Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, Timoroc_ said:

Έκανες αναβάθμιση σε One UI 7.0 και συνεχίζεις να το έχεις;

Ναι προφανώς... και στο s23 ultra και στο s24 ultra κανονικα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Timoroc_ είπε

Εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό που έγραψε ο @kinitos, καθώς δεν έτυχε να διαβάσω κάτι σχετικό. Εν τέλη, έχει απόλυτο δίκιο. Αφαιρεί τη λειτουργία DeX με τη διάθεση του One UI 7.0 

Τεράστιο φάουλ από την Σάμμυ.

Πηγές: 1, 2, 3, 4

Παιδιά έχετε μπερδέψει πολύ τα πράγματα... καμία σχέση... έκοψε το windows 10/11 dex client... δεν έκοψε το dex... αντίθετα στη σειρά 25 έχει βελτιωθεί και άλλο... ειδικά στην ασύρματη σύνδεση παίζει και σε chromcast επίσημα αλλά αν κάποιος θέλει και σε υπολογιστή που έχει ενεργοποιημένο το wireless display. 

Το DEX της Samsung ΑΜΦΙΒΑΛΩ αν ποτέ κανείς το πλησιάσει.. όχι να το κάνει ίδιο αλλά να το πλησιάσει.. και δεν είναι μόνον τα γραφικά η οι δυνατότητες αλλά οι επιδόσεις γενικά. Παίζει 3840*2160 στα 60p και ανοίγει 50 παράθυρα στον κρομ ενώ ταυτόχρονα παίζει 20 εφαρμογές ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ από πίσω και βάζω youtube και κάνει αποκωδικοποίηση 8κ/60φπσ και πάνε ΟΛΑ λάδι... η μπαταρία ΠΑΝΤΑ κάτω από 40 βαθμούς με θερμοκρασία δωματίου 28 βαθμούς και στην φόρτιση... όταν πάει στο 80% σταματάει και η θερμοκρασία πάει στους 30-32 στις ακριβώς ίδιες συνθήκες... και ποτέ το παραμικρό λαγκ... δίπλα μου πέραν αυτής της οθόνης στο γραφείο (μια 27άρα 1080) παίζουν ένα core ultra 9 185η mini pc atomman x97 ti 92gb 5600 και 4tb nvme και ένα core i7 9700k με 32gb όλα με win11 και σας πληροφορώ ότι τα κερνάει για πλάκα... στο σπίτι έχω καταργήσει λάπτοπ τάμπλετ κινητά και τα πάντα τα κάνω με το κινητό... έχω 2 βάσεις dex στο σπίτι και μια εδώ στο γραφείο. 

ΜΑΚΑΡΙ η google να το πετύχει αυτό που προσπαθεί ΧΡΟΝΙΑ τώρα (δεν είναι νέο και απορώ πως το θέτουν ως νέο) αλλά έχει τόσα άλλα να ασχοληθεί χλωμό το βλέπω να πιάσει τη samsung. 

Αυτή που το παλεύει πραγματικά και έχει κάνει μεγάλη πρόοδο (έχει πολύ δρόμο ακόμη αλλά οκ) είναι η Honor όπου το desktop mode της παίζει και ασύρματα και είναι και πολύ γρήγορο απλά δεν αγγίζει ακόμη την Samsung. Για παράδειγμα στην σειρά 25 δίχως κανένα κόλπο δίχως καμία ρύθμιση το φυσικό πληκτρολόγιο παίζει ΑΚΡΙΒΩΣ όπως παίζει και στα windows... εναλλαγή γλώσας ταχύτητα κλπ κλπ κλπ... 

Οπότε η Samsung όχι μόνον δεν είναι φάουλ αλλά σε συνεργασία με την microsoft έχει κάνει τρομερή δουλειά με το pclink οπότε άχρηστος ο client για να παίζεις dex... και πέραν αυτού εγώ έβαλα κάποια στιγμή τον client και συνδέθηκε κανονικότατα... απλά δεν νομίζω πλέον να βγάλει κάποια μελοντική αναβάθμιση... αλλά παίζει..

Προσοχή λοιπόν τι λέμε παιδιά. ΚΑΜΙΑ σχέση.

1 ώρα πριν, svartevarg είπε

Καιρός ήταν να μπορούν όλα τα smartphone να έχουν pc mode.

καλό το όνειρο αλλά απατηλό :P

edit: 

δίχως ηχογράφηση κλήσης και δίχως DEX δεν πας πουθενά.. δηλαδή δίχως samsung δεν πας πουθενά :P

Screenshot_20250505_121317_BatteryTemperature.jpg.982a7f5ed2ca8ae047d076b8807e51d0.jpg

και όταν η μπαταρία πάει στο 80% σταματάει η φόρτιση και κάνει bypass... απλά όνειρο

Screenshot_20250505_122804_BatteryTemperature.jpg.9126801a2fa9aff43b6bdf92acdad3f6.jpg

Επεξ/σία από georgiosmag
  • Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, georgiosmag said:

Παιδιά έχετε μπερδέψει πολύ τα πράγματα... καμία σχέση... έκοψε το windows 10/11 dex client... δεν έκοψε το dex... αντίθετα στη σειρά 25 έχει βελτιωθεί και άλλο... ειδικά στην ασύρματη σύνδεση παίζει και σε chromcast επίσημα αλλά αν κάποιος θέλει και σε υπολογιστή που έχει ενεργοποιημένο το wireless display. 

Το DEX της Samsung ΑΜΦΙΒΑΛΩ αν ποτέ κανείς το πλησιάσει.. όχι να το κάνει ίδιο αλλά να το πλησιάσει.. και δεν είναι μόνον τα γραφικά η οι δυνατότητες αλλά οι επιδόσεις γενικά. Παίζει 3840*2160 στα 60p και ανοίγει 50 παράθυρα στον κρομ ενώ ταυτόχρονα παίζει 20 εφαρμογές ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ από πίσω και βάζω youtube και κάνει αποκωδικοποίηση 8κ/60φπσ και πάνε ΟΛΑ λάδι... η μπαταρία ΠΑΝΤΑ κάτω από 40 βαθμούς με θερμοκρασία δωματίου 28 βαθμούς και στην φόρτιση... όταν πάει στο 80% σταματάει και η θερμοκρασία πάει στους 30-32 στις ακριβώς ίδιες συνθήκες... και ποτέ το παραμικρό λαγκ... δίπλα μου πέραν αυτής της οθόνης στο γραφείο (μια 27άρα 1080) παίζουν ένα core ultra 9 185η mini pc atomman x97 ti 92gb 5600 και 4tb nvme και ένα core i7 9700k με 32gb όλα με win11 και σας πληροφορώ ότι τα κερνάει για πλάκα... στο σπίτι έχω καταργήσει λάπτοπ τάμπλετ κινητά και τα πάντα τα κάνω με το κινητό... έχω 2 βάσεις dex στο σπίτι και μια εδώ στο γραφείο. 

ΜΑΚΑΡΙ η google να το πετύχει αυτό που προσπαθεί ΧΡΟΝΙΑ τώρα (δεν είναι νέο και απορώ πως το θέτουν ως νέο) αλλά έχει τόσα άλλα να ασχοληθεί χλωμό το βλέπω να πιάσει τη samsung. 

Αυτή που το παλεύει πραγματικά και έχει κάνει μεγάλη πρόοδο (έχει πολύ δρόμο ακόμη αλλά οκ) είναι η Honor όπου το desktop mode της παίζει και ασύρματα και είναι και πολύ γρήγορο απλά δεν αγγίζει ακόμη την Samsung. Για παράδειγμα στην σειρά 25 δίχως κανένα κόλπο δίχως καμία ρύθμιση το φυσικό πληκτρολόγιο παίζει ΑΚΡΙΒΩΣ όπως παίζει και στα windows... εναλλαγή γλώσας ταχύτητα κλπ κλπ κλπ... 

Οπότε η Samsung όχι μόνον δεν είναι φάουλ αλλά σε συνεργασία με την microsoft έχει κάνει τρομερή δουλειά με το pclink οπότε άχρηστος ο client για να παίζεις dex... και πέραν αυτού εγώ έβαλα κάποια στιγμή τον client και συνδέθηκε κανονικότατα... απλά δεν νομίζω πλέον να βγάλει κάποια μελοντική αναβάθμιση... αλλά παίζει..

Προσοχή λοιπόν τι λέμε παιδιά. ΚΑΜΙΑ σχέση.

edit: 

δίχως ηχογράφηση κλήσης και δίχως DEX δεν πας πουθενά.. δηλαδή δίχως samsung δεν πας πουθενά :P

Screenshot_20250505_121317_BatteryTemperature.jpg.982a7f5ed2ca8ae047d076b8807e51d0.jpg

και όταν η μπαταρία πάει στο 80% σταματάει η φόρτιση και κάνει bypass... απλά όνειρο

Screenshot_20250505_122804_BatteryTemperature.jpg.9126801a2fa9aff43b6bdf92acdad3f6.jpg

Επειδη σκεφτομαι να κανω το ιδιο, ποιο hub χρησιμοποιεις? Εχει ενα η baseus 9 σε 1 που λεει οτι βγαζει 4K@120.

Επισης οσον αφορα το θεμα ηχου, υποθετω απο το κινητο ετσι?

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ardi21 είπε

Επειδη σκεφτομαι να κανω το ιδιο, ποιο hub χρησιμοποιεις? Εχει ενα η baseus 9 σε 1 που λεει οτι βγαζει 4K@120.

Επισης οσον αφορα το θεμα ηχουν υποθετω απο το κινητο ετσι?

Έχω και εγώ ένα 8κ/4κ 120fps με καλό καλώδιο κλπ αλλά έτρωγα τυχαίες μαύρες οθόνες από το πουθενά... κάτι με το τσιπάκι που έχει μέσα το ντοκ πρέπει να φταίει... με το ίδιο ντοκ στο σπίτι καμιά μαύρη οθόνη.. στη δουλειά με dell 27άρι μου έσπασε τα νεύρα... ξέθαψα από το ντουλάπι τα samsung dex που είχα και τα κατήργησα όλα τα άλλα... έχει και ανεμιστήρα επάνω αν και ποτέ δεν τον έχω ακούσει να παίζει με το 25 Ultra :P ... με το 23/24 δούλευε υπερωρίες :D

Αυτό κλειδώνει με ότι καλώδιο έχω δοκιμάσει από πανάκριβο 8κ μέχρι και της πλάκας των 3 ευρώ και είναι ultra stable :)

EE-MG950_05_Back-Slide-Open_Black_16152428.webp

EE-MG950_07_Top-Side-Open_Black_16152207.webp

EE-MG950_06_R-Slide-Open_Black_16152407.webp

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, georgiosmag said:

Έχω και εγώ ένα 8κ/4κ 120fps με καλό καλώδιο κλπ αλλά έτρωγα τυχαίες μαύρες οθόνες από το πουθενά... κάτι με το τσιπάκι που έχει μέσα το ντοκ πρέπει να φταίει... με το ίδιο ντοκ στο σπίτι καμιά μαύρη οθόνη.. στη δουλειά με dell 27άρι μου έσπασε τα νεύρα... ξέθαψα από το ντουλάπι τα samsung dex που είχα και τα κατήργησα όλα τα άλλα... έχει και ανεμιστήρα επάνω αν και ποτέ δεν τον έχω ακούσει να παίζει με το 25 Ultra :P ... με το 23/24 δούλευε υπερωρίες :D

Αυτό κλειδώνει με ότι καλώδιο έχω δοκιμάσει από πανάκριβο 8κ μέχρι και της πλάκας των 3 ευρώ και είναι ultra stable :)

EE-MG950_05_Back-Slide-Open_Black_16152428.webp

EE-MG950_07_Top-Side-Open_Black_16152207.webp

EE-MG950_06_R-Slide-Open_Black_16152407.webp

Α μαλιστα. 

Βεβαια εγω σκεφτομια να συνδεω το tablet οποτε μαλλον δεν βολευει αυτη η βαση.

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Α μαλιστα. 

όχι δεν βολεύει... δεν γίνεται βασικά λόγο σχεδιασμού... οπότε εστίασε να πάρεις κάποιο που να μην έχει 120fps... Πάρε ένα απλό 4κ... και πιστεύω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Μην σε πάρω βέβαια στο λαιμό μου και δώσεις λεφτά και δεν σου κάνει

55 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Α μαλιστα. 

Λοιπόν ξέθαψα ένα παλιότερο που είχα το έβαλα και το δοκίμασα μόλις τώρα και παίζει εδώ και λίγη ώρα ΤΕΛΕΙΑ. ΤΟ παίρνεις με κλειστά μάτια. Το είχα για τα 20fe/21fe/22ultra/23ultra και έπεζε τέλεια. Και τώρα το δοκιμάζω και εδώ και πάει τρένο. Και έχει και χιλιάρι δίκτυο τα έχει όλα βασικά και passthrough charging κλπ... Και είναι και ετοιμοπαράδοτο στο eshop :D

https://www.e-shop.gr/4smarts-9in1-hub-with-dex-function-space-grey-p-PER.216157

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, georgiosmag είπε

edit: 

Οι εικόνες είναι από Samsung s25 Ultra;

Πολύ καλύτερο από galaxy note 9 που δουλεύω αυτή τη στιγμή.

Η ηχογράφηση κλήσης δεν είναι απενεργοποιημένη στα Samsung smartphone από Ελλάδα  και Ευρώπη;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, svartevarg είπε

Οι εικόνες είναι από Samsung s25 Ultra;

Πολύ καλύτερο από galaxy note 9 που δουλεύω αυτή τη στιγμή.

Η ηχογράφηση κλήσης δεν είναι απενεργοποιημένη στα Samsung smartphone από Ελλάδα  και Ευρώπη;

Από 25 ultra είναι ναι. Λογικό να είναι καλύτερο και πλέον παραμετροποίησημο.  Η ηχογράφηση κλήσης δεν είναι απενεργοποιημένη όχι.   Η μάλλον πιο σωστά είναι μέσα αλλά είναι απενεργοποιημένη.  Αλλάζουμε νόμιμα csc σε κάποια χώρα που είναι ελεύθερη όπως για παράδειγμα Ινδία και για να είμαστε νόμιμοι και με το γράμμα του ελληνικού νόμου, απλά δεν χρησιμοποιούμε πουθενά την ηχογράφηση και δεν την δίνουμε να την ακούσει κανείς εκτός από εμάς τους ίδιους.  

Δυστυχώς η μόνη εταιρία που το γνωρίζει αυτό (για δικηγόρους η άλλους κλάδους που υποτίθεται πρέπει να γνωρίζουν το νόμο, δεν το συζητώ καθόλου, είναι η Asus που το έχει σε όλα της τα κινητά και συμφωνώντας στους όρους χρήσης όταν ξεκινά το κινητό για πρώτη φορά που λέει ξεκάθαρα ότι απαγορεύεται η δημοσίευση/ χρήση της ηχογραφημένης κλήσης είναι και αυτή σωστη και νόμιμη σαν εταιρία και εμείς σαν χρήστες καθώς παράλληλα και τυχεροί (για αυτόν που την θέλει εννοείται).  

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, kinitos είπε

Εδω κολλάει αυτό που ειπα στο αλλο θέμα με την xiaomi .

Με την νέα αναβάθμιση η samsung έκοψε κατι ακομα που έδινε χρόνια σε πελάτες της γιατι σκέφτεται η google να κανεο κατι αντίστοιχο.

Καλο για το σύνολο του android κακό αυτό που έκανε η samsung για ακόμα μια  φορά.

τι φεύγει το dex ?

Δημοσ.

Πρώτον: θα είναι στη νεότερη έκδοση του λειτουργικού ή θα ισχύει για υφιστάμενες συσκευές και 2ον: θα πρέπει να αγοράζουμε εξωτερική οθόνη; 

Δημοσ.
3 hours ago, freegr said:

2ον: θα πρέπει να αγοράζουμε εξωτερική οθόνη; 

Ναι δυστυχώς.

Αλλιώς δεν θα ανοίγει το κινητό καθόλου.

• Haha 1
Δημοσ.
12 hours ago, Jmanol000 said:

τι φεύγει το dex ?

Για αρχη το περιόρισε αλλα πιστεύω θα το κόψει τελείως μόλις βγάλει η γκουγκλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...