Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Απίστευτα γραφικά αλλά πόσοι θα τα "δούνε"; Δεν ξέρω εάν ακόμα και 6090 θα είναι αρκετή για 4κ 100fps.

1 hour ago, comfuzio said:

Το είπα και στο νήμα για το pc ότι οπτικά δεν μου φαίνεται πολύ ανώτερο από το 5.
Περίμενα κάτι παραπάνω από την rockstar, αλλά μάλλον πρέπει να είναι από ps5 και θα έχει περιορισμούς.
Ναι, είναι ελαφρά καλύτερο οπτικά, δεν λέω ότι είναι τα ίδια αλλά δεν μου δείχνει σαν nextgen.
Ελπίζω να είμαι λάθος και το τελικό να είναι πιο καλό, ειδικά όταν θα βγει για pc

Σταμάτα τις ουσίες. ΤΩΡΑ!

😄

• Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, BlueBlade said:

Εγώ πάντως απορώ που ακόμα δεν έχει βγει ανακοίνωση από κάποια φεμινιστική οργάνωση, για την σκηνή που χόρευε η πρωταγωνίστρια με κοντό φόρεμα στο club 😂

Πάλι καλά δε χόρευε πρωταγωνιστής με κοντό φόρεμα να λες..

• Confused 1
  • Haha 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά δε μου καίγεται καρφί αν θα έχει next gen γραφικά ή όχι, ούτος ή άλλος σε 1080 θα το παίξω. Άλλα με νοιάζουν όπως gameplay, story, physics, έναν κόσμο που μέσα να χάνεσαι και σε αυτά η Rockstar Games είναι πάντα πολύ καλή.

Επεξ/σία από Geralt_Haute_Bellegarde
Δημοσ.
1 hour ago, seithan said:

Απίστευτα γραφικά αλλά πόσοι θα τα "δούνε"; Δεν ξέρω εάν ακόμα και 6090 θα είναι αρκετή για 4κ 100fps.

Σταμάτα τις ουσίες. ΤΩΡΑ!

😄

Μέχρι να βγει στο pc έχουμε καιρό και μάλλον θα έχει βγει και κάνα PS6 μέχρι τότε

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα για έναν χρόνο θα βλέπουμε βίντεο του τύπου "10 EASTER EGGS ΣΤΟ TRAILER 2 TOΥ GTA6",
ότι γινόταν δηλαδή ένα χρόνο τώρα, για να περάσει η ώρα. 🫠

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, polaki είπε

Πάλι καλά δε χόρευε πρωταγωνιστής με κοντό φόρεμα να λες..

Μην αποκλείεις τίποτα....

Πάντως αν αυτό το ζευγάρι στο τρειλερ είναι οι πρωταγωνιστές, δε μπορούν να σταθούν με τίποτα δίπλα στους Trevor, Michael και Franklin.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευτυχώς βλεπω εχει μπόλικη δραση μηπως μεχρι τα μισα του παιχνιδιού αδυνατίσει λιγο η πρωταγωνιστρια γιατι ετσι που την ειδα στεναξανε τα μηχανακια και τζετ σκι!! 🤣

Επεξ/σία από MikeGR7
  • Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Τώρα μου ρθε. Δεν ξερω για σας αλλα το rick roll το έζησα τοτε live. Ποιος αλλος ήταν εκει. Ποιος ειναι επιζησας. Εγω δηλώνω οτι είμαι.

Δημοσ.
6 hours ago, BlueBlade said:

Εγώ πάντως απορώ που ακόμα δεν έχει βγει ανακοίνωση από κάποια φεμινιστική οργάνωση, για την σκηνή που χόρευε η πρωταγωνίστρια με κοντό φόρεμα στο club 😂

Δεν είναι εναντίον οι φεμινιστριες σε αυτό. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Δεν είναι εναντίον οι φεμινιστριες σε αυτό. 

Τι εννοείς ακριβώς; Ένα από τα βασικά concept του φεμινισμού είναι η αντίδραση κατά της εικόνας της γυναίκας ως ένα αντικείμενο ικανοποίησης του πόθου των αντρών και η άλλη στο trailer φοράει κοντό φόρεμα, οπίσθια επιπέδου Καρντάσιαν και τρίβεται στον καβάλο του πρωταγωνιστή.

Αλλά προφανώς δεν θα πιάσουμε αυτό το θέμα τώρα, στην τελική δεν έχει και κανένα νόημα. Πέρα από την όποια πλάκα, δεν υπάρχει δείγμα φεμινισμού ή woke ατζέντας σε ότι έχουμε δει μέχρι τώρα για το GTA 6.

Και μακάρι να είναι έτσι ολόκληρο το παιχνίδι.

Δημοσ.

H rockstar πρέπει να έχει ειδικό παράρτημα με 50 devs  να σχεδιάζουν μόνο κ(Ω)λους και jiggle animations 10 χρόνια σερί. 🤣

Δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να προσεγγίσουν την κουλτούρα του ψευδοMiami.

• Haha 2
Δημοσ.

Αν είναι αυτά τα γραφικά και στο gameplay θα γίνει της Πόπης.  Αυτά είναι cutscenes όλα.  Και είναι υπέροχα όπως και να έχει.  Κοντά 43 εκατομμύρια προβολές και 4.3 εκατομμύρια thumbs up σε 14 ώρες.  Αυτοί λογικά όταν γίνει release το παιχνίδι θα ξεπεράσουν και τον μασκ σε έσοδα.   

Τρομερό φαίνεται και με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.  

Για να δούμε.  Ας αργήσει με τέτοια γραφικά και σενάριο.  

11 ώρες πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε

Προσωπικά δε μου καίγεται καρφί αν θα έχει next gen γραφικά ή όχι, ούτος ή άλλος σε 1080 θα το παίξω. Άλλα με νοιάζουν όπως gameplay, story, physics, έναν κόσμο που μέσα να χάνεσαι και σε αυτά η Rockstar Games είναι πάντα πολύ καλή.

Αναθεώρησε γιατί δε νομίζω να ξεκινά καν σε παλιές κάρτες.   Δεν είναι χαζοί στη rockstar.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...