Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, polaki είπε

Ή Ευρωπαϊκή Ένωση με τον AI Act προβλέπει ρητά την υποχρέωση σήμανσης για εικόνες, βίντεο και ήχο που παράγονται από τεχνητή νοημοσύνη, ειδικά όταν μπορούν να παραπλανήσουν.

Ψηλά γράμματα για την καφενειακού τύπου αρθρογραφία του insomnia βέβαια.

Αν η Apple βγάλει το foldable χωρίς εμφανή τσάκιση στην οθόνη που οι άλλοι οι καινοτόμοι δεν μπορούν να καταφέρουν εδώ και τόσα χρόνια θα είναι κατά την άποψη σου καινοτομία ή όχι;

Παρακαλώ Κύριε μου απορώ πραγματικά πως ξεπέσατε τόσο ώστε να απαντήσετε. Περαστικός έξω από το καφενείο είσασταν να υποθέσω ε?

Θα μου πεις iPhone έχεις οπότε και η ειρωνία χαμένη θα πάει. 

Και όχι. Δεν πρόκειται να το καταφέρει ούτε αυτή. Τσάκιση θα υπάρχει πάντα εκτός και αν ανακαλύψουν κάποια νανοτεχνολογία στην συγκεκριμένη μορφή κάτι που αν γίνει στο μέλλον θα κοστίζει τόσο ακριβά που δεν θα έχει νόημα.

Για τα υπόλοιπα Καλή τύχη...

23 ώρες πριν, oldnew είπε

Πως φαίνεται πως δεν εχεις δουλέψει Fold.. Tο 99.9% των εφαρμογών δεν χρειάζεται τίποτα για να είναι full screen. Θα πεις, ναι είναι full screen, αλλα δεν είναι βέλτιστοποιημενες για τέτοια οθόνη που παλι δεν θα ισχύει πλήν youtube και βίντεο player. Χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα ο Developer, οπότε μη τον λυπάσαι. Ρωτα όποιον dev θες, θα στο πει ο ίδιος. 

Πραγματικά δεν έχω καμία όρεξη να σχολίασω, αλλά διαβάζω κατι πράγματα.. Μη κάνετε πως τα ξέρετε όλα οταν δεν έχετε δουλέψει κατι. 

Και προσωπικά πιστεύω οτι θα πιάσουν πολύ μεγάλο κοματι κατανάλωτων τα fold. 

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να επέστρεψε σε νορμάλ κινητό απο fold επειδή δεν του άρεσε η εμπειρία χρήστης. Αντιθέτως το 100% θα σου πει ότι ηταν πολυ καλύτερα σε fold. Οποίος επέστρεψε ήταν επειδή φοβόταν μη, χαλάσει ή χαλάσε, λόγο μικρής αυτονομίας και μεγάλης τιμης, και κάποιοι λογω πάχους και τσακησης (τα όποια βελτιώνονται καθε μερα) . Αυτοι είναι οι λόγοι και όχι επειδή δεν προσαρμοζονταν οι εφαρμογές στην οθονη. Που ακόμα και να μη σου αρέσει κάτι, έχεις 3 διαφορετικους τρόπους να δεις καθε εφαρμογή στην οθονη. 

Τώρα τον μπέρδεψες περισσότερο τον άνθρωπο.. τι ασχολήσαι μου λες :D

2 ώρες πριν, billdanos είπε

Πόσο ψηλά για να το καταλάβουμε καλύτερα; 2 μέτρα ας πούμε?

εδώ έγραψες αν και αιφονάκιας... RESPECT

• Like 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
52 minutes ago, billdanos said:

Εσύ πρωτοστατείς και εμείς απλά ακολουθούμε. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου! :) 

Εστιάζεις επιλεκτικά σε ένα ορθογραφικό λάθος, αποφεύγοντας σκόπιμα να αναφερθείς στην ουσία – όπως, για παράδειγμα, την εμφανή πτώση στην ποιότητα των άρθρων από το 2020 και μετά, η οποία θυμίζει τις αγωνιστικές επιδόσεις της ΑΕΚ από τις 23 Φεβρουαρίου και έπειτα με τους υποτιθέμενους "αρμόδιους" να ακούνε το κράξιμο και να μην κάνουν απολύτως τίποτα. 

Είναι κατανοητό πως η αυξημένη επισκεψιμότητα από ένα νέο –συχνά άσχετο ή ημι-ειδικευμένο– κοινό έχει ωφελήσει σημαντικά το “μαγαζί”, και πως πλέον κάθε προβοκατόρικο σχόλιο, κάθε κλικ και κάθε μικρή ίντριγκα μετράει οικονομικά. 'Οπως ακριβώς αυτό που τροφοδοτείς και εσύ τώρα. 

Όμως κάποιοι από εμάς –όπως κι εσύ– ανήκουμε στους παλιούς, που αγαπήσαμε το SITE ως πλατφόρμα και ως κοινότητα, όχι ως εμπορικό προϊόν. Και είναι πραγματικά απογοητευτικό να το βλέπουμε να χάνει σταδιακά την ταυτότητά του.

Και επειδή θα το διαβάσεις τώρα και ενστικτωδώς θα θες να απορρίψεις την άποψη μου [όπως και ο άλλος που τάχα μου αστειεύεται μαζί σου επειδή είσαι "αιφonάκιας" αλλά μια χαρά σε χαϊδεύει επειδή βρήκε και υποστηρικτή υποτίθεται αλλά το "ασχολήσαι" μια χαρά το σκότωσε και αυτός αλλά εκεί βλέπεις δε νιώθεις την ανάγκη της ειρωνίας] ξαναδιάβασε τις πρώτες 3 παραγράφους με ηρεμία το βραδάκι και προσπάθησε να βγάλεις το καπέλο του moderator μπας και καταλάβεις και εσύ πόσο θλιβερή είναι η σημερινή πραγματικότητα. 

Αυτά, άντε και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Τα λέμε την Παρασκευή πάλι σε κανένα Παρασκευιάτικο thread του ΜπλαΜπλα που πουλάει ίντριγκα από άτομο με 1 post, και που τάχα μου νιώθετε την ανάγκη να κλείσετε όταν έχει ήδη κάνει τη "δουλειά" του. 

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, polaki είπε

Εστιάζεις επιλεκτικά σε ένα ορθογραφικό λάθος, αποφεύγοντας σκόπιμα να αναφερθείς στην ουσία – όπως, για παράδειγμα, την εμφανή πτώση στην ποιότητα των άρθρων από το 2020 και μετά, η οποία θυμίζει τις αγωνιστικές επιδόσεις της ΑΕΚ από τις 23 Φεβρουαρίου και έπειτα με τους υποτιθέμενους "αρμόδιους" να ακούνε το κράξιμο και να μην κάνουν απολύτως τίποτα. 

Είναι κατανοητό πως η αυξημένη επισκεψιμότητα από ένα νέο –συχνά άσχετο ή ημι-ειδικευμένο– κοινό έχει ωφελήσει σημαντικά το “μαγαζί”, και πως πλέον κάθε προβοκατόρικο σχόλιο, κάθε κλικ και κάθε μικρή ίντριγκα μετράει οικονομικά. 'Οπως ακριβώς αυτό που τροφοδοτείς και εσύ τώρα. 

Όμως κάποιοι από εμάς –όπως κι εσύ– ανήκουμε στους παλιούς, που αγαπήσαμε το SITE ως πλατφόρμα και ως κοινότητα, όχι ως εμπορικό προϊόν. Και είναι πραγματικά απογοητευτικό να το βλέπουμε να χάνει σταδιακά την ταυτότητά του.

Και επειδή θα το διαβάσεις τώρα και ενστικτωδώς θα θες να απορρίψεις την άποψη μου [όπως και ο άλλος που τάχα μου αστειεύεται μαζί σου επειδή είσαι "αιφonάκιας" αλλά μια χαρά σε χαϊδεύει επειδή βρήκε και υποστηρικτή υποτίθεται αλλά το "ασχολήσαι" μια χαρά το σκότωσε και αυτός αλλά εκεί βλέπεις δε νιώθεις την ανάγκη της ειρωνίας] ξαναδιάβασε τις πρώτες 3 παραγράφους με ηρεμία το βραδάκι και προσπάθησε να βγάλεις το καπέλο του moderator μπας και καταλάβεις και εσύ πόσο θλιβερή είναι η σημερινή πραγματικότητα. 

Αυτά, άντε και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Τα λέμε την Παρασκευή πάλι σε κανένα Παρασκευιάτικο thread του ΜπλαΜπλα που πουλάει ίντριγκα από άτομο με 1 post, και που τάχα μου νιώθετε την ανάγκη να κλείσετε όταν έχει ήδη κάνει τη "δουλειά" του. 

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου αγαπητέ: έχουμε μεγαλώσει πλέον, άλλαξαν οι ανάγκες, τα γούστα, οι αντοχές και οι ανοχές μας. Προσωπικά αποφεύγω σαν το διάολο το λιβάνι ο,τι με "χαλάει" αντί να κάθομαι και να γκρινιάζω ή να "επαναστατώ". 

Από την άλλη, καταλαβαίνω μερικές φορές και την ανάγκη να "εκνευριζόμαστε" ώστε να απασχολούμαστε με κάτι έστω και προσωρινά. Πολλές φορές αυτή η κατάσταση λειτουργεί εθιστικά! Όπως εγώ ας πούμε, που κάθε πρωί ελέγχω τα πρωτοσέλιδα και περιμένω πώς και πώς να φτάσω στην Ελευθερη Ώρα και το Μακελειό, ώστε στη συνέχεια να αρχίσω τα μπινελίκια! :) 

• Like 1
Δημοσ.
15 minutes ago, billdanos said:

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου αγαπητέ: έχουμε μεγαλώσει πλέον, άλλαξαν οι ανάγκες, τα γούστα, οι αντοχές και οι ανοχές μας. Προσωπικά αποφεύγω σαν το διάολο το λιβάνι ο,τι με "χαλάει" αντί να κάθομαι και να γκρινιάζω ή να "επαναστατώ". 

Από την άλλη, καταλαβαίνω μερικές φορές και την ανάγκη να "εκνευριζόμαστε" ώστε να απασχολούμαστε με κάτι έστω και προσωρινά. Πολλές φορές αυτή η κατάσταση λειτουργεί εθιστικά! Όπως εγώ ας πούμε, που κάθε πρωί ελέγχω τα πρωτοσέλιδα και περιμένω πώς και πώς να φτάσω στην Ελευθερη Ώρα και το Μακελειό, ώστε στη συνέχεια να αρχίσω τα μπινελίκια! :) 

Θα συμφωνήσω, και μιας και ανέφερα την ΑΕΚ (καθόλου τυχαίο), ο καθένας έχει το poison του! 😂

Λοιπόν όλα καλά από πλευράς μου, τα λέμε σε κάποιο άλλο θέμα και ελπίζω η ανταλλαγή σχολίων να είναι εκεί πιο τεχνολογικής φύσης! 🙂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...