Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα έχω δώσει προκαταβολή για αγορά καινούργιου αυτοκινητου από αντιπροσωπεια,το αμάξι έχει εκτελωνίσεις και περιμένω εντός εβδομάδας να έρθει. Αυτό που με προβληματίζει ότι χθες μίλησα με τον άνθρωπο απο την αντιπροσωπεια που κάναμε την αγορά μαζί και με είπε για να πάω να εγώ ο ίδιος στο τμήμα συγκοινωνιών για να γίνουν οι πινακίδες στο όνομα μου.Αυτο δεν είναι διαδικασία που πρέπει να κάνουν και να τρέξουν οι ίδιοι από την στιγμή που μέσα στην τελική τιμή  ήταν και οι πινακίδες?

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικά είναι δική τους υποχρέωση. 

Ίσως με κάποια εξουσιοδότηση 

Σε 8 καινούργιο που έχω αγοράσει δεν ασχολήθηκα καθόλου για πινακίδες. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 4
Δημοσ.

E ναι , αυτοι τις βγαζουν τις πινακιδες 

Εκτος αν θες πινακιδες απο άλλη πολη ή δεν ξερω τι αλλο μπορει να εχει γινει 

• Like 1
Δημοσ.

Το κάνει γιατί μάλλον ξέχασε να συμπεριλάβει στην τιμή για την έκδοση των πινακίδων στην προσφορά που σου έδωσε. Περιμένει να του πεις «δεν γίνεται να τις βγάλεις εσύ;» κι αυτός να σου απαντήσει «γίνεται, αλλά θα κοστίσει χχχ ευρώ».

• Like 1
Δημοσ.

τελικά άκυρο τον ξαναπήρα τηλέφωνο και σαν είπε πως τα φροντίζουν όλα αυτοί..την πρώτη φορά που μιλήσαμε όμως μου είχε πει ότι πρέπει να πάω εγώ..τέλος πάντων όλα καλά.

8 ώρες πριν, kinq1 είπε

Το κάνει γιατί μάλλον ξέχασε να συμπεριλάβει στην τιμή για την έκδοση των πινακίδων στην προσφορά που σου έδωσε. Περιμένει να του πεις «δεν γίνεται να τις βγάλεις εσύ;» κι αυτός να σου απαντήσει «γίνεται, αλλά θα κοστίσει χχχ ευρώ».

Το τελικό ποσό που συμφωνήσαμε από την αρχή, συμπεριλάμβανε και το κόστος των πινακίδων.

Δημοσ.

υπεύθυνη δήλωση ότι ορίζεις τον τάδε εκπρόσωπο να μεσολαβησει για την έκδοση της άδειας /πινακιδων

τουλάχιστον αυτό έκανα το 2018 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...