culnar Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 15 ώρες πριν, TasMan είπε Μετά από τόσα χρόνια έχω ξεχάσει τελείως τι έγινε στα πρώτα! Σκεφτείτε ότι τα έπαιζα σε διπύρηνο phenom και nvidia gt 8800! https://half-life.fandom.com/wiki/Timeline_of_the_Half-Life_universe
seithan Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Καλοδεχούμενο. Θυμάμαι σαν εχτές το πρώτο της σειράς και το scare-factor του. Όταν μιλούσες για παιχνίδι-τρόμου στο PC, εννοούσες το HL1. Παραξένως, ποτέ δεν κατάφερα να παίξω το HL2 παραπάνω από 2-4 ώρες. 1
denthnpalevw Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 3 hours ago, seithan said: Καλοδεχούμενο. Θυμάμαι σαν εχτές το πρώτο της σειράς και το scare-factor του. Όταν μιλούσες για παιχνίδι-τρόμου στο PC, εννοούσες το HL1. Παραξένως, ποτέ δεν κατάφερα να παίξω το HL2 παραπάνω από 2-4 ώρες. Ακριβώς το ίδιο. Με το ζόρι έφτασα μέχρι ένα σημείο με ένα σαν χόβερκραφτ. 1
majunior Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 15 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε Δεν είμαστε στα 90s-00s που δεν είχε πικάρει τόσο η τεχνολογία γραφικών, εμένα δεν με νοιάζει να γίνουν τεχνολογικά άλματα, το εξαιρετικό story telling των προηγούμενων θέλω Το story στο HL1 ήταν άλλη μια παραλλαγή του story του Doom με τους κακούς που μπαίνουν από μια πύλη (ίσως ήταν tribute??). H "σκηνοθεσία" και τα maps ήταν που έκαναν τη διαφορά.
seithan Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 20 minutes ago, denthnpalevw said: Ακριβώς το ίδιο. Με το ζόρι έφτασα μέχρι ένα σημείο με ένα σαν χόβερκραφτ. Αααα , εσύ το προχώρησες ! 😃 1
denthnpalevw Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 5 minutes ago, seithan said: Αααα , εσύ το προχώρησες ! 😃 Το hl1 το απόλαυσα. Ήταν παιχνιδαρα
kurkosdr Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Εν τω μεταξύ διαβάζω ότι ο μισός πλανήτης είναι σε στρατιωτική ένταση με το δάκτυλο πάνω από το κουμπί με τα πυρηνικά, και πάνω που λες "ρε λες να τελειώσει ο κόσμος πριν το τελος του έτους;", βγαίνουν και κάτι άρθρα ότι η Valve θα βγάλει το Half-Life 3 μέσα στο 2025. Δηλαδή εγώ τώρα τι να υποθέσω; 1 1
Hacker?pcs Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 2 hours ago, majunior said: Το story στο HL1 ήταν άλλη μια παραλλαγή του story του Doom με τους κακούς που μπαίνουν από μια πύλη (ίσως ήταν tribute??). H "σκηνοθεσία" και τα maps ήταν που έκαναν τη διαφορά. Ούτε καν, το Doom δεν έχει χαρακτήρες και story telling γενικά, επαναστατικό αλλά μόνο για gameplay, όχι για το story
Ntinaras Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 18 ώρες πριν, TasMan είπε Λίγο off-topic αλλά πάμε κόντρα! 😁 Το πρώτο μου laptop ήταν pentium mmx στα 166Mhz (ναι, Mhz!) και 16MB (ναι, MB!) ram. Το πρώτο μου pc ήταν 8088 στα 12Mhz και 640ΚΒ (ναι, KB!) ram! Κι όμως, το laptop είχε λιώσει σε doom, quake, duke nukem, red alert... τρελές εποχές! Στο (γέρικο) μυαλό μου κάπου λίγο πιο μετά έπαιζα half life, nfs most wanted κτλ! It's all a blur! 😂 Χα, σε παταω. Το πρωτο μου ταμπλετ : /s 3
panther_512 Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 13 hours ago, Athoz said: Ευχαριστούμε pantherGPT Παρακαλώ συνοδεύστε τον party pooper έξω. 😂 8 hours ago, seithan said: Παραξένως, ποτέ δεν κατάφερα να παίξω το HL2 παραπάνω από 2-4 ώρες. Με το HL2 εγώ είχα σοβαρό θέμα με motion sickness. Το μόνο άλλο παιχνίδι που με ζάλιζε έτσι, ήταν το Wolfenstein 3D, όταν οι υπολογιστές δυνάμωσαν και έτρεχε τελείως fluid. Ευτυχώς, μπορέσαμε να αλλάξουμε το FOV μέσα από το console (~) , νομίζω το είχα στο 90 και ησυχάσαμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα