NiKoSmile Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 44 λεπτά πριν, billdanos είπε In your naughty dreams… 😛 Μην υποτιμάς τη δύναμη του Wi-Fi και της ελληνικής τηλεόρασης 😜
Dimitris_1981 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Huruduru είπε Βασισμένα που; Δείξε που τα στοιχεία που επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό σου. \ Είναι απλά ελιτιστές.... Πέρα από την πλάκα είναι λογικό να έχεις παραπάνω θέματα όταν μπορείς να έχεις τεράστιο αριθμό συνδυασμών HW/Drivers έναντι ελάχιστων της Apple. Δεν είναι εντελώς λάθος ότι η MS είναι ειδική στο SW. Αφού έχει πολύ μεγαλύτερο SW Repo από την Apple (μέχρι ERP βγάζουν άσχετα αν δεν είναι το καλύτερο) . Επεξ/σία 4 Μαϊου από Dimitris_1981 1
Black Demis Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 4 hours ago, cpc464 said: Γι'αυτό όταν δεν χρησιμοποιούνται wifi και bluetooth τα κλείνουμε. 95% εκει εξω εχουν smartwatch και bluetooth ακουστικά που σημαινει δεν κλεινει ποτε (και δεν υπαρχει νοημα να το κλείσεις) και η στην δουλεία η στο σπιτι έχει wifi.... σε αυτα τα δυο μερη ξοδεύει 95% ωρών υπαρξης του...... ε καπως ετσι δεν ειναι πρακτικο να κλεισει το
cpc464 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 57 minutes ago, Black Demis said: 95% εκει εξω εχουν smartwatch και bluetooth ακουστικά που σημαινει δεν κλεινει ποτε (και δεν υπαρχει νοημα να το κλείσεις) και η στην δουλεία η στο σπιτι έχει wifi.... σε αυτα τα δυο μερη ξοδεύει 95% ωρών υπαρξης του...... ε καπως ετσι δεν ειναι πρακτικο να κλεισει το Όλα θέμα εκπαίδευσης είναι,ας μην το κάνουν απλά να μην κλαίγονται όταν βγαίνουν στην φόρα προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο. 2
Black Demis Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 7 minutes ago, cpc464 said: Όλα θέμα εκπαίδευσης είναι,ας μην το κάνουν απλά να μην κλαίγονται όταν βγαίνουν στην φόρα προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο. μαζοχισμός δεν ειναι εκπαίδευση.... το να να στέλνεις ενα μήνυμα και να κλείνεις το wifi και όταν θες να δεις αν σου ηρθε κάτι ξανα ανοίγεις το wifi..... αυτό λέγεται παράνοια, αν φοβάσαι τόσο πολύ για τα data σου κλείδωσε το gallery και γενικός ότι ευαίσθητο υπάρχει μέσα (υπάρχει τετοια δυνατότητα στο τελευταίο λογισμικό)
cpc464 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 6 minutes ago, Black Demis said: μαζοχισμός δεν ειναι εκπαίδευση.... το να να στέλνεις ενα μήνυμα και να κλείνεις το wifi και όταν θες να δεις αν σου ηρθε κάτι ξανα ανοίγεις το wifi..... αυτό λέγεται παράνοια, αν φοβάσαι τόσο πολύ για τα data σου κλείδωσε το gallery και γενικός ότι ευαίσθητο υπάρχει μέσα (υπάρχει τετοια δυνατότητα στο τελευταίο λογισμικό) "Όταν οι κατασκευαστές τρίτων ενσωματώνουν τεχνολογίες της Apple όπως το AirPlay μέσω ενός SDK, προφανώς η Apple δεν έχει πλέον άμεσο έλεγχο στο hardware ή στη διαδικασία ενημέρωσης. Ως αποτέλεσμα, όταν προκύπτουν ευπάθειες και οι πωλητές τρίτων δεν ενημερώνουν τα προϊόντα τους έγκαιρα - ή καθόλου - όχι μόνο θέτει τους χρήστες σε κίνδυνο, αλλά θα μπορούσε επίσης να διαβρώσει την εμπιστοσύνη στο ευρύτερο οικοσύστημα της Apple." Αυτό λέει το άρθρο,δεν μιλάμε για συσκευές apple αλλα τρίτων, άρα αν δεν κλείνεις bluetooth η wifi στο σπίτι σου ο κίνδυνος είναι πάντα υπαρκτός,δεν είναι παράνοια.
Black Demis Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 2 minutes ago, cpc464 said: "Όταν οι κατασκευαστές τρίτων ενσωματώνουν τεχνολογίες της Apple όπως το AirPlay μέσω ενός SDK, προφανώς η Apple δεν έχει πλέον άμεσο έλεγχο στο hardware ή στη διαδικασία ενημέρωσης. Ως αποτέλεσμα, όταν προκύπτουν ευπάθειες και οι πωλητές τρίτων δεν ενημερώνουν τα προϊόντα τους έγκαιρα - ή καθόλου - όχι μόνο θέτει τους χρήστες σε κίνδυνο, αλλά θα μπορούσε επίσης να διαβρώσει την εμπιστοσύνη στο ευρύτερο οικοσύστημα της Apple." Αυτό λέει το άρθρο,δεν μιλάμε για συσκευές apple αλλα τρίτων, άρα αν δεν κλείνεις bluetooth η wifi στο σπίτι σου ο κίνδυνος είναι πάντα υπαρκτός,δεν είναι παράνοια. παράνοια ειναι να κάθεσαι και να τα κλείνεις και να τα ανοίγεις ανα 2 λεπτα (Γιατι μόνο ετσι είσαι σε θεση να δουλέψεις το κινιτο) αν φοβάσαι οτι κάτι θα γίνει κλπ απλά κλειδωνεις όλα μέσα..... + δεν αφήνεις μέσα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.... το άνοιξε κλείσε wifi ανα 2 λεπτά ειναι παράνοια.... η αν οχι παράνοια θα το πω μαζοχισμος
cpc464 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 4 minutes ago, Black Demis said: παράνοια ειναι να κάθεσαι και να τα κλείνεις και να τα ανοίγεις ανα 2 λεπτα (Γιατι μόνο ετσι είσαι σε θεση να δουλέψεις το κινιτο) αν φοβάσαι οτι κάτι θα γίνει κλπ απλά κλειδωνεις όλα μέσα..... + δεν αφήνεις μέσα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.... το άνοιξε κλείσε wifi ανα 2 λεπτά ειναι παράνοια.... η αν οχι παράνοια θα το πω μαζοχισμος Καλά,και αυτό που θα πώ πάει και για android και για Ios,μία φορά θα σου κάτσει η στραβή,μετά όμως δέν μπορείς να κάνεις τίποτα,είσαι τελειωμένος.
Black Demis Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 1 minute ago, cpc464 said: Καλά,και αυτό που θα πώ πάει και για android και για Ios,μία φορά θα σου κάτσει η στραβή,μετά όμως δέν μπορείς να κάνεις τίποτα,είσαι τελειωμένος. για αυτο και κλειδωνεις ολα και δεν εχεις ευαισθητα δεδομενα μεσα , γιατι αυτο που προτείνεις ειναι να ανοιγοκλεινουμε το wifi και bluetooth τουλαχιστον 200 με 250 φορές την ημερα... αυτο πρακτικά ειναι αδύνατον απο ψυχολογικής άποψης και σωματικής αν το πάμε ετσι
cpc464 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 4 minutes ago, Black Demis said: για αυτο και κλειδωνεις ολα και δεν εχεις ευαισθητα δεδομενα μεσα , γιατι αυτο που προτείνεις ειναι να ανοιγοκλεινουμε το wifi και bluetooth τουλαχιστον 200 με 250 φορές την ημερα... αυτο πρακτικά ειναι αδύνατον απο ψυχολογικής άποψης και σωματικής αν το πάμε ετσι Δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ προσωπικά τίποτα δεν ανοιγοκλείνω 200-250 φορές την ημέρα,στην εταιρεία απλά δεν μας επιτρέπουν κινητό επάνω μας,μπαίνει σε φοριαμό και κλειδώνει, στο σπίτι δεν μπαίνει καν στο wi-fi, έχω δεύτερο αριθμό που δουλέυει μόνο σαν data και access point.
Black Demis Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 5 minutes ago, cpc464 said: Δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ προσωπικά τίποτα δεν ανοιγοκλείνω 200-250 φορές την ημέρα,στην εταιρεία απλά δεν μας επιτρέπουν κινητό επάνω μας,μπαίνει σε φοριαμό και κλειδώνει, στο σπίτι δεν μπαίνει καν στο wi-fi, έχω δεύτερο αριθμό που δουλέυει μόνο σαν data και access point. σε μας κινιτο ειναι εργαλείο δουλεία (βοηθητικό μεν εργαλείο δε) ετσι στην δουλειά θα πρεπει να στέλνω και να λαμβάνω διαφορα απο διαφορές εφαρμογές ..... σπιτι το ιδιο ακομη και για προσωπική χρήση πρέπει να ανοιγω και κλείνω καποια λιγα άτομα όπως εσύ που δεν το χρειάζονται το κινιτο προφανώς μπορουν να το κανουν (ανήκεις στο λιγο το 5% υπόλοιποι η θα έχουν μονημα καποιο πακέτο data unlimited η απλά δεν θα συνδέονται πουθενά...... και bluetooth? εχω μονημα ρολοι και ακουστικά αυτά τι να τα κανω να τα βαλω εκει που ξέρω?
Broli007 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 11 hours ago, kifinas said: Το hack δεν είναι προς συσκευές της Apple αλλά προς τηλεοράσεις, ηχεία, ενισχυτές κλπ. Πέρα από το σημαντικό (πλήθος των συσκευών) ή την πλάκα (Apple στο θέμα) είναι ευκαιρία να δει κανείς πως διαχειρίζεται το δίκτυο του και να έχει αυτές τις συσκευές σε untrusted vlan αφού είναι δεδομένο ότι κάτι κυκλοφορεί που τα τσιμπάει και είναι δεδομένη η ανύπαρκτη υποστήριξη. Σιγά σιγά περνάει η δυνατότητα αυτή και σε οικιακά router. Βασικά το hack ηταν και προς τις συσκευές της Apple, απλά αφού ενημερώθηκε, πρόλαβε και τις έκλεισε πριν οι ερευνητές το δημοσιοποιήσουν (λογικά συνενοήθηκαν να περιμένουν μέχρι να κλείσουν). "Οι ερευνητές ειδοποίησαν την Apple για τα ευρήματά τους στα τέλη του περασμένου έτους, και η εταιρεία ανταποκρίθηκε κυκλοφορώντας ενημερώσεις ασφαλείας τους τελευταίους μήνες." Στο μεταξύ, κανένας δεν σου εγγυάται ότι hackers δεν το ήξεραν ηδη (τύπου 0-day exploit) και δεν το χρησιμοποιούσαν για να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλες τις συσκευές που είχε κάποιος που έτυχε να εχει Apple συσκευή. Από αυτοκίνητο, μέχρι ηχείο και ψυγείο και μαζί σε ότι είχαν πρόσβαση και αυτά.
cpc464 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 4 hours ago, Black Demis said: σε μας κινιτο ειναι εργαλείο δουλεία (βοηθητικό μεν εργαλείο δε) ετσι στην δουλειά θα πρεπει να στέλνω και να λαμβάνω διαφορα απο διαφορές εφαρμογές ..... σπιτι το ιδιο ακομη και για προσωπική χρήση πρέπει να ανοιγω και κλείνω καποια λιγα άτομα όπως εσύ που δεν το χρειάζονται το κινιτο προφανώς μπορουν να το κανουν (ανήκεις στο λιγο το 5% υπόλοιποι η θα έχουν μονημα καποιο πακέτο data unlimited η απλά δεν θα συνδέονται πουθενά...... και bluetooth? εχω μονημα ρολοι και ακουστικά αυτά τι να τα κανω να τα βαλω εκει που ξέρω? Εγώ απλά λέω οτι ο καθένας είναι υπεύθυνος για την προστασία του,ειδικά όταν έχει πράγματα που ανήκουν στην κατηγορία IoT,απο την έξυπνη σκούπα μέχρι το έξυπνο πλυντήριο,άνοιξε καμια μέρα προγράμματα τύπου wireshark να δείς στο σπίτι σου τι στέλνει δεδομένα και πού,θα μείνεις έκπληκτος.
Black Demis Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 3 minutes ago, cpc464 said: Εγώ απλά λέω οτι ο καθένας είναι υπεύθυνος για την προστασία του,ειδικά όταν έχει πράγματα που ανήκουν στην κατηγορία IoT,απο την έξυπνη σκούπα μέχρι το έξυπνο πλυντήριο,άνοιξε καμια μέρα προγράμματα τύπου wireshark να δείς στο σπίτι σου τι στέλνει δεδομένα και πού,θα μείνεις έκπληκτος. αλλο αυτό..... εσυ πρότεινες ωραία και καλά να κλείνουμε wifi και bluetooth οταν δεν το χρησιμοποιούμαι....... και αναφέρω οτι αυτό για τους περισσότερους θα σημαίνει κλείσε άνοιξε ανα δυο λεπτά κατι το οποιο ειναι το λιγοτερο μαζοχιστικό ξέρω πολύ καλά τι στέλνουν και android και ios ασχολούμαι με τον τομέα αυτό (δικτύων και τηλεπικοινωνιών επαγγελματικά) απλά ότι για σένα πχ ειναι πολύτιμο για τους περισσότερους ειναι αδιάφορο, και αν οντος ενα στο εκκατομυριο εχω καποια πράγματα που δεν πρεπει σε καμία περίπτωση να βγουν πάρα έξω.... τα εχω σε ένα ωραίο laptop που δεν συνδεεται καν σε κανένα δίκτυο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα