zenphoenix_ Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου Καλημερα, εχω ένα Ford Fiesta του '15 1.5 πετρέλαιο, εδώ και ένα χρόνο κάνει έντονο σφύριγμα μόνο όταν έχει ζεσταθεί η μηχανή και μόνο σε χαμηλές ταχυτητες με 1η και 2α ταχύτητα. Άν πατήσω φρένο σταματάει να ακούγεται ενώ δε σταματαει είτε το έχω νεκρά είτε πατάω συμπλέκτη είτε πατάω γκάζι. Φάινεται να επηρεάζεται απο το αν στρίβω ή οχι το τιμόνι. Το πήγα σε συνεργείο κοίταξε την εισαγωγή μου και μου λέει δεν έχεις διαρροές. Έχω σπασει το κεφάλι μου να κατάλαβω τι είναι, έχει κανείς κάποια ιδέα;
AntonisKo Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου Προτείνω να ψάξεις σε κάποιο από τα forum που υπάρχουν για ford. 👍 1
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 48 λεπτά πριν, zenphoenix_ είπε Καλημερα, εχω ένα Ford Fiesta του '15 1.5 πετρέλαιο, εδώ και ένα χρόνο κάνει έντονο σφύριγμα μόνο όταν έχει ζεσταθεί η μηχανή και μόνο σε χαμηλές ταχυτητες με 1η και 2α ταχύτητα. Άν πατήσω φρένο σταματάει να ακούγεται ενώ δε σταματαει είτε το έχω νεκρά είτε πατάω συμπλέκτη είτε πατάω γκάζι. Φάινεται να επηρεάζεται απο το αν στρίβω ή οχι το τιμόνι. Το πήγα σε συνεργείο κοίταξε την εισαγωγή μου και μου λέει δεν έχεις διαρροές. Έχω σπασει το κεφάλι μου να κατάλαβω τι είναι, έχει κανείς κάποια ιδέα; Αφου σταματάει όταν πατάς φρένο μήπως έχει σχέση με το φρένο (τακάκια,δίσκοι) ;
zenphoenix_ Δημοσ. 4 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 4 Μαϊου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αφου σταματάει όταν πατάς φρένο μήπως έχει σχέση με το φρένο (τακάκια,δίσκοι) ; Τοτε δε θα επρεπε να ακουγεται και σε αλλες ταχυτητες; Ισως λιγο διαφορετικος θορυβος αλλα ειτε 15km/h ειτε 60km/h μαλλον θα υπηρχε παλι. Επεξ/σία 4 Μαϊου από zenphoenix_
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου Μόλις τώρα, zenphoenix_ είπε Τοτε δε θα επρεπε να ακουγεται και σε αλλες ταχυτητες; Ισως λιγο διαφορετικος θορυβος αλλα ειτε 15km/h ειτε 60km/h μαλλον θα υπηρχε παλι. Μπορεί απλά να μην τον ακούς,μπορεί να απομακρύνεται το τακάκι απο τον δίσκο όταν αυξάνει η ταχύτητα.Εγώ θα σήκωνα το αμάξι και θα γύριζα τους τροχούς να δω αν ακούγεται. Τεσπα,μια ιδέα έδωσα. 1
atheatos Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) Αν στο κάνει ενω γυρίζει ο τροχός, μπορει να εινσι ρουλεμάν τροχού και να ακουμπάει σε χαμηλές ταχύτητες ο δίσκος στα τακάκια ,επίσης οταν στρίβεις. Επεξ/σία 5 Μαϊου από atheatos
meletis_m Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 21 ώρες πριν, zenphoenix_ είπε Καλημερα, εχω ένα Ford Fiesta του '15 1.5 πετρέλαιο, εδώ και ένα χρόνο κάνει έντονο σφύριγμα μόνο όταν έχει ζεσταθεί η μηχανή και μόνο σε χαμηλές ταχυτητες με 1η και 2α ταχύτητα. Άν πατήσω φρένο σταματάει να ακούγεται ενώ δε σταματαει είτε το έχω νεκρά είτε πατάω συμπλέκτη είτε πατάω γκάζι. Φάινεται να επηρεάζεται απο το αν στρίβω ή οχι το τιμόνι. Το πήγα σε συνεργείο κοίταξε την εισαγωγή μου και μου λέει δεν έχεις διαρροές. Έχω σπασει το κεφάλι μου να κατάλαβω τι είναι, έχει κανείς κάποια ιδέα; Σε ράμπα έχει ελεγχθει συστημα διεύθυνσης / φρένα ; Βέβαια αφου είδε την εισαγωγη ήδη το συνεγρείο , θα απέκλεια τις ροδέλες στα μπέκ και να ξεφυσάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα