Dimitris_1981 Δημοσ. Κυριακή στις 03:23 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:23 μμ 2 λεπτά πριν, polaki είπε Ποια ελλαδα, εδώ αναγκάστηκαν να το ξηλώσουν και απτις διαφημίσεις της Αμερικής το Apple intelligence που δεν έπαιξε ποτέ 😂😂 Για αυτό είπα ακόμα πιο Πραγματικά εκεί που πρέπει να την κράζουν δεν μιλάνε και μας λένε για ένα σωρό βλακείες.
cpc464 Δημοσ. Κυριακή στις 03:27 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:27 μμ Κακά τα ψέματα, τα foldable μόνο για να πουλήσεις μούρη είναι,ασε που η οθόνη δεν είναι ανθεκτική.
magicnumbers Δημοσ. Κυριακή στις 03:27 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:27 μμ 13 λεπτά πριν, polaki είπε Τοσο ο αδερφός μου με το Samsung flip όσο και ένας συνάδελφος γυρίσανε σε «κανονικά» τηλέφωνα, δεν τους βόλεψε ούτε το πάχος ούτε το μέγεθος όταν τελικά ήταν διπλωμένα. Από εκεί και πέρα ναι οκ φυσικά δεν έχω εγώ ο ίδιος εμπειρία, δε βλέπω όμως και την ανάγκη για δίπλωμα. Επίσης, αν θες ως developer να χρησιμοποιεί την έννοια του foldable το app σου, ναι χρειάζεται να προσθέσεις κώδικα γι’αυτό. Δηλαδή για το 1,5% του κοινού, γιατί τόσο είναι παγκοσμίως. Αν δε θες, το αφήνεις ως έχει. Το γύρισαν σε κανονικά γιατί είχαν τα πιο χοντρά κ βαρυα fold της αγοράς. Αυτό που ορίζεται ως μειν ανταγωνιστής η Samsung,ενώ στον τομέα είναι αντικειμενικά πίσω δεν παρουσιάζει την πραγματικότητα αλλά το μάρκετινγκ.Δες τι έχουν βγάλει οι Κινέζοι πχ. Honor V3, Huawei,Oppo κλπ. Έχουν πάει το φόρμ φακτορ κ το βάρος ενός απλού σε αναδιπλωμενο. Αποκει κ έπειτα η βελτιστοποίηση για τις εφαρμογές δεν είναι κάτι διαφορετικό από την εμφάνιση σε ένα ταμπλετ πχ όπως το YouTube. Τα υπολοιπα είτε τα ανοίγεις ως έχουν είτε αν βγαίνουν crooked διαλέγεις προβολή 16/9. Συνήθως είναι εφαρμογές με πολύ λίγα η απλα περιεχόμενα όπως τραπεζικες.Η τα ανοίγεις 2 μαζί αριστερά δεξιά. Σε κάθε περίπτωση έχεις τον έξτρα χώρο που χρειάζεσαι όταν θες κ για κάτι μεγαλύτερο. Τα υπόλοιπα είναι δευτερευοντα εκτός κ αν δουλεύεις σε συνεργείο αυτοκινήτων η οικοδομή. 1 1
oldnew Δημοσ. Κυριακή στις 03:33 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:33 μμ (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, cpc464 said: Κακά τα ψέματα, τα foldable μόνο για να πουλήσεις μούρη είναι,ασε που η οθόνη δεν είναι ανθεκτική. Η ανθεκτικοτητα θα είναι πάντα ενα απ τα μειονέκτημα των Fold. Οσο και να βελτιωθούν, όπως ακριβώς γράφεις, δεν υπάρχει περίπτωση κάτι που διπλώνει 1000δες φορές να έχει την ανθεκτικοτητα μιας οθόνης νορμάλ. Απλα έχετε πάει στο άλλο άκρο και νομίζετε οτι θα σπάσει σαν πράσο. Έχουν τρομερή βελτίωση ηδη. Άνοιξε κλείσε 100 φορες τη μερα και η συντριπτική πλειοψηφία θα βγάλει 4ετια+ πλέον. Αν θες να κρατήσεις κινητό 10 χρονια δεν παίρνεις fold. Τωρα που κολαει οτι θες να πουλήσεις μούρη επειδή θες να έχεις μεγαλύτερη οθονη ΟΤΑΝ τη θες, μονο εσυ το καταλαβαίνεις και οσοι τα γράφουν αυτα. Φαντάζομαι οτι δεν έχεις ταμπλετα σπίτι παρα μόνο κινητό γιατί δεν πουλάς μούρη. Επεξ/σία Κυριακή στις 03:35 μμ από oldnew 2
cpc464 Δημοσ. Κυριακή στις 03:40 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:40 μμ 5 minutes ago, oldnew said: Απλα έχετε πάει στο άλλο άκρο και νομίζετε οτι θα σπάσει σαν πράσο. Εγώ απλά είπα δεν είναι ανθεκτική,δεν το πήγα και στο άλλο άκρο,τα νορμάλ κινητά έχουν και gorrila glass.
Tetrabitos Δημοσ. Κυριακή στις 03:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:47 μμ Για το vision Pro δεν μιλάει η apple πια. Πάει να το θάψει στα κρυφά. Όπως θα γίνει με τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα, τις 3d TVs και τα VR headsets. 2 1
alexpap Δημοσ. Κυριακή στις 03:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:50 μμ 44 λεπτά πριν, polaki είπε Ή Ευρωπαϊκή Ένωση με τον AI Act προβλέπει ρητά την υποχρέωση σήμανσης για εικόνες, βίντεο και ήχο που παράγονται από τεχνητή νοημοσύνη, ειδικά όταν μπορούν να παραπλανήσουν. Ψηλά γράμματα για την καφενειακού τύπου αρθρογραφία του insomnia βέβαια. Αν η Apple βγάλει το foldable χωρίς εμφανή τσάκιση στην οθόνη που οι άλλοι οι καινοτόμοι δεν μπορούν να καταφέρουν εδώ και τόσα χρόνια θα είναι κατά την άποψη σου καινοτομία ή όχι; Αφανής ή εμφανής η τσάκιση είμαι υπερ. των απλών τηλεφώνων θεωρώ ότι είναι πιο δύσχρηστα-δυσλειτουργικά χωρίς να τα έχω δουλέψει βέβαια για να έχω προσωπική άποψη συν η αυξημένη τιμή τους και το άνοιξε-κλείσε που μπορεί να σου χαλάσει. Σημείωση: Είμαι υπερ. στις πολλές λειτουργίες σταθερότητας και της αντοχής της συσκευής και όχι στον εντυπωσιασμό και στο θέαμα της που νομίζω πρέπει να μένει τελευταίο.
Members gsarig Δημοσ. Κυριακή στις 04:00 μμ Members Δημοσ. Κυριακή στις 04:00 μμ Χρησιμοποιώ από το 2022 το Galaxy Flip 4, που δεν είναι πια κάτι τρομερό σε σχέση με τα flip που ακολούθησαν, τόσο από τη Samsung όσο κι από άλλες εταιρείες. Δεν βλέπω λόγο να επιστρέψω σε κλασικό κινητό, γιατί το Flip 4, παρά τα μειονεκτήματά του, λύνει το σημαντικότερο πρόβλημα που είχα με τις κλασικές συσκευές, που ήταν η μεταφορά το καλοκαίρι, όπου έπρεπε να το κουβαλάω στην τσέπη του παντελονιού. Διπλώνοντας, το flip γίνεται πολύ βολικό στη μεταφορά, ενώ όταν είναι ανοιχτό συμπεριφέρεται όπως ένα οποιοδήποτε smartphone, οπότε δεν είναι ότι μου λείπει κάτι. Θα ήθελα να είναι λεπτότερο και να αξιοποιεί καλύτερα την εξωτερική οθόνη, κάτι που οι μεταγενέστερες flip συσκευές κάνουν ήδη. Οπότε, σε 1-2 χρόνια που λογικά θα το αλλάξω, πιστεύω πως οι συνθήκες θα είναι ακόμα καλύτερες. Αν η Apple έβγαζε κάτι παρόμοιο σίγουρα θα το σκεφτόμουν, μιας και το λειτουργικό σύστημα με ενδιαφέρει πολύ λιγότερο (πάνω-κάτω όλα μια χαρά την κάνουν τη δουλειά τους) από ό,τι η εργονομία της συσκευής. 2
mdkamael Δημοσ. Κυριακή στις 04:20 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:20 μμ Σε μια 2ετια καλοδεχουμενο, θα εχει ωριμασει περισσοτερο η τεχνολογια κ τεχνογνωσια των foldables κ αν κρινουμε απο honor κ opppo απ αυτα π εχουν βγαλει ηδη, θα ειναι σουπερ ενα αιφον που θα γινεται ξερωγω ενα ipad mini ( με τη προυποθεση οτι το λειτουργικο θα ειναι κ αυτο τροποποιημενο ωστε να το εκμεταλλευεται το νεο concept ). Εχει την ευκαιρια η apple με ενα καλο προιον να το κανει πιο mainstream, οπως κ με το iphone - ανεξαρτητα αν αλλες εταιριες προλαβαν να λανσαρουν πρωτα ενα τετοιο προιον. Η Samsung εχει δειξει πολλακις οτι ΝΑΙ, λανσαρει καινοτομα προιοντα, αλλα ΔΕΝ επιβιωνουν κ γυρναει παντα στα γνωστα κ γνωριμα. Και η αληθεια ειναι οτι απουσιαζουν αρκετα τα refinements. Η apple ουδεποτε καινοτομησε, απλα παρουσιαζε refined πραγματα π ηδη υπηρχαν. Κ εκει ειναι το δυνατο της σημειο. Αναμενουμε. 1
Dimitris_1981 Δημοσ. Κυριακή στις 04:35 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:35 μμ 42 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Για το vision Pro δεν μιλάει η apple πια. Πάει να το θάψει στα κρυφά. Όπως θα γίνει με τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα, τις 3d TVs και τα VR headsets. Υπάρχουν φήμες για Vision Pro 2 αλλά κρατάω μικρό καλάθι. Το Vision Pro δεν έπρεπε να είχε βγει ποτέ. Ήταν στην καλύτερη για Dev Kit και όχι για Consumer Product. Πρέπει να μειώσουν δραματικά το βάρος και να βγάλουν καλύτερο αποκλειστικό SW. Μου θυμίζει το HoloLens της MS που είχε προοπτικές αλλά δεν....
oldnew Δημοσ. Κυριακή στις 04:53 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:53 μμ (επεξεργασμένο) Στο 10ο δευτερόλεπτο συγκρίνει το παχος.. Βάρος, παχος, οθόνη εξωτερικη νορμάλ κινητού (πανω κατω ισα με απλού iphone) , αυτονομία εξαιρετική (μεγάλη μπαταρία σιλικόνης + snapdragon elite, βασικά είναι το πλεονέκτημα αυτού του Fold έναντι του Honor magic v3, το οποίο δεν έχει τόσο μεγάλη αυτονομία). Ενω και η τσάκιση της οθόνης δε φαίνεται με τιποτα αν κοιτάς ευθεία. Υπο γωνία ναι. Με εξαίρεση την αντοχή (που όμως είναι καλη, απλα δεν φτάνει σίγουρα την αντοχή ενός νορμάλ κινητού), πείτε μου 1 μειονέκτημα που έχει αυτό το κινητο απο οποιοδήποτε νορμάλ. Σχεδόν οτιδήποτε έχετε πει παει περίπατο. Και έχεις το πλεονέκτημα ότι οπουδήποτε βρίσκεσαι, ανοίγεις εαν και οταν θες και δουλεύεις σε μια 2πλασια οθόνη. Αυτο οχι μουφα δε λέγεται, αλλα game changer. Η μεγαλύτερη βελτίωση των κινητών απο οταν βγήκε το 1ο iphone χαλαρότατα. Και το σαμσουνγκ fold που έρχεται είναι παρόμοιο με αυτό με εξαίρεση την αυτονομία που δε θα φτάνει σε αυτα τα επίπεδα.. Δώσε σε 100 ανθρώπους ενα τέτοιο fold και μια ναυαρχίδα νορμάλ και αν γυρίσουν ποτέ στη ναυαρχίδα , τρυπήστε μου τη μυτη, αληψτε με με πισα και ριχτε μου πούπουλα. ΔΕΝ υπάρχει σύγκριση οτι και να λετε ορισμένοι. Φυσικά και το iphone της apple θα έχει ανάλογα πλεονέκτηματα. Κατι σαν το oppo αναμένεται, πάνω κάτω, γι αυτό δείχνω το oppo. Θα έλεγα οτι θα πουλήσει και ευκολότερα το iphone γιατί δίνουν λεφτά οι χρήστες, αλλα στην τιμή που αναμένεται να το βγάλει η apple, χλωμο. Έχοντας συνήθισει fold 5, 18 μήνες, ξεκόλλησε η ζελατίνα 1η φορά και το έστειλα Αθήνα να αλλαχτεί (δωρεάν) 1 μιση μερα ειμουν με ενα s10 lite. Δεν ξέρω πόσοι με πιστεύουν, αλλα συνηθισμένος στην οθονη του Fold, αγανακτήσα, λογω του μεγέθους της οθόνης.. Αμα συνηθίσετε καιρο σε τέτοιο μέγεθος οθόνης και πας σε νορμάλ, θα δείτε πως θα σας φανεί. Τωρα δεν καταλαβαίνετε. Επεξ/σία Κυριακή στις 05:05 μμ από oldnew 5 2
magicnumbers Δημοσ. Κυριακή στις 06:03 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:03 μμ 2 ώρες πριν, oldnew είπε Η ανθεκτικοτητα θα είναι πάντα ενα απ τα μειονέκτημα των Fold. Τα foldable θέλει να τα έχεις όπως έρχονται στο κουτί δηλαδή ανοιχτά. Όσο περισσότερο μένουν διπλωμένα τόσο η παραμόρφωση της οθόνης γίνεται πλαστική άρα μόνιμη κ δημιουργούνται προβλήματα. Εδώ είναι η μεγάλη αντίθεση του μάρκετινγκ ότι δε το γράφει πουθενά αυτό οπότε μπορεί πχ εύκολα να τοχεις 22 ώρες διπλωμένο κ 2 ανοιχτό. Δε φταίει η τεχνολογία αλλά η χρήση. Μπορείς να κάτσεις σκυμμένος 3 ώρες; Όχι. 😉 Έχουν περάσει διάφορα απτά χέρια μου κ σε όλα ήταν κοινή συνισταμένη. Το βράδυ κ οπότε είναι εκτός τσέπης πάντα ανοιχτό. Έρχεται η οθόνη στα ίσα της. Αποκει κ έπειτα θέλει ένα τσικι προσοχή παραπάνω όσον αφορά τα χτυπήματα στο μεντεσέ κ τα σκουπιδακια που μπορεί να μπουν εκεί κάτω απτην οθόνη. Δε το πας παραλία δηλαδή μες την άμμο κ να το πετάς στη τσάντα. Γενικά αν δεν είσαι γκρουβαλος δε διαφέρει κ πολύ σε ανθεκτικότητα. Ίσα ίσα λόγω πλαστικής οθόνης έχεις μια ελπίδα παραπάνω να τη γλυτώσει σε τούμπα σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα γυάλινα που σπάνε εσωτερικά κ βγάζουν γραμμές. 2 ώρες πριν, cpc464 είπε Κακά τα ψέματα, τα foldable μόνο για να πουλήσεις μούρη είναι,ασε που η οθόνη δεν είναι ανθεκτική. Αυτό είναι γενίκευση, υπάρχουν υλικά που δεν είναι γραμμικά ενώ δουλεύουν έτσι πχ ανθρακόνημα κ εφαρμογές,καλάμια βάτραχοπέδιλα ποδήλατα πέδιλα σκι κλπ θεωρητικά έχουν άπειρους κύκλους φόρτισης εκφόρτισης αλλά χαλάνε τελικά από τις ατμοσφαιρικές συνθήκες. Με άλλα λόγια είτε το διπλώσεις 200.000 φορές είτε 200 σε 10 χρόνια θα έχει επηρεαστεί απτό περιβάλλον. 2
cpc464 Δημοσ. Κυριακή στις 06:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:21 μμ 14 minutes ago, magicnumbers said: Αυτό είναι γενίκευση, υπάρχουν υλικά που δεν είναι γραμμικά ενώ δουλεύουν έτσι πχ ανθρακόνημα κ εφαρμογές,καλάμια βάτραχοπέδιλα ποδήλατα πέδιλα σκι κλπ θεωρητικά έχουν άπειρους κύκλους φόρτισης εκφόρτισης αλλά χαλάνε τελικά από τις ατμοσφαιρικές συνθήκες. Με άλλα λόγια είτε το διπλώσεις 200.000 φορές είτε 200 σε 10 χρόνια θα έχει επηρεαστεί απτό περιβάλλον. Ναι μόνο που δεν μιλάμε γενικά για γραμμικά υλικά,μιλάμε για συγκεκριμένη κατηγορία,σε αυτή την περίπτωση τι θα δολέψει και τι όχι;,σε μια οθόνη τι χαλάει τελικά;.
magicnumbers Δημοσ. Κυριακή στις 06:42 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:42 μμ 19 λεπτά πριν, cpc464 είπε Ναι μόνο που δεν μιλάμε γενικά για γραμμικά υλικά,μιλάμε για συγκεκριμένη κατηγορία,σε αυτή την περίπτωση τι θα δολέψει και τι όχι;,σε μια οθόνη τι χαλάει τελικά;. Γράφω παραπάνω συγκεκριμένα τι παθαίνουν κ χαλάνε. Όπως κάθε οθόνη χαλάει έτσι; Πόσα βάζουν πχ σε κωλοτσεπες κ γίνονται μπανάνα η βγάζουν γραμμές; Η σε τσαντάκια κ το βγάζεις σπασμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα