελα να "εκδικηθώ" ένα γείτονα που πάρκαρε κάτω από το σπίτι μας, του χα πετάξει χρώματα, ευτυχώς ήταν νερομπογιές και βγήκαν), να υποθέσω ότι κάπου τον ενόχλησες με το αυτοκίνητο. Μήπως πάρκαρες κάπου που "δεν έπρεπε"; Ξέρεις, τα πρέπει μπορεί να ορίζονται διαφορετικά ανάλογα το μυαλό. Εγώ περιέγραψα κάτι που έκανα παιδί αλλά δεν θα έκανα τώρα ως ενήλικας. Ένας άλλος ενήλικας μπορεί να σκέφτεται αλλιώς... Θα σου πρότεινα, αφού λεφτά δεν έχεις για δικηγόρους και ούτε καν για κάμερες, να προσέχεις μήπως ενοχλείς εκεί που παρκάρεις. Αν απλά σε έβαλε στο μάτι για άλλο λόγο π.χ. συμπεριφορά, λογικά θα ξέρεις ποιός είναι. Τον πιάνεις και του μιλάς.

Εφόσον υπάρχει κάμερα ζήτα το υλικό. Προσωπικά θα καλούσα τροχαία και θα έκανα και μήνυση γιατί το θεωρώ απαράδεκτο. 

Δημοσ.

εαν πας και ζητησεις μονος σου το περιεχομενο της καμερας ,μπορει να μην στο δωσουν γιατι δεν θα θελουν να μπλεξουν.

αν πας και κανεις γενικη μυνηση για την ζημια ,θα πανε αυτοι..

θα τους πεις οτι εχει καμερα στο σπιτι εκεινο,και θα μπουν μεσα και θα παρουν το υλικο απροειδοποιητα.αν εχουν υλικο που τον επιασε,τοτε θα στο δειξουν η΄σε εσενα η΄στον δικηγορο σου.τον πιανουν και εκει αυτος κελαηδαει .αν οντως το εκανε τοτε μπορει να σου ζητησει συμβιβασμο.συνηθως ετσι γινεται.αλλα διαισθανομαι οτι κατι εχει γινει μεταξυ σας.οι εμμονικοι ,το εχει κανει πολλες φορες,εχουν θεματα ψυχολογικα και το κανουν επειδη καποιος τους την ειπε για κατι και δεν μπορουν να το ξεπερασουν.χαλασμενοι δλδ.

επισης αν τυχον και παρεις το βιντεο απο τους γειτονες φροντισε να τεμηριωσεις οτι ζητησες την συγκαταθεση τους.μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν καρε φωτο οπως σου ειπαν.βαλε και εσυ μικα κρυφη,οχι ντας,την ντας εαν την δει θα φυγει.αυτο θες αλλα μπορει να παρει μια πετρα απο μακρια με κουκουλα και να σου την πεταξει σαν αγνωστος,η ΄να ριξει χρωματα οπως εκανε ο αλλος.ενω με την κρυφη καμερα θα τον πιασεις.

18 ώρες πριν, phanispal είπε

Υπάρχει κάποια πρόταση;

εχει σχετικο θεμα ,δεν το εχεις δει?..και τωρα εχουν γινει προτασεις σε αλλο θεμα με προστιμα οπου επεσε και αυτο στο τελος.δες λιγο,ψαξτο

Δημοσ.

Φίλε ευχαριστώ για το μήνυμα σου αλλά υπάρχουν πολλά άλλα..πέρυσι τέτοια εποχή με είχαν τρακάρει ενώ το είχα σταθμευμένο έξω από το σπίτι που έχει κάμερα στο ίδιο σημειο που τώρα χαρακωσαν το παρμπρίζ, μίλησα με την ιδιοκτήτρια να κοιτάξει την κάμερα και έκανε ότι δεν με γνωρίζει ενώ με έχει δει τόσες φορές, για να σε προλάβω το τρακάρισμα ήταν από άσχετο, πελάτη μιας ταβέρνας παραδίπλα δεν είχε σχέση με την γειτονιά, οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει καμία άνεση να πάω τώρα να της μιλήσω για να δει ποιος χαρακωσε το παρμπρίζ και τροχαία να καλέσω ποιος μου λέει εμένα ότι δεν θα κινηθούν εναντίον μου επειδή τους μπλέκω, γενικά έχω μπλέξει σε κακή γειτονιά μένω επειδή έχω χαμηλό ενοίκιο, έχει κάτι κωλοπαιδια εκεί που φωνάζουν όλη την μέρα, χτυπούν ότι βρουν και μια μέρα τους έκανα παρατήρηση πολύ έντονα, παιδιά δημοτικού και γυμνασίου, που δεν τα ελέγχουν καθόλου οι γονείς του, μια μέρα πετούσαν νερομπαλες σε αυτοκίνητα που περνούσαν και έβριζαν τους οδηγούς, πιστεύω ότι αυτά τα κωλοπαιδια πειράζουν το αυτοκίνητο αλλά ούτε λεφτά για μήνυση έχω ούτε μ αρέσουν αυτές οι διαδικασίες..η μόνη λύση που βλέπω είναι να το παρκάρω μακριά από την γειτονιά ή να βρω πάρκινγκ, θα έβρισκα πάρκινγκ με ένα 50αρικο τον μήνα ή δεν παίζει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mike15 είπε

εχει σχετικο θεμα ,δεν το εχεις δει?..και τωρα εχουν γινει προτασεις σε αλλο θεμα με προστιμα οπου επεσε και αυτο στο τελος.δες λιγο,ψαξτο

Έριξα μια ματιά, βρήκα 1-2 νήματα, στο ένα κάποιος που έφαγε ban το αναλύει αρκετά, αλλά λέει ότι δε θες απλά να έχει δυνατότητα parking, αλλά motion detection, το κόστος ξεφεύγει (300-400€), και πρέπει να πας σε ηλεκτρολόγο για την εγκατάσταση, να τραβήξει καλώδια πίσω από τον ουρανό ή κάτω από τα καθίσματα.

Για το σπίτι παίρνεις κάμερα με 30€, σε ειδοποιεί στο κινητό και μπορείς να μιλήσεις κιόλας. Να δώσεις μισό χιλιάρικο μαζί με την εγκατάσταση και τις κάρτες SD (γιατί διαβάζω ότι κάποιες θέλουν είτε δικές τους είτε ακριβές), μου φαίνεται κάπως τραβηγμένο.

Παίρνεις 1-2 της πλάκας ακόμα και χαλασμένες, ίσα να φαίνονται φάτσα φόρα, αν τις θες μόνο για όταν είναι σταθμευμένο δηλαδή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...