Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στην παρέα!

Δυστυχώς ήρθε η ώρα να ψάξω για σπίτι, καθώς ο ιδιοκτήτης του τωρινού μου διαμερίσματος το θέλει για ιδιοκατοίκιση και μας έδωσε έως τέλος Αυγούστου.

Αναζητώ στα βόρεια προάστεια της Αθήνας, από 80τμ, από 2 κρεβατοκάμαρες, με αυτόνομη θέρμανση, θερμοσίφονα, αποθήκη και πόρτα ασφαλείας, και από ισόγειο (ιδανικά από 1ο όροφο +).
Η αναζήτηση ξεκίνησε με budget μέχρι 800 ευρώ, αλλά επειδή δεν είδαμε πολλά το πήγαμε 900 ευρώ μήπως και βρούμε τίποτα.

Κάθε πρόταση που μπορεί να ξέρετε από γνωστούς, γειτονιά κλπ είναι ευπρόσδεκτη!

Επεξ/σία από Helen P
Δημοσ.

Με 800 ως 900 ευρώ κάτι μπορειτε να βρείτε. Το θέμα είναι ότι ισόγεια σπίτια διαμερίσματα δεν βρίσκετε  εύκολα στα ΒΠ, διότι οι περισσότερες πολυκατοικιες είναι με πυλωτη, αν έχουν κάτι ισόγειο είναι μόνο κατάστημα ή επαγγελματικος χώρος. Μετά αν θέλετε ισόγειο ντε και καλά πάτε σε μονοκατοικία αλλά δε νομιζω οτι θα σας φτάνει το budget που έχετε. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mariosnik_ είπε

Με 800 ως 900 ευρώ κάτι μπορειτε να βρείτε. Το θέμα είναι ότι ισόγεια σπίτια διαμερίσματα δεν βρίσκετε  εύκολα στα ΒΠ, διότι οι περισσότερες πολυκατοικιες είναι με πυλωτη, αν έχουν κάτι ισόγειο είναι μόνο κατάστημα ή επαγγελματικος χώρος. Μετά αν θέλετε ισόγειο ντε και καλά πάτε σε μονοκατοικία αλλά δε νομιζω οτι θα σας φτάνει το budget που έχετε. 

Διόρθωσα την ανάρτηση γιατί μάλλον δεν το έγραψα σωστά, δεν ψάχνουμε ισόγειο αλλά από τουλάχιστον ισόγειο, δηλαδή όχι ημιυπόγεια κλπ που έχω δει σε κάτι αγγελίες. Ιδανικά θέλουμε να είναι τουλάχιστον στον 1ο όροφο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον Γέρακα, στα Γλυκά νερά, στο Πάτημα Χαλανδριου κλπ που κατα κύριο λόγο υπάρχουν μεζονετες αλλά και πολυκατοικίες, νομίζω ότι με €900 μπορείτε να έχετε επιλογές 

Επεξ/σία από costas_
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Helen P είπε

Διόρθωσα την ανάρτηση γιατί μάλλον δεν το έγραψα σωστά, δεν ψάχνουμε ισόγειο αλλά από τουλάχιστον ισόγειο, δηλαδή όχι ημιυπόγεια κλπ που έχω δει σε κάτι αγγελίες. Ιδανικά θέλουμε να είναι τουλάχιστον στον 1ο όροφο. 

Οκ. Με 800-900 ευρώ, ψάξτε σε αγγελίες και μπορείτε να βρείτε διάφορα ακίνητα. Οι τιμές ενοικίων είναι περίπου 10 ευρώ το τμ, οπότε θα βρείτε σίγουρα κάποιο διαμέρισμα σε αυτά τα τετραγωνικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από Άνω Πατήσια και πάνω (Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, κλπ) έχει αρκετά σπίτια >80τμ συνήθως με παλιά έπιπλα

Επεξ/σία από archer100
Δημοσ.

Προφανώς αν βρούμε κάτι με κάτω από 800 θα το προτιμήσουμε, έχουμε βάλει παραπάνω όριο μόνο για τις αγγελίες για να έχουμε περισσότερες επιλογές. 
Όποιος τυχόν έχει κάτι υπόψην του που να έχει ακούσει, θα ήμουν ευγνώμον να μου πει! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Helen P είπε

Η αναζήτηση ξεκίνησε με budget μέχρι 800 ευρώ, αλλά επειδή δεν είδαμε πολλά το πήγαμε 900 ευρώ μήπως και βρούμε τίποτα.

Εγώ με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα κάποια στη χε. Φυσικά υπάρχει και μεσίτης στη μέση

Δημοσ.

η αναζητηση που αναφερεις ειναι πολυ γενικη μιας και τα ΒΠ της Αθηνας πιανουν μια μεγαλη χωροταξικα περιοχη. Δεν ειναι το ιδιο ο Περισσος/Νεα Ιωνια με....Αγ Στεφανο!

Επισης στο ποσο που αναφερεις δε γραφεις αν αυτο δεν περιλαμβανει αλλες οικον υποχρεωσεις -κοινοχρηστα- (εγω καποτε ενοικιαζα Αγ Παρασκευη με ενοικιο 600 ευρ και κοινοχρηστα....200!).

Επειδη πριν 2 χρονια σε παρομοια αναζητηση βρηκα 1-2 σπιτια της προκοπης με απειρους υποψηφιους ενοικιαστες με τα ιδια χρηματα σα συμβουλες:

-πρεπει να εχεις χρονο ειτε εσυ ειτε καποιος δικο σου να τρεχει να βλεπει οποτε μπορει ο μεσιτης/ιδιοκτητης και σχετικα γρηγορα

-σε ολα τα sites βαλε ειδοποιησεις για νεες αγγελιες

-αν εχεις στο νου σου παζαρια προσπαθησε αλλα μην επιμενεις

-κοιτα και αλλες περιοχες (π.χ εγω ημουν ετοιμος να ενοικιασω Περιστερι, πολυ καλο διαμερισμα αλλα τελευταια στιγμη βρηκα...Ανθουσα/Παλληνη που δε θεωρειται Βορεια προαστια)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...