Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, εχω ένα Ford Fiesta του '15 1.5 πετρέλαιο, εδώ και ένα χρόνο κάνει έντονο σφύριγμα μόνο όταν έχει ζεσταθεί η μηχανή και μόνο σε χαμηλές ταχυτητες με 1η και 2α ταχύτητα. Άν πατήσω φρένο σταματάει να ακούγεται ενώ δε σταματαει είτε το έχω νεκρά είτε πατάω συμπλέκτη είτε πατάω γκάζι. Φάινεται να επηρεάζεται απο το αν στρίβω ή οχι το τιμόνι. Το πήγα σε συνεργείο κοίταξε την εισαγωγή μου και μου λέει δεν έχεις διαρροές. Έχω σπασει το κεφάλι μου να κατάλαβω τι είναι, έχει κανείς κάποια ιδέα;

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, zenphoenix_ είπε

Καλημερα, εχω ένα Ford Fiesta του '15 1.5 πετρέλαιο, εδώ και ένα χρόνο κάνει έντονο σφύριγμα μόνο όταν έχει ζεσταθεί η μηχανή και μόνο σε χαμηλές ταχυτητες με 1η και 2α ταχύτητα. Άν πατήσω φρένο σταματάει να ακούγεται ενώ δε σταματαει είτε το έχω νεκρά είτε πατάω συμπλέκτη είτε πατάω γκάζι. Φάινεται να επηρεάζεται απο το αν στρίβω ή οχι το τιμόνι. Το πήγα σε συνεργείο κοίταξε την εισαγωγή μου και μου λέει δεν έχεις διαρροές. Έχω σπασει το κεφάλι μου να κατάλαβω τι είναι, έχει κανείς κάποια ιδέα;

Αφου σταματάει όταν πατάς φρένο μήπως έχει σχέση με το φρένο (τακάκια,δίσκοι) ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αφου σταματάει όταν πατάς φρένο μήπως έχει σχέση με το φρένο (τακάκια,δίσκοι) ; 

Τοτε δε θα επρεπε να ακουγεται και σε αλλες ταχυτητες; Ισως λιγο διαφορετικος θορυβος αλλα ειτε 15km/h ειτε 60km/h μαλλον θα υπηρχε παλι.

Επεξ/σία από zenphoenix_
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zenphoenix_ είπε

Τοτε δε θα επρεπε να ακουγεται και σε αλλες ταχυτητες; Ισως λιγο διαφορετικος θορυβος αλλα ειτε 15km/h ειτε 60km/h μαλλον θα υπηρχε παλι.

Μπορεί απλά να μην τον ακούς,μπορεί να απομακρύνεται το τακάκι απο τον δίσκο όταν αυξάνει η ταχύτητα.Εγώ θα σήκωνα το αμάξι και θα γύριζα τους τροχούς να δω αν ακούγεται.

Τεσπα,μια ιδέα έδωσα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν στο κάνει ενω γυρίζει ο τροχός,  μπορει να εινσι ρουλεμάν τροχού και να ακουμπάει σε χαμηλές ταχύτητες ο δίσκος στα τακάκια ,επίσης οταν στρίβεις.  

Επεξ/σία από atheatos
Δημοσ.
21 ώρες πριν, zenphoenix_ είπε

Σε ράμπα έχει ελεγχθει συστημα διεύθυνσης / φρένα ;

Βέβαια αφου είδε την εισαγωγη ήδη το συνεγρείο , θα απέκλεια τις ροδέλες στα μπέκ και να ξεφυσάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...