wanderergamer Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου (επεξεργασμένο) https://m.youtube.com/watch?v=QhscDgSijnE Επεξ/σία 3 Μαϊου από wanderergamer
reignmanGG Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, svartevarg είπε Το gaming πάντα ήταν πολυτέλεια, απλά τώρα αποφάσισαν να τα παίρνουν όλα μαζί τα χρήματα πιο γρήγορα. Μέχρι πρόσφατα όλα ήταν σε δόσεις και δημιουργούνταν η ψευδαίσθηση στον χρήστη ότι δεν πληρωνε πολλά λεφτά. Για εκατομμύρια ανθρώπους το gaming είναι θεραπεία. Είναι ο τρόπος που συνδέονται, που αποφορτίζονται, που εκφράζονται ρε αδερφέ. Το να το αποκαλείς πολυτέλεια σημαίνει ότι μόνο όσοι έχουν extra χρήματα και χρόνο αξίζουν να περνάνε καλά... που είναι τρέλα. Οπότε οχι ρε μεγάλε... Το gaming ήταν πάντα διέξοδος. Ήταν πάντα τρόπος να ξεφεύγεις, να χαλαρώνεις, να συνδέεσαι με φίλους, να νιώθεις κάτι διαφορετικό από τον μίζερο κύκλο του "δουλειά-λογαριασμοί-ύπνος". Δεν είναι κούρσα της Ferrari, ούτε σαμπάνια σε πριβέ. Είναι ψυχή και φαντασία. Αν εσύ βλέπεις την ψυχαγωγία σαν "πολυτέλεια", πρόβλημά σου. Εγώ δεν αποδέχομαι να ζω σαν ρομπότ και να νιώθω τύψεις επειδή θέλω να γουστάρω λίγο μέσα στην εβδομάδα. Δεν είμαστε μηχανές, είμαστε άνθρωποι και οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη (ω ναι) ΚΑΙ τη χαρά, όχι μόνο τη μιζέρια. Οπότε άσε τα "πάντα έτσι ήταν" γιατί δεν ήταν. Απλώς τώρα το κάνουν πιο ξεδιάντροπα, σε ξεζουμίζουν μπροστά στη μάπα σου. Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι πρέπει να το καταπιούμε κιόλας. Επεξ/σία 3 Μαϊου από reignmanGG 4 5
svartevarg Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, reignmanGG είπε Αν εσύ βλέπεις την ψυχαγωγία σαν "πολυτέλεια", πρόβλημά σου. Δεν αναφέρθηκα στην ψυχαγωγία στο σύνολό της αλλά στο gaming. Και ναι είναι πλέον πολυτέλεια αν γουστάρεις να έχεις ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη τίτλων σε μια ή περισσότερες πλατφόρμες. 1 ώρα πριν, reignmanGG είπε Για εκατομμύρια ανθρώπους το gaming είναι θεραπεία. Είναι ο τρόπος που συνδέονται, που αποφορτίζονται, που εκφράζονται ρε αδερφέ. Το gaming ήταν πάντα διέξοδος. Ήταν πάντα τρόπος να ξεφεύγεις, να χαλαρώνεις, να συνδέεσαι με φίλους, να νιώθεις κάτι διαφορετικό από τον μίζερο κύκλο του "δουλειά-λογαριασμοί-ύπνος". Δεν είναι κούρσα της Ferrari, ούτε σαμπάνια σε πριβέ. Είναι ψυχή και φαντασία. Εγώ δεν αποδέχομαι να ζω σαν ρομπότ και να νιώθω τύψεις επειδή θέλω να γουστάρω λίγο μέσα στην εβδομάδα. Δεν είμαστε μηχανές, είμαστε άνθρωποι και οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη (ω ναι) ΚΑΙ τη χαρά, όχι μόνο τη μιζέρια. Απλώς τώρα το κάνουν πιο ξεδιάντροπα, σε ξεζουμίζουν μπροστά στη μάπα σου. Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι πρέπει να το καταπιούμε κιόλας. 👍Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! 👍 Επεξ/σία 3 Μαϊου από svartevarg
Hacker?pcs Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Δεν βλέπω κανένα αρνητικό στο συγκεκριμένο feature, είναι απλό και λογικό
cr77 Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Στεναχώρια μας, μακριά από τη Nintendo μέχρι να πεθάνει ο Χαϊλαντερ.
Dimitris_1981 Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 1 ώρα πριν, Hacker?pcs είπε Δεν βλέπω κανένα αρνητικό στο συγκεκριμένο feature, είναι απλό και λογικό Είσαι ο ίδιος που σε ενοχλούν οι τακτικές της Apple με το App Store αλλά είναι λογικές οι πρακτικές της Nintendo. Το ότι η αλλαγή είναι εις βάρος του χρήστη δεν πειράζει είναι λογικό η Nintendo να προστατεύει τα κέρδη της. Λαλακία μου έχασα 2 ώρες..... 2
tolstoy Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Έχουν καλομάθει οι τζαμπατζήδες τόσα χρόνια και θέλουν να παίζουν δωρεάν με τα switch. Ενοίκιο με τον μήνα παίξεις δεν παίξεις και συνδρομές με tier. Πρώτο tier Basic : 2 ώρες την ημέρα Extra : 4 ώρες τη μέρα Premium : 6 ώρες την μέρα Deluxe : 8 ώρες την μέρα Επίσης χρεώσεις για saves, chat, φόρτιση, αλλαγή μοχλών, χρήση ακουστικών και έντασης μουσικής πάνω από 50%.
micos000 Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Κατ' αρχάς δεν έχω switch αλλά δεν κατάλαβα προς τι όλη αυτή η μιζέρια. Απ' ότι κατάλαβα αυτό που θέλει να διασφαλίσει η nin είναι να μην παίζουν πολλές κονσόλες ταυτόχρονα το ίδιο παιχνίδι με μία μόνο License και καλά κάνει. Προς τι όλη αυτή η ξινίλα και το αναθεμάτισμα; Δηλαδή θα έπρεπε να αφήσει να παίζουν 100 κονσόλες ταυτόχρονα με μία άδεια; Εκτός αν υπάρχει και κάτι άλλο από πίσω που θα δυσκολέψει τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ κατόχους ενός παιχνιδιού να παίξουν το παιχνίδι που ΑΓΟΡΑΣΑΝ οπότε κι εγώ μαζί σας.
Volga Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Δεν μου αναφερεινοτι χρειάζεται ίδιο λογαριασμό ή μέλος της οικογένειας. Γενικά μου βγαζει
Hacker?pcs Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 4 hours ago, Dimitris_1981 said: Είσαι ο ίδιος που σε ενοχλούν οι τακτικές της Apple με το App Store αλλά είναι λογικές οι πρακτικές της Nintendo. Το ότι η αλλαγή είναι εις βάρος του χρήστη δεν πειράζει είναι λογικό η Nintendo να προστατεύει τα κέρδη της. Λαλακία μου έχασα 2 ώρες..... Πως είναι εις βάρος του χρήστη όταν πλέον μπορεί να δανειστεί παιχνίδια που αγόρασε ψηφιακά ενώ πριν δεν γινόταν; Έχει τέτοιο feature το PS5 και το X1;
Dimitris_1981 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 37 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Πως είναι εις βάρος του χρήστη όταν πλέον μπορεί να δανειστεί παιχνίδια που αγόρασε ψηφιακά ενώ πριν δεν γινόταν; Έχει τέτοιο feature το PS5 και το X1; Ισως και να μπορούσε…. Αναφορά σε κείμενο Στην παλιά ρύθμιση, οποιοσδήποτε αριθμός χρηστών σε μια κονσόλα Switch που είχε οριστεί ως "πρωτεύουσα" μπορούσε να παίζει ψηφιακά παιχνίδια χωρίς την ανάγκη διαδικτυακού ελέγχου, ενώ μόνο οι χρήστες σε "δευτερεύουσες" κονσόλες χρειάζονταν διαδικτυακή πρόσβαση.
Hacker?pcs Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 15 minutes ago, Dimitris_1981 said: Ισως και να μπορούσε…. Και στο PS5 γίνεται αν κάνεις login στο ίδιο PSN με αγορασμένο ψηφιακά ένα game να παίζει ταυτόχρονα σε 2 κονσόλες με μια φορά αγορασμένο όμως δεν λέμε αυτό, λέμε κάτι πιο πρακτικό
Dimitris_1981 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 10 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε Και στο PS5 γίνεται αν κάνεις login στο ίδιο PSN με αγορασμένο ψηφιακά ένα game να παίζει ταυτόχρονα σε 2 κονσόλες με μια φορά αγορασμένο όμως δεν λέμε αυτό, λέμε κάτι πιο πρακτικό Δεν μίλησα για PS5. Μην κάνεις τον χαζό. 1
Hacker?pcs Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 2 hours ago, Dimitris_1981 said: Δεν μίλησα για PS5. Μην κάνεις τον χαζό. Δεν κάνω καθόλου το χαζό, λέω το να παίζουν 2 switch με μία φορά αγορασμένα τα games σε τύπου family sharing με μια όχι απλή διαδικασία είναι άλλο τελείως feature 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα