gliogas Δημοσ. Κυριακή στις 07:01 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:01 μμ Το ότι ασχολούμαστε και αναπαράγουμε άρθρα που βασίζονται σε ψευτικες φώτο ...που πάει αυτός ο κόσμος...παρακατω το νεο iphone που θα βγει το Δεκέμβριο 1 1
cr77 Δημοσ. Κυριακή στις 07:15 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:15 μμ 5 ώρες πριν, Huruduru είπε Μου αρέσει η ΑΙ φωτογραφία του άρθρου. Αλλού ο μηχανισμός για την τσάκιση και αλλού διπλώνει η συσκευή „iOS Honen Screen“ 😄 Η εγκοπή για να βάζεις δάχτυλο στο κέντρο, γ@μαει. Να το πατεντάρουν!
kabamaru80 Δημοσ. Κυριακή στις 07:46 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:46 μμ Με οθόνες (Και "σχέδιο") απο την Samsung να περιμένουμε ένα Samsung Z Fold με iOS ???
oldnew Δημοσ. Κυριακή στις 09:19 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:19 μμ 1 hour ago, kabamaru80 said: Με οθόνες (Και "σχέδιο") απο την Samsung να περιμένουμε ένα Samsung Z Fold με iOS ??? Κατα πάσα πιθανότητα ναι, απλα θα είναι κάπως σαν το oppo που έβαλα πριν, ακριβώς γιατί το samsung fold 7 αναμένεται και αυτο λεπτό, με οθόνη ποιο επίπεδη χωρίς να φαίνεται εύκολα η τσάκιση κλπ. Οπότε οταν θα βγάλει η apple fold, εννοείται ότι θα είναι πολύ καλύτερο απ τα σημερινά android Fold, αλλα αμφιβαλω αν θα είναι καλύτερο απ τα τότε android fold. Επειδή βγάζει ποιοτικά προϊόντα απλά θα είναι ισάξιο με τα τότε καλύτερα fold και θα αρχίσει το μάρκετινγκ για το πόσο καλό είναι το δικό της. Μακάρι να μας εκπλήξει και να φτιάξει Fold που δεν φαίνεται καθόλου η τσάκιση. Αυτό διαρρεύει, αλλα πιθανότατα είναι μάρκετινγκ και απλά θα ισοφαρίσει τα καλύτερα τότε android fold. Να πως αναμένεται το fold 7: https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-z-fold7-nees-fimes-theloyn-na-to-pio-lepto-foldable-ston-kosmo/ 1
StavrosD Δημοσ. Κυριακή στις 09:53 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:53 μμ Για μια ακόμα φορά, οι front end developers θα τραβάνε τα μαλλιά τους! Όποιος έχει προσπαθήσει να φτιάξει adaptive app ή website για διαφορετικές συσκευές (άλλη ανάλυση, μέγεθος, aspect ratio, κλπ) είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνει τι εννοώ.
SabotazNic Δημοσ. Κυριακή στις 09:59 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:59 μμ 8 ώρες πριν, Huruduru είπε Μου αρέσει η ΑΙ φωτογραφία του άρθρου. Αλλού ο μηχανισμός για την τσάκιση και αλλού διπλώνει η συσκευή „iOS Honen Screen“ 😄 Θα εγινε με Apple AI, για αυτο 2
ramarg Δημοσ. Κυριακή στις 11:16 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:16 μμ (επεξεργασμένο) Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τα renders μελλοντικών μοντέλων αναβιώνουν πάντοτε το σασί προηγούμενης γενιάς... Είχαμε τετράγωνα, μας έδειχναν τα στρογγυλεμένα, είχαμε τα στρογγυλεμένα μας έδειχναν τετράγωνα, έχουμε τα τετράγωνα μας δείχνουν τα στρογγυλεμένα.... Εντάξει ωραίο το γυαλιστερό σασί του X/XS αλλά φτάνει. Δεν έχουμε καμία όρεξη για rounded frame που γλιστράει στο χέρι... Βαρέθηκα να ζω με αυτό τον φόβο όσο είχα το XS Max... Επεξ/σία Κυριακή στις 11:17 μμ από ramarg
Jmanol000 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:10 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:10 πμ 10 ώρες πριν, Huruduru είπε Μου αρέσει η ΑΙ φωτογραφία του άρθρου. Αλλού ο μηχανισμός για την τσάκιση και αλλού διπλώνει η συσκευή „iOS Honen Screen“ 😄 πωσ το πρόσεξες , δίκαιο έχεις εμένα μου αρέσει που βάλανε φόντο από το iOS 13 χαχαχ μεγάλη βλακεία θα είναι να βγάλει θήκη μπαταρίας θα σκοτώνει όλο το νόημα του λεπτού κινητού 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Θα εγινε με Apple AI, για αυτο από τη μια σκληρός από την άλλη το image playground τησ apple ουτε αυτο δεν φτιαχνει δυστηχωσ
freegr Δημοσ. Δευτέρα στις 12:44 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:44 πμ Εφόσον κριθεί του χρόνου θα δούμε αν η φωτό ανταποκρίνεται στην πράξη αλλά κυρίως θα δούμε τις προτεραιότητες της εταιρίας
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 05:36 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:36 πμ 4 hours ago, freegr said: αλλά κυρίως θα δούμε τις προτεραιότητες της εταιρίας να βγαλει λεφτα οπως καθε εταιρεια. 😛
m3ltd0wn Δημοσ. Δευτέρα στις 09:22 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:22 πμ Προσπαθώ να καταλάβω το όφελος από τα fold και καταλήγω σε ένα πράγμα μόνο. Θέλω να κουβαλάω το tablet μου μαζί και δεν χωράει στην τσέπη. Γιατί κανένας άλλος λόγος δεν υπάρχει. Ο άνθρωπος διπλώνει κάτι μόνο και μόνο για να το κάνει μικρότερο και να χωράει κάπου. Άντε και για να φτιάξει έναν τάκο από χαρτοπετσέτα όταν μπαλατζάρει το τραπέζι. Δηλαδή είτε για να μειώσει το μέγεθος από κάτι, είτε για να του αυξήσει το πάχος. Στο κινητό θεωρώ ότι κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο. Οπότε ποιο το όφελος; Να κουβαλάω μαζί μου ένα tablet που να χωράει στην τσέπη. Στην πραγματικότητα λίγοι είναι αυτοί που το έχουν ανάγκη αυτό και βασικά το έχουν στο σακίδιο οπότε... 1 1
roky1978 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:53 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:53 πμ Ήμουνα νιος και γέρασα με τα αναδιπλουμενα apple, το ακούω 4 με 5 χρόνια και ακόμα τίποτα, σαν το μέτρο της Θςσνικης θα καταντήσει και αυτο, τουλάχιστο το μέτρο της Θςσνικης ολοκληρώθηκε. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. Δευτέρα στις 12:36 μμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 12:36 μμ 21 ώρες πριν, polaki είπε Ψηλά γράμματα για την καφενειακού τύπου αρθρογραφία του insomnia βέβαια. Πόσο ψηλά για να το καταλάβουμε καλύτερα; 2 μέτρα ας πούμε?
polaki Δημοσ. Δευτέρα στις 01:19 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:19 μμ 42 minutes ago, billdanos said: Πόσο ψηλά για να το καταλάβουμε καλύτερα; 2 μέτρα ας πούμε? Βάλε μου και εμένα ένα super moderator badge για 1 ημέρα να απαντήσω ανάλογα και μου το ξαναβγάζεις. Να πουλήσω και εγώ πνεύμα δηλαδή όχι τίποτα άλλο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. Δευτέρα στις 02:20 μμ Super Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 02:20 μμ 1 ώρα πριν, polaki είπε Βάλε μου και εμένα ένα super moderator badge για 1 ημέρα να απαντήσω ανάλογα και μου το ξαναβγάζεις. Να πουλήσω και εγώ πνεύμα δηλαδή όχι τίποτα άλλο. Εσύ πρωτοστατείς και εμείς απλά ακολουθούμε. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα