medidia Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Ξέρεις κανείς που μπορώ να βρω τέτοια μπαταρία για το ups μου το πλάτος της 48mm αντί για 62mm που εχουν οι συμβατικές. Ύψος (95mm) και μήκος (151mm) είναι όπως συμβατικές.
poulinos Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου www.batteries.gr δυσκολο να μην βρεις.ειναι ο δησιος. εχει και csb που ειναι κορυφη σαν μαρκα. On 03/05/2025 at 20:20, medidia said: Ξέρεις κανείς που μπορώ να βρω τέτοια μπαταρία για το ups μου το πλάτος της 48mm αντί για 62mm που εχουν οι συμβατικές. Ύψος (95mm) και μήκος (151mm) είναι όπως συμβατικές. 1
THICC Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Δεν ειμαι σιγουρος αλλα το πιο κοντινο που μπορούσα να βρω ειναι αυτο : https://www.alibaba.com/product-detail/Neata-12v-8ah-20hr-Rechargeable-Gel_874149077.html . εχει 8ah μεχρι 20ah 1
Λύση poulinos Δημοσ. 16 Μαϊου Λύση Δημοσ. 16 Μαϊου On 10/05/2025 at 07:28, THICC said: Δεν ειμαι σιγουρος αλλα το πιο κοντινο που μπορούσα να βρω ειναι αυτο : https://www.alibaba.com/product-detail/Neata-12v-8ah-20hr-Rechargeable-Gel_874149077.html . εχει 8ah μεχρι 20ah αυτη ειναι η κλασσικη 12 volt 8ah που στην ουσια ειναι η παλια 12 volt 7.2 ah που ειχαν τα ups.ιδιο μεγεθος και οι 2. το 20hr δεν ειναι 20ah 1
VonLoutsos Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Καλημέρα σε όλους. Έχουν ξεμεινει μερικές μπαταρίες από UPS 12 Volt. Μέτρησα μία και έδειξε 6,5 volt, υποθέτω και οι άλλες το ίδιο θα είναι. Υπάρχει περίπτωση να σωθούν ή πάνε ανακύκλωση. PS: Φαίνονται για καινουργιες απλά δεν είχαν μάλλον χρησιμοποιηθει. Ευχαριστώ πολύ.
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου On 21/06/2025 at 10:57, VonLoutsos said: Καλημέρα σε όλους. Έχουν ξεμεινει μερικές μπαταρίες από UPS 12 Volt. Μέτρησα μία και έδειξε 6,5 volt, υποθέτω και οι άλλες το ίδιο θα είναι. Υπάρχει περίπτωση να σωθούν ή πάνε ανακύκλωση. PS: Φαίνονται για καινουργιες απλά δεν είχαν μάλλον χρησιμοποιηθει. Ευχαριστώ πολύ. εχει πεσει αρκετα χαμηλα η ταση οποτε υπαρχει περιπτωση ειτε να μην γεμισουν(δυσκολο) ειτε να γεμισουν αλλα να μην σου κρατησουν οσο πρεπει. αυτο που παθαινει η μπαταρια ειναι το λεγομενο Sulfation λογω χαμηλης τασης. αν δεν σε νοιαζει το ποσο θα κρατησει δεν χανεις κατι να τις δοκιμασεις. κατω απο 10 volt παντως η μπαταρια αρχιζει και τον πινει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα